Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: [Lumia 900] Wgrywanie języka polskiego do wersji amerykańskiej RM-808

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    05.11.2012
    Posty
    20
    Telefon
    Lumia 900
    Dziękuję
    12
    Podziekowano
    4

    [Lumia 900] Wgrywanie języka polskiego do wersji amerykańskiej RM-808

    Reklama:
    Instalacja języka polskiego w WP 7.8 działa w 100% na lumii 900 ATT (rm-808) os version 7.10.8862.144. Nie wiem czy jest możliwość instalacji na rm-823.

    1. Pod windows 7 ściągamy Win7.rar - download. Darmowy hosting plików.
    W archiwum znajdują się pliki językowe .cab z windowsuptade:
    Bez♥tytułu2.png

    oraz Update Cab Sender (patrz screen w pkt. 4)
    2. Pobrane archiwum "Win7" należy rozpakować na dysku C
    3. Podłączamy telefon czekamy aż się zsynchronizuje z zune i następnie zamykamy Zune.
    4. Uruchamiamy "WP7 Update Cab Sender" i wpisujemy "s"
    Bez♥tytułu.jpg

    Może się komuś przyda. Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez galik ; 01-06-2013 o 01:36

  2. 4 następujących użytkowników podziękowało galik za ten post:

    1sebex (28-07-2014),cvxcvx (03-06-2013),djtonka (01-06-2013),DomInik Pręciuk (20-03-2014)

  3. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar cvxcvx

    Dołączył
    08.11.2012
    Lokalizacja
    Krasnystaw
    Posty
    209
    Telefon
    I9100
    Operator
    Play
    Dziękuję
    148
    Podziękowano
    121(56)
    Chciałem przetestować, bo mam akurat l900 RM-808 ale wyskakuje że nie mam ZUNE.
    A instalować mi się nie chce specjalnie do tego
    Dla L900 RM-808 polecam odblokowanie bootloadera, a potem wgranie jakiegoś custom romu.
    Sprawdzone, przetestowane i wszystko ładnie śmiga.

  • #3

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,961
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,086(11,127)
    Ludzie się pozbyli chyba tego modelu bo żadnego klienta przez forum, ile sam zrobiłeś?

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar cvxcvx

    Dołączył
    08.11.2012
    Lokalizacja
    Krasnystaw
    Posty
    209
    Telefon
    I9100
    Operator
    Play
    Dziękuję
    148
    Podziękowano
    121(56)
    Z l900 to wszyscy z forum, jak dobrze pamiętam to może z 5 sztuk było.
    Tylko nie wszyscy piszą potem na forum o przebiegu naprawy, a szkoda.

  • #5

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,961
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,086(11,127)
    A widzisz to super.

  • #6

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.03.2014
    Posty
    3
    Telefon
    lumia 900
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    1
    Witam a dlaczego po wgraniu PL nie chodzą aplikacje np. whatsapp, skype, nawigacja - wchodzi się w aplikacje i apliakcja nie startuje wykrzacza się od razu. Czy ktoś miał taki problem (testowane na 4 sztukach)?

  • #7

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,961
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,086(11,127)
    znaczy jesteś po wgraniu PL do tej wersji RM?

  • #8

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.03.2014
    Posty
    3
    Telefon
    lumia 900
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    1
    Tak według instrukcji na górze postu.

  • #9

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,961
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,086(11,127)
    robienie przez CAB sender to jednak nie flashowanie. Może wersja OS jest wciąż za mała żeby aplikacje działały? Daj mi sprawdzić czy nie ma SWAP dla rm-808 z PL to w tedy wgrasz cały ROM

  • #10

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.03.2014
    Posty
    3
    Telefon
    lumia 900
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    1
    Aplikacje nie chodzą na wersji 7.5 po aktualizacji do 7.8 poprzez Zune polska nakładka działa ok wszystkie aplikacje chodzą bez problemu. Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez DomInik Pręciuk ; 03-04-2014 o 10:59

  • Jeden użytkownik podziękował DomInik Pręciuk za ten post:

    djtonka (03-04-2014)

    Strona 1 z 4 1234 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 226
      Ostatni post / autor: 17-10-2017, 20:47
    2. Odpowiedzi: 655
      Ostatni post / autor: 29-09-2017, 12:20
    3. [Lumia 920] Polski język w amerykańskiej wersji Lumii 920 RM-820
      Przez djtonka w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 26-10-2016, 00:12
    4. Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 22-02-2015, 23:08
    5. [HD7] Sieć O2 - Wgrywanie języka polskiego
      Przez Mefades w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 62
      Ostatni post / autor: 31-01-2013, 19:59

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas