Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 9 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 82

Wątek: Dlaczego nie moge pisac z Lumii na forum?

  1. #1
    ala

    OFF-LINE
    Awatar ala

    Dołączył
    03.08.2013
    Posty
    261
    Telefon
    Lumia 950
    Dziękuję
    75
    Podziękowano
    32(27)

    Dlaczego nie moge pisac z Lumii na forum?

    Reklama:
    czemu na forum nie mogę nic pisać z mojej Lumii? Chcąc napisać posta wyskakuje na ułamek sekundy klawiatura i za chwile się chowa :/

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,351
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    217
    Podziękowano
    1,211(536)
    Ustawienia -> Ogólne ustawienia -> Interfejs edytora postów: -> Zaawansowany edytor WYSIWYG
    Ew. wybieraj zaawansowaną edycję.

    P.S
    "Dlaczego" piszemy łącznie, nie rozdzielnie.

    @Ala:
    Nierozdzielnie piszemy łącznie, ale w moim przypadku chodziło o zaprzeczenie pisania rozdzielnie więc: "nie piszemy rozdzielnie" = "nie rozdzielnie". Tja, dziwnie brzmi, ale tak na moje oko to wygląda.
    Ostatnio edytowane przez Yziek ; 20-08-2013 o 07:15
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  • Jeden użytkownik podziękował Yziek za ten post:

    ala (19-08-2013)

  • #3

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,954
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,053(11,127)
    To zmieniasz oczywiście w ustawieniach forum a nie telefonu

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    ala (19-08-2013)

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar diego1121

    Dołączył
    27.02.2013
    Lokalizacja
    Złotoryja
    Posty
    633
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    Good
    Operator
    Play/Plus
    Dziękuję
    84
    Podziękowano
    82(62)
    Mam to samo a zmienilem na zaawansowane.

  • #5
    ala

    OFF-LINE
    Awatar ala

    Dołączył
    03.08.2013
    Posty
    261
    Telefon
    Lumia 950
    Dziękuję
    75
    Podziękowano
    32(27)
    Ok, widać że działa. Dzięki

    ps. A jak piszemy "nierozdzielnie"?

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,954
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,053(11,127)
    diego1121 wyloguj się

  • #7

    OFF-LINE
    Awatar diego1121

    Dołączył
    27.02.2013
    Lokalizacja
    Złotoryja
    Posty
    633
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    Good
    Operator
    Play/Plus
    Dziękuję
    84
    Podziękowano
    82(62)
    Nadal to samo

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,954
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,053(11,127)
    zapisz nowe ustawienia a potem wróć na stare i ponownie na zaawansowane, ja takie jazdy miałem u siebie na sofcie CV PL

  • #9

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Piotr

    Dołączył
    10.11.2012
    Posty
    1,680
    Telefon
    Xiaomi Mi4 LTE
    FW
    10.0.14393.576
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    250
    Podziękowano
    3,317(298)
    Wpisów na blogu
    2
    Jakby nic nie pomogło to możesz skorzystać z trybu mobilnego. Oto link: http://windowsmania.pl/forum?styleid=2

  • #10

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.01.2013
    Posty
    419
    Telefon
    Nokia Lumia 925
    FW
    Black
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    136
    Podziękowano
    23(19)
    Ja dalej mam to samo.. Nic nie pomaga ;_;
    Ostatnio edytowane przez herako ; 31-08-2013 o 21:39

  • Strona 1 z 9 12345 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Nie moge wysylac zdjec/muzyki przez BT. Czym jest to spowodowane
      Przez adamos247 w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 35
      Ostatni post / autor: 01-05-2014, 06:30
    2. Nie moge połączyć się ze sklepem
      Przez deny300 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 15-04-2014, 00:25
    3. Lumia 820 - nie moge sie polaczyc z AP wifi
      Przez gips w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 21
      Ostatni post / autor: 18-12-2013, 21:08
    4. SDK 8, 7.1 nie moge zainstalowac na Windows 8
      Przez rakers w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 19
      Ostatni post / autor: 23-01-2013, 18:36

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas