Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 1234567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 82

Wątek: Dlaczego nie moge pisac z Lumii na forum?

  1. #21

    OFF-LINE
    Awatar diego1121

    Dołączył
    27.02.2013
    Lokalizacja
    Złotoryja
    Posty
    633
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    Good
    Operator
    Play/Plus
    Dziękuję
    84
    Podziękowano
    82(62)
    Reklama:
    Odswierz stronę i podczas ladowania strony naciśnij na pisanie posta i zacznij pisać i sie nie schowa. :P Ja tak robie i jakoś daje rade.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #22

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,085(11,127)
    jaja sobie robię, na sofcie CV PL miałem takie problemy tylko kiedyś. jak masz ustawioną IE w telefonie, opcje zaawansowane?

  • #23

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.01.2013
    Posty
    419
    Telefon
    Nokia Lumia 925
    FW
    Black
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    136
    Podziękowano
    23(19)
    Dostęp do lokalizacji - włączony
    Wysyłaj historię przeglądania... - wyłączone
    Używaj filtru... - wyłączone
    Wysyłaj żądanie ... - wyłączone
    Pliki cookie - akceptuj wszyskie
    Otwieraj łącza.. - bieżącej karcie
    Domyślny dostawca - google
    Pamięć na pliki witryn - wyłączone

  • #24

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,085(11,127)
    Chyba to ostanie nie robi różnicy?

  • #25

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.01.2013
    Posty
    419
    Telefon
    Nokia Lumia 925
    FW
    Black
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    136
    Podziękowano
    23(19)
    Nie, jak włącze jest to samo.

  • #26

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,085(11,127)
    Wymyśliłeś coś?

  • #27

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.01.2013
    Posty
    419
    Telefon
    Nokia Lumia 925
    FW
    Black
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    136
    Podziękowano
    23(19)
    Nie. Dalej mam to samo. A jakbym przywrocil telefon do ustawień fabrycznych albo już zaktualizował do amber to jest prawdopodobieństwo,że problem minie?

  • #28

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Potok666

    Dołączył
    17.11.2012
    Posty
    7,402
    Telefon
    Lumia 920|640|625
    FW
    10586.456 | 14375
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2,483
    Podziękowano
    2,791(806)
    Tak, raczej tak
    >>Mój kanał na youtube<<|>>Mój fotoblog<<CPU: Intel Core i5 4690K 3500/3900MHzCOOLING: SilentiumPC Fera 2 HE1224GPU: Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition 1393MHz/1800MHz @ 1500MHz/1950MHzMOBO: ASRock Z97M PRO4 RAM:G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10SSD: Crucial M500 120GBHDD: Western Digital Caviar BlueSND: DAC uNOSTROMO Black PSU: Corsair Builder Series CX 600W 80+ Bronze
    Samsung Galaxy S7 edge

  • #29

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,085(11,127)
    Spróbuj nie wrzucać CV PL ja tak miałem na Portico za cholerę pisać nie moglem

  • #30

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.01.2013
    Posty
    419
    Telefon
    Nokia Lumia 925
    FW
    Black
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    136
    Podziękowano
    23(19)
    Zrobiłem ponowną aktualizację do tego samego softu co miałem i problem dalej występuje. Nie mam pojęcia jak się go pozbyć.

  • Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 1234567 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Nie moge wysylac zdjec/muzyki przez BT. Czym jest to spowodowane
      Przez adamos247 w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 35
      Ostatni post / autor: 01-05-2014, 06:30
    2. Nie moge połączyć się ze sklepem
      Przez deny300 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 15-04-2014, 00:25
    3. Lumia 820 - nie moge sie polaczyc z AP wifi
      Przez gips w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 21
      Ostatni post / autor: 18-12-2013, 21:08
    4. SDK 8, 7.1 nie moge zainstalowac na Windows 8
      Przez rakers w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 19
      Ostatni post / autor: 23-01-2013, 18:36

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas