Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 27 z 37 PierwszyPierwszy ... 17232425262728293031 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 361

Wątek: Wymuszamy instalacje Windows 10 Technical Preview na urządzeniach z obsługą kart SD

  1. #261

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.08.2014
    Lokalizacja
    Olkusz
    Posty
    17
    Telefon
    Lumia 520
    FW
    WP 8.1.1 Denim
    Operator
    Play
    Dziękuję
    19
    Podziękowano
    2(2)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez lukaszuk1995 Zobacz posta
    Rozumiem, że NSRT też można wrzucić soft od nowa, czy pozostaje tylko NCS ? Co będzie szybsze ?
    Ja rollback na mojej 520 robiłem przez Nokia software updater for retail. Co prawda wgrało Cyjana nie Denim, ale reszta poszła po OTA.
    Ostatnio edytowane przez Burszuras ; 15-02-2015 o 13:22

  2. Jeden użytkownik podziękował Burszuras za ten post:

    lukaszuk1995 (15-02-2015)

  3. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #262

    OFF-LINE
      Awatar marass82

    Dołączył
    27.09.2012
    Posty
    6,232
    Telefon
    L820/O7/AtivS
    Dziękuję
    1,018
    Podziękowano
    52,824(1,462)
    Bo właśnie najlepiej jakby był Cyan, na denim czasami nie wykrywa aktualizacji.

  • 2 następujących użytkowników podziękowało marass82 za ten post:

    lukaszuk1995 (15-02-2015),Quiy (15-02-2015)

  • #263

    OFF-LINE
    Awatar Wertyzak

    Dołączył
    11.11.2014
    Lokalizacja
    Świat My Little Pony
    Posty
    30
    Telefon
    Lumia 630
    FW
    Lumia Denim | W10TP
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    7
    Podziękowano
    4(3)
    Przypominam ze L630 juz dostala. Szczerze systemu w Technical Preview nie polecam.. Ktos wie jak przywrócić 8.1?
    Ostatnio edytowane przez Wertyzak ; 15-02-2015 o 13:38
    HTC 8s > Nokia Lumia 630

  • #264

    OFF-LINE
      Awatar marass82

    Dołączył
    27.09.2012
    Posty
    6,232
    Telefon
    L820/O7/AtivS
    Dziękuję
    1,018
    Podziękowano
    52,824(1,462)
    A ja polecam, mimo niedociągnięć już teraz mi się dobrze użytkuje. Dziś dodam prostszy i szybszy poradnik na instalację na wszystkie urządzenia.

  • Jeden użytkownik podziękował marass82 za ten post:

    lukaszuk1995 (15-02-2015)

  • #265
    Moderator Globalny Awatar Jarosław Skrzymowski

    Dołączył
    23.09.2013
    Lokalizacja
    Przemyśl
    Posty
    1,244
    Telefon
    Lumia 950 + MS-HD10
    FW
    01078000531623635014
    Operator
    Play PL
    Dziękuję
    173
    Podziękowano
    362(217)
    Cytat Zamieszczone przez Wertyzak Zobacz posta
    Przypominam ze L630 juz dostala. Szczerze systemu w Technical Preview nie polecam.. Ktos wie jak przywrócić 8.1?
    A szukaj używałeś? 😈

  • #266

    OFF-LINE
      Awatar marass82

    Dołączył
    27.09.2012
    Posty
    6,232
    Telefon
    L820/O7/AtivS
    Dziękuję
    1,018
    Podziękowano
    52,824(1,462)
    Wstępnie to co dodam


  • 3 następujących użytkowników podziękowało marass82 za ten post:

    djtonka (15-02-2015),gajowy12 (24-03-2015),Mateusz Jasio Łz (15-02-2015)

  • #267

    OFF-LINE

    Dołączył
    01.12.2014
    Posty
    9
    Telefon
    Lumia 520
    Dziękuję
    11
    Podziękowano
    1
    marass82 dzieki za twój poradnik. Dzieki niemu na mojej 520 śmiga już 10TP. Po 8 godzinach działa mi lepiej i szybciej niż 8.1 w pfd. Jeszcze raz dzięki😊

  • Jeden użytkownik podziękował Quiy za ten post:

    lukaszuk1995 (15-02-2015)

  • #268

    OFF-LINE
    Awatar Maksymilian777

    Dołączył
    26.08.2013
    Posty
    675
    Telefon
    Nokia Lumia 1520
    Operator
    Play
    Dziękuję
    87
    Podziękowano
    45(36)
    uwaga,jeśli wgrywacie Cyan,to przy pierwszym odpaleniu(konfiguracji) odhaczcie automatyczną aktualizację,dlaczego?Jeśli telefon wykryje jakąś aktualizację,to nie będzie już możliwe zainstalowanie przez windows insider,bo będzie trzeba najpierw zainstalować dostępne aktualizacje.Potem mamy DENIM a z DENIM nie ruszy,przynajmniej na mojej L1520

  • Jeden użytkownik podziękował Maksymilian777 za ten post:

    marass82 (15-02-2015)

  • #269

    OFF-LINE

    Dołączył
    10.09.2014
    Lokalizacja
    Będzin
    Posty
    211
    Telefon
    Lumia 520
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    189
    Podziękowano
    39(27)
    Cytat Zamieszczone przez marass82 Zobacz posta
    A ja polecam, mimo niedociągnięć już teraz mi się dobrze użytkuje. Dziś dodam prostszy i szybszy poradnik na instalację na wszystkie urządzenia.

    To ten poradnik z wchodzeniem przez proxy i instalacją certyfikatów ?
    Intel Core i3-4170 @3.70GHz + SilentiumPC SpartanPro | MSI B85M-G43 | Zotac GeForce GTX 750 Ti 1GB | 16 GB RAM Crucial BallistiX Sport 1600Mhz 9-9-9-24| Patriot Blaze SSD 120 GB | WD Caviar Blue HDD 500GB | Windows 7 Pro x64


  • #270

    OFF-LINE
      Awatar marass82

    Dołączył
    27.09.2012
    Posty
    6,232
    Telefon
    L820/O7/AtivS
    Dziękuję
    1,018
    Podziękowano
    52,824(1,462)
    Tak, tylko trochę go zmodyfikuje.

  • Jeden użytkownik podziękował marass82 za ten post:

    lukaszuk1995 (15-02-2015)

    Strona 27 z 37 PierwszyPierwszy ... 17232425262728293031 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 2433
      Ostatni post / autor: 08-06-2017, 19:04
    2. Odpowiedzi: 571
      Ostatni post / autor: 14-04-2014, 17:42

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas