Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Jak wyłaczyć informacje o aktualizacji do preview

  1. #11

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,935
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,985(11,124)
    Reklama:
    można tylko odrzucać to za późno na usunięcie bo system znalazł update pd twój telefon

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    OFF-LINE
    Awatar Miloman78

    Dołączył
    03.05.2014
    Lokalizacja
    Olsztyn
    Posty
    11
    Telefon
    Lumia 925
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    6
    Podziękowano
    0(0)
    Ominąłem to. Zainstalowałem pierwszą paczkę przygotowująca. Potem wyłączyłem pfd i aktualizacja nic mi już nie wykrywa. Mam Black i czekam na Cyan

  • #13

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,935
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,985(11,124)
    to jeszcze proszę uzupełnij profil o model

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    Djkam (17-07-2014)

  • #14

    OFF-LINE
    Awatar Miloman78

    Dołączył
    03.05.2014
    Lokalizacja
    Olsztyn
    Posty
    11
    Telefon
    Lumia 925
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    6
    Podziękowano
    0(0)
    Chyba pospieszyłem się z radością. Czytam w necie, że od kilku dni Orange udostępnił Cyan dla L925. Mój telefon wciąż nic nie widzi. Zastanawiam się czy pierwsza paczka instalacji (PFD) po której przerwałem proces, nie zrobiła mi jednak zamieszania i będę zmuszony cofnąć się do czystego Black. Jak podłączam telefon do NSU for Retail, to wyskakuje mi że mogę zaktualizować telefon do 3051.40000.1345.1002 a taki sam mam w telefonie. I to jest chyba ten problem...

    Przy okazji drugie pytanie... oczywiście mam backup ustawień i aplikacji w chmurze. Zdjęcia również mam zarchiwizowane. Co dokładnie będę mógł odzyskać z chmury gdy mój telefon wyczyści się podczas powrotu do Black i po instalacji Cyan?

  • #15

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,935
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,985(11,124)
    Po Preview wersja oprogramowania się nie zmienia dlatego widzisz ten sam numer.

  • #16

    OFF-LINE
    Awatar Miloman78

    Dołączył
    03.05.2014
    Lokalizacja
    Olsztyn
    Posty
    11
    Telefon
    Lumia 925
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    6
    Podziękowano
    0(0)
    Czyli mogę zakładać, że jak telefon proponuje mi instalację oprogramowania (mimo tego samego numeru) po podłączeniu pod NSU for Retail to znaczy, że widzi system jako Previev?

  • #17

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,935
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,985(11,124)
    Programu nie interesuje wersja systemu OS tylko wersja oprogramowania zatem zatem zawsze zaproponuje co najnowsze pod twój wariant PC

  • #18

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.01.2013
    Lokalizacja
    Śląsk
    Posty
    50
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    FW
    rm-1045_1084
    Operator
    Play
    Dziękuję
    22
    Podziękowano
    5(5)
    Witam wszystkich. Mam pytanie czy jak wyłączę preview for developers to czy telefon zainstaluje oficjalną wersję Lumia denim?

  • #19

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,935
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,985(11,124)
    jeszcze nie ma Denim dla twojego modelu, dostępny jest Update 1 tylko ale skoro masz Preview to oficjalny ci się nie zainstaluje bo to też tylko od MS

  • #20

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.01.2013
    Lokalizacja
    Śląsk
    Posty
    50
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    FW
    rm-1045_1084
    Operator
    Play
    Dziękuję
    22
    Podziękowano
    5(5)
    Chodzi mi o gwarancję telefonu czy ją stracę? Po drugie po instalacji preview i zrobieniu Update to telefon czasem wiesza mi się na zablokowanym ekranie i nie mogę go odblokować pozostaje tylko reset.

  • Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas