Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Komunikat w markecie - " Usługa kont niedostępna "

  1. #1

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Potok666

    Dołączył
    17.11.2012
    Posty
    7,398
    Telefon
    Lumia 920|640|625
    FW
    10586.456 | 14375
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2,479
    Podziękowano
    2,788(806)

    Komunikat w markecie - " Usługa kont niedostępna "

    Reklama:
    Witam, od momentu kiedy wczoraj chcialem zeskanować angry birds w sklepie pojawia mi się komunikat "Usługa kont niedostępna" nie mogę nic pobierać z marketu.

    Jakieś sugestie?

    Miał ktoś kiedyś podobnie?
    Ostatnio edytowane przez Potok666 ; 02-05-2013 o 12:00
    >>Mój kanał na youtube<<|>>Mój fotoblog<<CPU: Intel Core i5 4690K 3500/3900MHzCOOLING: SilentiumPC Fera 2 HE1224GPU: Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition 1393MHz/1800MHz @ 1500MHz/1950MHzMOBO: ASRock Z97M PRO4 RAM:G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10SSD: Crucial M500 120GBHDD: Western Digital Caviar BlueSND: DAC uNOSTROMO Black PSU: Corsair Builder Series CX 600W 80+ Bronze
    Samsung Galaxy S7 edge

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,935
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,985(11,124)
    A hotmail działa i wymuszona synchronizacja?

  • #3

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Potok666

    Dołączył
    17.11.2012
    Posty
    7,398
    Telefon
    Lumia 920|640|625
    FW
    10586.456 | 14375
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2,479
    Podziękowano
    2,788(806)
    Wiesz co? Ja nie wiem co mi się robi na tym sofcie ale co jakiś czas przestawia mi się godzina i data

    Teraz zobaczyłęm że mam 2012.09.02 i 00:08 godzine...

    Zmieniłem i wszystko działa, temat do zamknięcia
    >>Mój kanał na youtube<<|>>Mój fotoblog<<CPU: Intel Core i5 4690K 3500/3900MHzCOOLING: SilentiumPC Fera 2 HE1224GPU: Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition 1393MHz/1800MHz @ 1500MHz/1950MHzMOBO: ASRock Z97M PRO4 RAM:G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10SSD: Crucial M500 120GBHDD: Western Digital Caviar BlueSND: DAC uNOSTROMO Black PSU: Corsair Builder Series CX 600W 80+ Bronze
    Samsung Galaxy S7 edge

  • Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Komunikat "nie można nawiązać Połączenia" chat
      Przez Makumba w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 02-12-2013, 09:44
    2. Znaki specjalne "<" i ">"
      Przez Prosty w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 19-09-2013, 20:15
    3. Odpowiedzi: 14
      Ostatni post / autor: 05-09-2013, 23:32
    4. Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 21-08-2013, 20:41
    5. Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 06-08-2013, 19:11

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas