Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Metrotube nie odtwarza filmów podczas korzystania z WiFi

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.06.2013
    Posty
    49
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    46
    Podziękowano
    5(3)

    Metrotube nie odtwarza filmów podczas korzystania z WiFi

    Reklama:
    Cześć mam straszny problem z moją lumią 920, większość aplikacji Youtube (MetroTube, Youtube HD, Tube Pro) nie działają mi na Wifi, aplikacje otwierają się, pokazują komentarze, subskrybowane kanały, ale nie otwierają ani nie ściągają filmów! Natomiast na danych pakietowych (3g etc.) wszystko działa. Miał ktoś podobny problem lub zna rozwiązanie go ?
    Ostatnio edytowane przez Piotr ; 04-07-2013 o 08:30 Powód: poprawiłem tytuł

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,935
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,992(11,125)
    Miniatura filmu jest widoczna i po kliknięciu ciągle ładuje czy jak?

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.06.2013
    Posty
    49
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    46
    Podziękowano
    5(3)
    Dokładnie tak jak opisałeś!

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,935
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,992(11,125)
    Zdziwił bym się gdyby na 3G tak było. W jakimś konkretnym momencie to się stało czy było tak od początku?

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.06.2013
    Posty
    49
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    46
    Podziękowano
    5(3)
    MAm wrażenie że było tak od początku, choć zdarzyło mi się kilka razy że video mimo wszystko ruszyło. Robiłem już kilka razy hard reset, ale nic nie pomogło. Youtube działa tylko w IE exploerze i apkach które są skrótem do jego mobilnej wersji.

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,935
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,992(11,125)
    Więc wina WiFi raczej myślę. Jaką masz wersję oprogramowania?

  • #7

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.06.2013
    Posty
    49
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    46
    Podziękowano
    5(3)
    ostatnią Polską, 1308.

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,935
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,992(11,125)
    Sam zmieniałeś czy OTA? Dla WiFi lista zmian ciągnie się w nieskończoność więc jeśli robiłeś Update z pozycji telefonu to koniecznie wgraj samemu soft. Niby to samo a tak naprawdę dwie różne rzeczy

  • #9

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.06.2013
    Posty
    49
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    46
    Podziękowano
    5(3)
    Tak...zauważyłem w changelogach że sporo gmerali przy tym wifi, spróbuje dziś tą swoją lumię zflashować...trochę nie wiem jak się ta zabrać, przedtem tylko poczciwego symbianka na Phoenixie flashowałem

  • #10

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,935
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,992(11,125)
    tu masz bardziej szczegółowy:
    1.6 Bluetooth



    •Improved performance when switching audio between headset and device
    •Connection stability improvements
    •Improved audio quality in challenging RF environment
    •Fix temporary Hang on incoming call
    •Audio Routing fix for 2012 model year Hondas
    •Various Bluetooth stack hang/crash fixes
    •Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP) improvements
    •Compatibility issues resolved with BMW combox and 2005-2007 model year car kits
    •Audio quality improvements while listening to pod casts
    •Profile connection improvements for dual profile BT Headsets
    •Honda CRV 2012 connection issues resolved

  • Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Pisanie SMS'ów podczas oglądania filmów.
      Przez wojtek123511 w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 23-04-2014, 18:29
    2. Podczas korzystania z aplikacji Skype, telefon nie ładuje baterii.
      Przez Roman Szczyrbowski w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 13-02-2014, 17:44
    3. LUMIA 520 nie odtwarza filmów ?
      Przez Gregorius9 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 04-01-2014, 09:39
    4. Nokia Lumia 920 wiesza się podczas korzystania z 3G
      Przez Adam Tomaszewski w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 26
      Ostatni post / autor: 30-10-2013, 23:41
    5. [Lumia 710] Metrotube nie odtwarza filmów
      Przez obszan w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 22-05-2013, 12:42

    Tagi dla tego wątku

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas