Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 13 z 25 PierwszyPierwszy ... 39101112131415161723 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 244

Wątek: Tapatalk Classic ver. 2.0.1.50

  1. #121

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Sigma

    Dołączył
    10.08.2013
    Posty
    2,808
    Telefon
    L1520/L620
    FW
    Najnowszy stabilny
    Operator
    VM
    Dziękuję
    455
    Podziękowano
    1,788(608)
    Reklama:
    Wersja 2.0.1.39

    Kod:
    - solved issue with Resuming intrudoced in last version. With this fix, we hope all problems with app in background gone.
    Jeśli pomogłem, kliknij

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #122

    OFF-LINE
    Awatar Carnage

    Dołączył
    14.03.2013
    Posty
    707
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    WP8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    113
    Podziękowano
    143(118)
    Mam problem z działaniem forum w aplikacji Tapatalk. Loguję się na swoje konto, chcę wejść na forum klikając w wp_ss_20141104_0001.png i otrzymuję następujący komunikat wp_ss_20141104_0002.png. Co mam zrobić w tym wypadku? Dwa dni temu wszystko działało. Teraz nie mogę korzystać z forum.

  • #123

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,351
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    217
    Podziękowano
    1,211(536)
    Usuń forum -> dodaj na nowo -> zaloguj się na dobre dane.
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  • #124

    OFF-LINE
    Awatar Carnage

    Dołączył
    14.03.2013
    Posty
    707
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    WP8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    113
    Podziękowano
    143(118)
    Pierwsza czynność jaką zrobiłem. Loguję się poprawnymi danymi, forum przyjmuje login i hasło. Jednak po kliknięciu na Windowsmania.pl wyskakuje powyższy komunikat. Mogę przeglądać Wątki i dodawać odpowiedzi, jednak po kliknięciu w zakładce fora otrzymuje komunikat z logowaniem ( chociaż już jestem zalogowany). Po zalogowaniu nie mogę wrocić do strony głownej bo skutkuje to opisanym komunikatem. Logowanie przy każdym uruchomieniu programu jest niewygodne, dlatego szukam rozwiązania owego problemu.
    Ostatnio edytowane przez Carnage ; 04-11-2014 o 12:32

  • #125

    OFF-LINE
    Awatar rafi

    Dołączył
    13.08.2013
    Lokalizacja
    Poznań
    Posty
    816
    Telefon
    L610/L625/L650DS
    Operator
    Play
    Dziękuję
    49
    Podziękowano
    277(203)
    Mam tak samo, jedynie działa jak się zaloguje pierwszym razem i bym nie wyłączał bo jak raz wyłącze to zaraz wyskakuje błędny logon lub hasło. Odinstalowanie Tapatalka nie pomaga a inne fora chodzą normalnie

  • #126

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,351
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    217
    Podziękowano
    1,211(536)
    Może jeszcze wtyczka musi zostać zaktualizowana na forum, ale tym musi zająć się Dj Tonka lub Bones, chociaż u mnie działa wszystko bez problemu.
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  • #127

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,935
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,995(11,125)
    Bones zawsze to robił zaraz mu napisze

  • #128

    ON-LINE

    Dołączył
    10.11.2013
    Posty
    815
    Telefon
    Samsung Ativ S, L 650 DS
    FW
    WP 8.1
    Operator
    T-mobile
    Dziękuję
    218
    Podziękowano
    141(112)
    Mat to samo, nie wiem czy to wina forum, jak piszecie wtyczki. Wcześniej działał normalnie, wczoraj zmieniłem oprogramowanie i zaczął się problem. Mam xapa na sd, nie pokazuje mi na liście aplikacji lokalnych w sklepie.

  • #129

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.05.2013
    Lokalizacja
    Rogowo
    Posty
    288
    Telefon
    L640,
    FW
    Windows 10
    Operator
    plus
    Dziękuję
    42
    Podziękowano
    37(31)
    Potwierdzam. Przywrocilam ustawienia fabryczne w telefonie, i na nowo zainstalowałam Tapatalka, i mam problem z tym forum. Inne działają, tylko to pokazuje byka.

  • #130

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,935
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,995(11,125)
    Techniczny już wie,może jeszcze teraz zrobi

  • Strona 13 z 25 PierwszyPierwszy ... 39101112131415161723 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [STORE] Tapatalk
      Przez marass82 w dziale Programy
      Odpowiedzi: 72
      Ostatni post / autor: 24-08-2014, 12:48
    2. [RT]Tapatalk
      Przez Bones w dziale Programy
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 12-03-2014, 16:16
    3. Tapatalk
      Przez Jarrett w dziale Poza tematem
      Odpowiedzi: 15
      Ostatni post / autor: 26-12-2013, 15:11

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas