Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Błąd łączenia ze Zune'm

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.10.2014
    Posty
    9
    Telefon
    HTC Mozart
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)

    Błąd łączenia ze Zune'm

    Reklama:
    Od dwóch tygodni jak tylko próbuję połączyć telefon (HTC Mozart) z komputerem cały czas wyskakuje "Błąd łączności", sugeruje by odłączyć telefon, uruchomić ponownie i podłączyć. Oczywiście to nic nie daje. Próbowałem już prawie wszystkiego- aktualizowałem sterowniki na wszystkie sposoby, odinstalowywałem Zune'a kilkakrotnie, ściągałem jego "cięższą" wersję, próbowałem innych kabli. Nic nie pomogło. Na innym komputerze sytuacja taka sama. Widać podłączony telefon, ikonka jest czarna, ale "aby sprawdzić stan synchronizacji podłącz urządzenie"- przy odinstalowywaniu Zune'a "odłącz urządzenie". Jednak przesyłać nie można. Wygląda na to, że wina stoi po stronie telefonu, więc w ostateczności go zresetowałem do ustawień fabrycznych- również nie pomogło Miał ktoś taki problem?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,003(11,125)
    Jaki masz ROM i czy czasem nie z funkcją usb video out?

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.10.2014
    Posty
    9
    Telefon
    HTC Mozart
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    ROM? Szczerze mówiąc nie bardzo wiem co to jest

  • #4

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,003(11,125)
    kupiłeś go czy miałeś wcześniej i nie wgrywałeś nic?

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.10.2014
    Posty
    9
    Telefon
    HTC Mozart
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Mam prawie od roku i wgrywałem dosyć sporo, nigdy nie było żadnych problemów (a jak już coś to kabel po prostu się odłączył przypadkiem). Poza tym nic nie majstrowałem przy telefonie, w oprogramowaniu, a w tym momencie jest prawie świeżo po resecie

  • #6

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,003(11,125)
    ale czy masz jakiś ROM wgrany, sprawdź na liście w ustawieniach czy nie masz USB video out

  • #7

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.10.2014
    Posty
    9
    Telefon
    HTC Mozart
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Nie, żadnego ROMa nie mam, USB video out też nie

  • #8

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,003(11,125)
    to wejdź w menadżer urządzeń , podłącz telefon i usuń oba urządzenia kompletnie. Potem restart komputera i pozwól mu na instalację

  • #9

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.10.2014
    Posty
    9
    Telefon
    HTC Mozart
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Gdy odinstalowuję sterowniki i uruchamiam komputer ponownie to nie znajduje sterowników i oznacza jako "nieznany sprzęt". Wtedy mogę zainstalować ręcznie sterowniki z program files/zune/drivers i ściąganięte z internetu- i wracam do punktu wyjścia, pokazuje, że WSZYSTKO jest ok, ale cały czas pokazuje się błąd łączenia

  • #10

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,003(11,125)
    przywróć system bo skoro z dnia na dzień sie pojawiło to na pewno nie wina telefonu

  • Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 710] Błąd połączenia z Zune
      Przez fx2 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 13-01-2014, 19:39
    2. Kafelek i ZUNE
      Przez patryk_pazzini w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 26-10-2013, 15:26
    3. Błąd połączenia w Zune
      Przez gomal w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 12
      Ostatni post / autor: 05-09-2013, 00:18
    4. Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 28-01-2013, 18:31
    5. Zune na Windows 8?
      Przez Pietruszkowiec w dziale Programy
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 25-12-2012, 14:45

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas