Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 21 z 37 PierwszyPierwszy ... 1117181920212223242531 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 361

Wątek: Wymuszamy instalacje Windows 10 Technical Preview na urządzeniach z obsługą kart SD

  1. #201

    OFF-LINE
    Awatar Maksymilian777

    Dołączył
    26.08.2013
    Posty
    675
    Telefon
    Nokia Lumia 1520
    Operator
    Play
    Dziękuję
    87
    Podziękowano
    45(36)
    Reklama:
    Ja wciąż próbuję zrobić na L1520,ale niczego nie wyszukuje.Zastanawiam się co robię nie tak.Trochę mnie dziwi,że w ustawieniach widzi aktualizację,pobiera itd a potem wyskakuje kod błedu 80188306.W Windows Insider wciąż jest no build
    Ostatnio edytowane przez Maksymilian777 ; 14-02-2015 o 17:45

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #202

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.02.2015
    Posty
    2
    Telefon
    HTC 8s
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    trzeba mieć kartę sd min. 8 gb?

  • #203

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,928
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,954(11,123)
    partycja systemowa w niektórych modelach jest za mała i dlatego masz ten błąd

  • #204

    OFF-LINE
      Awatar marass82

    Dołączył
    27.09.2012
    Posty
    6,232
    Telefon
    L820/O7/AtivS
    Dziękuję
    1,018
    Podziękowano
    52,839(1,462)
    Cytat Zamieszczone przez Maksymilian777 Zobacz posta
    Ja wciąż próbuję zrobić na L1520,ale niczego nie wyszukuje.Zastanawiam się co robię nie tak.Trochę mnie dziwi,że w ustawieniach widzi aktualizację,pobiera itd a potem wyskakuje kod błedu 80188306.W Windows Insider wciąż jest no build
    Masz za mało miejsca w partycji mainOS, musisz wgrać rom na czysto i wtedy będziesz miał ok 600, teraz pewnie masz z 100 a to zamało. Sprawdź sobie w aplikacji windows insider, zakładka about. I pamiętaj zmieniasz w rejestrze trzy pozycje rm wersje softu i 000-PL. Chyba że stosujesz inny RM to wtedy z danego kraju. RM może być obojętnie jaki, preview i tak puści tylko dla twojej L1520. A i musisz najpierw w aplikacji wybrać fast, inaczej ci ściągnie ale na pewno nie preview, ewentualnie firmware z innego fona. Ale to będziesz widział w informacjach o dostępnej aktualizacji.
    Ostatnio edytowane przez marass82 ; 14-02-2015 o 17:56

  • #205

    OFF-LINE
    Awatar Maksymilian777

    Dołączył
    26.08.2013
    Posty
    675
    Telefon
    Nokia Lumia 1520
    Operator
    Play
    Dziękuję
    87
    Podziękowano
    45(36)
    Czyli jak wgram na nowo np denim cv pl,to insider powinien widzieć build?

    --- Post Połączono 18:09 --- Poprzedni Post napisano 17:56 ---

    w zakładce about pokazuje,że mam 638mb wolnego.

  • #206

    OFF-LINE
    Awatar GoOx

    Dołączył
    05.01.2014
    Posty
    484
    Telefon
    Lumia 735
    FW
    W10M
    Operator
    Play
    Dziękuję
    72
    Podziękowano
    146(67)
    Zdecydowałem jednak, że zainstaluję. W "about" wyświetla że mam 000-PL, RM-976_1161, 02040.00019.14484.24002

    Resetowałem kilka razy, również przeinstalowałem kilka razy aplikację insider, cały czas "no builds"

    Lumia 625

    A i wszędzie pisze "DeviceTargetingName", u mnie takie coś nie istnieje, jest "DeviceTargetingInfo"
    Ostatnio edytowane przez GoOx ; 14-02-2015 o 19:18

  • #207

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.02.2015
    Posty
    7
    Telefon
    9948541007
    Dziękuję
    7
    Podziękowano
    0(0)
    i got some error somthing like x8800 .in my lumia 625 what to do help

  • #208

    OFF-LINE

    Dołączył
    01.12.2014
    Posty
    9
    Telefon
    Lumia 520
    Dziękuję
    11
    Podziękowano
    1
    Ok, soft na lumii 520 zaladowany, dam znać jak się zainstaluje.

  • #209

    OFF-LINE

    Dołączył
    01.12.2014
    Posty
    9
    Telefon
    Lumia 520
    Dziękuję
    11
    Podziękowano
    1
    I tak w razie czego się zapytam. Jest jakis potwierdzony przypadek bricka, po instalacji ta metodą?

  • #210

    OFF-LINE
      Awatar marass82

    Dołączył
    27.09.2012
    Posty
    6,232
    Telefon
    L820/O7/AtivS
    Dziękuję
    1,018
    Podziękowano
    52,839(1,462)
    Cytat Zamieszczone przez GoOx Zobacz posta
    Zdecydowałem jednak, że zainstaluję. W "about" wyświetla że mam 000-PL, RM-976_1161, 02040.00019.14484.24002

    Resetowałem kilka razy, również przeinstalowałem kilka razy aplikację insider, cały czas "no builds"

    Lumia 625

    A i wszędzie pisze "DeviceTargetingName", u mnie takie coś nie istnieje, jest "DeviceTargetingInfo"
    Ma być info Dopiero ty zaważyłeś
    Ma być tak
    PhoneManufactrerModelName - RM-976_1161
    PhoneFirmwareRevision - 02040.00019.14484.24002
    PhoneMobileOperatorName - 000-PL

    i zadziała.

    Cytat Zamieszczone przez Quiy Zobacz posta
    I tak w razie czego się zapytam. Jest jakis potwierdzony przypadek bricka, po instalacji ta metodą?
    Nikt nie informował, w razie czego przywrócisz wp8.1
    Ostatnio edytowane przez marass82 ; 14-02-2015 o 19:39

  • Strona 21 z 37 PierwszyPierwszy ... 1117181920212223242531 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 2433
      Ostatni post / autor: 08-06-2017, 19:04
    2. Odpowiedzi: 571
      Ostatni post / autor: 14-04-2014, 17:42

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas