Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Marketplace Brak wyników po zmianie marketu

  1. #1

    OFF-LINE
    Awatar WiKiH

    Dołączył
    30.12.2012
    Posty
    48
    Telefon
    HTC 7 Mozart
    FW
    7.10.8858.136
    Operator
    Play
    Dziękuję
    58
    Podziękowano
    12(7)

    Marketplace Brak wyników po zmianie marketu

    Reklama:
    To znowu ja
    Bawiłem się na moim Mozarcie zmianą Producenta OEM (HTC>>Nokia) by zaktualizować aplikacje Nokii (Wszystko robiłem aplikacją Marketplace Config), ale gdy zmieniłem na HTC ponownie (zrestartowałem tel), po wejściu do marketu i w zakładkę HTC Apps pokazuje mi brak wyników. Po zmianie na innych producentów (Dell, Nokia etc) jest to samo. Ktoś wie może co może być przyczyną, a co ważniejsze jak to naprawić?
    Ostatnio edytowane przez djtonka ; 02-02-2013 o 14:21 Powód: poprawa tytułu

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.01.2013
    Posty
    70
    Telefon
    Dziękuję
    99
    Podziękowano
    239(10)
    Zainstaluj Market Select [ [APP] Market Select -[R]- 07 Apr 12 -[U]- 21 Apr 12 -[V]- 0.3.0.0 - xda-developers ] i ustaw Marketplace na HTC po czym zresetuj telefon i powinno chodzić. Też miałem podobny problem z Marketplace Config i nie polecam nikomu.

  • #3

    OFF-LINE
    Awatar WiKiH

    Dołączył
    30.12.2012
    Posty
    48
    Telefon
    HTC 7 Mozart
    FW
    7.10.8858.136
    Operator
    Play
    Dziękuję
    58
    Podziękowano
    12(7)
    Cytat Zamieszczone przez cichy. Zobacz posta
    Zainstaluj Market Select [ [APP] Market Select -[R]- 07 Apr 12 -[U]- 21 Apr 12 -[V]- 0.3.0.0 - xda-developers ] i ustaw Marketplace na HTC po czym zresetuj telefon i powinno chodzić. Też miałem podobny problem z Marketplace Config i nie polecam nikomu.
    Bez rezultatu. Próbowane również z WPH Tweaks i nic. Z racji, że świeży system i nie traciłem nic (kopia z WPBackup) zrobiłem HR, ale jak ktoś wiedziałby jak to rozwiązać to niech napisze, może innym pomoże.

  • Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 45
      Ostatni post / autor: 19-10-2016, 12:56
    2. Odpowiedzi: 30
      Ostatni post / autor: 13-02-2014, 20:41
    3. Lumia 710 nie czyta pdf po zmianie ROMu
      Przez alessandra7 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 06-01-2014, 18:06
    4. Here Drive działa po zmianie języka i lokalizacji
      Przez sirqaz w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 15
      Ostatni post / autor: 25-06-2013, 17:52
    5. Odpowiedzi: 13
      Ostatni post / autor: 19-02-2013, 22:08

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas