Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: IpOverUsbSvc - problem z rejestracją telefonu

  1. #11

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,971
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,950
    Podziękowano
    222,119(11,128)
    Reklama:
    częszto miałem ten problem do czasu win 10. to nie stery, coś się gryzie z systemie.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.10.2015
    Posty
    6
    Telefon
    Lumia 930
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Lumia 635 również nie podjęła dialogu z IpOverUsbSvc.

  • #13

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.09.2015
    Posty
    1
    Telefon
    HTC 8S WP_8.1 /SG S5360
    FW
    8.1 / 2.3.6
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    7
    Podziękowano
    0(0)
    HTC 8S także

  • #14

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,971
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,950
    Podziękowano
    222,119(11,128)
    to was czeka chyba reinstalacja

  • #15

    OFF-LINE
    Awatar Xvistak

    Dołączył
    12.09.2014
    Posty
    1,959
    Telefon
    Nokia Lumia 625
    FW
    The Next Level ;D
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    599
    Podziękowano
    129(116)
    Cytat Zamieszczone przez niebieski Zobacz posta
    Nie mam. Po weekendzie mogę spróbować podłączyć Lumię kolegi. Bodaj model 735.

    Chcesz powiedzieć, że miałeś identyczny problem i podpięcie innego telefonu powodowało nagłą i niewytłumaczalną chęć IpOverUsbSvc do współpracy? Z telefonem, którego wcześniej za nic w świecie nie chciał widzieć?

    Bez innych zmian w telefonie / systemie?



    Pytam poważnie, bo wydaje się to wręcz nieprawdopodobne.

    A próbowałeś tak
    1.Odinstaluj w menadżera wszystkie co Windows Phone dotyczą,zaznacz żeby usunął trwale z dysku ten pusty kwadracik.Uruchamiasz ponownie komputer,telefon żecz jasna odłączony.
    2.W tym samym czasie uruchamiasz tel w trybie downland znacz,wyłączasz,później tak wciskasz Vol+(pogłaśnianie)i guzik Power,po wibracji puszczasz Power trzymasz Vol+,aż pojawi się zębatka i piorun.
    3.W takiej postaci podłącz telefon jak by co wskaż katalog ze sterownikami co ci zapodałem
    Pozdro

  • Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 18
      Ostatni post / autor: 12-04-2015, 01:29
    2. [Lumia 520] Problem z ładowaniem telefonu
      Przez Szopen229 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 01-08-2014, 19:08
    3. problem ze startem telefonu
      Przez p4nik w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 18
      Ostatni post / autor: 16-05-2014, 15:18
    4. Problem z rotowaniem telefonu!
      Przez JeszczeUrosne w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 15-07-2013, 07:59
    5. HTC 8S Problem z rejestracją...
      Przez TOREK513 w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 02-07-2013, 23:42

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas