Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Błąd łączenia ze Zune'm

  1. #11

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.10.2014
    Posty
    9
    Telefon
    HTC Mozart
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    No dokładnie z dnia na dzień :/ Nic nie zmieniałem, żadnych aktualizacji, dodatków nie ściągałem... Niestety nie mogę przywrócić systemu na czas sprzed 20.09 (wtedy była ostatnia synchronizacja), ostatni punkt jest z 4 października. Najbardziej dziwi mnie, że komputer się łączy! jak się spojrzy na sterowniki wszystko wygląda jakby było w jak najlepszym porządku, jak chcę odinstalować Zune'a, a mam podłączony, to każe mi odłączyć urządzenie... A jak trzeba coś przesłać to nie ma urządzenia

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,925
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,937(11,123)
    zmień port usb na początek i czy nie instalowałeś na komputerze aplikacji do pominięcia zune, bo można też to w rejestrze komputera zmienić? Dryga sprawa, wyłącz przytrzymaj przycisk kamery i wsadź kabel. uruchomi się w trybie download?

  • #13

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.10.2014
    Posty
    9
    Telefon
    HTC Mozart
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Aplikacji do pomijania żadnych nie instalowałem, a przyciśnięcie kamery spowodowało, że na ekranie telefonu pojawił się szary ekran z napisem "Połączono"- tak jak powinno być, po chwili "Synchronizacja ukończona", co już jest postępem... Niestety w samym Zune na komputerze bez zmian
    Ostatnio edytowane przez Voo Voo ; 12-10-2014 o 16:58

  • #14

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,925
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,937(11,123)
    szary ekran połączono...to chyba nie piszesz o WP bo tu takiego komunikatu nie ma. Zrób zdjęcie temu bo za dużo pyań

  • #15

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.10.2014
    Posty
    9
    Telefon
    HTC Mozart
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Widok zune.jpg

    Zdjęcia samemu telefonowi nie mam jak zrobić. Za to może przydać się screen ze zune'a- jest widoczne urządzenie- jeżeli odłączę telefon zakładka "urządzenie" zniknie. Zanim się zaczęły problemy zamiast napisu urządzenie, było telefon i był rysunek mojego telefonu (HTC Mozart) i opisana historia synchronizacji itp. Gdy problemy się zaczęły w zakładce "telefon" wszystko wyglądało w porządku, ale pojawiało się okienko:

    zune 2.jpg

    I mimo że wszystko wyglądało ok- wgrać się nic nie dało. Potem, zdesperowany, przywróciłem ustawienia fabryczne i widok jest jaki jest. Z koli sam telefon wygląda tak (losowe zdjęcie z internetu), więc to na pewno WP 7

    540x405_htc-mozart-48173377.jpg

  • #16

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,925
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,937(11,123)
    chodziło mi o ten pasek o którym wspomniałeś że się pojawia, to chyba nie na telefonie?

  • #17

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.10.2014
    Posty
    9
    Telefon
    HTC Mozart
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Na telefonie, na telefonie. Zawsze tak było, że jak się podłączyło to pojawiał się szary ekran, napis podłączono i jakiś piktogram, a kilkając cofnięcie wychodziło się z niego do kafelków (i to nic nie zmieniało w połączeniu telefonu z komputerem). Może to specyfika telefonów HTC? Co ciekawe, teraz ten ekranik się nie pojawia...

  • #18

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,925
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,937(11,123)
    Hmm nie ma czegoś takiego w stocku coś kręcisz...

  • Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 710] Błąd połączenia z Zune
      Przez fx2 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 13-01-2014, 19:39
    2. Kafelek i ZUNE
      Przez patryk_pazzini w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 26-10-2013, 15:26
    3. Błąd połączenia w Zune
      Przez gomal w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 12
      Ostatni post / autor: 05-09-2013, 00:18
    4. Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 28-01-2013, 18:31
    5. Zune na Windows 8?
      Przez Pietruszkowiec w dziale Programy
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 25-12-2012, 14:45

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas