Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 44

Wątek: [Lumia 520] Diagnostyka podzespołów

  1. #31

    OFF-LINE

    Dołączył
    06.01.2014
    Posty
    5
    Telefon
    Nokia
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    nie ma nic do wybrania, menadzer polaczen pokazyje ze nie ma zadnego polaczenie, Bez♥tytułu.jpg to jaest widok na menadzera urzadzen, na moje oko jest problem ze sterownikami, chociaż nie wiem czemu bo mam normalny dostep do plikow na telefonie

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #32

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,935
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,993(11,125)
    ale po Preview instalowałeś się dodatkowy i to on miesza, wrzuć najnowsze NSU z forum ono już pod WP8.1 robione było potem restart i ponowna próba

  • #33

    OFF-LINE

    Dołączył
    27.05.2014
    Lokalizacja
    Okszów
    Posty
    48
    Telefon
    Nokia lumia 520
    FW
    8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    73
    Podziękowano
    8(7)
    U mnie problem jest następujący. Ile razy bym nie podłączył telefonu to i tak mi go nie wykrywa. Wszystkie sterowniki po instalowane. Może to wina WP 8.1? Wersja pobierana z tego forum. 2013.49.3.30

  • #34

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Potok666

    Dołączył
    17.11.2012
    Posty
    7,398
    Telefon
    Lumia 920|640|625
    FW
    10586.456 | 14375
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2,479
    Podziękowano
    2,788(806)
    A zmieniałeś port USB na inny?
    >>Mój kanał na youtube<<|>>Mój fotoblog<<CPU: Intel Core i5 4690K 3500/3900MHzCOOLING: SilentiumPC Fera 2 HE1224GPU: Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition 1393MHz/1800MHz @ 1500MHz/1950MHzMOBO: ASRock Z97M PRO4 RAM:G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10SSD: Crucial M500 120GBHDD: Western Digital Caviar BlueSND: DAC uNOSTROMO Black PSU: Corsair Builder Series CX 600W 80+ Bronze
    Samsung Galaxy S7 edge

  • #35

    OFF-LINE

    Dołączył
    27.05.2014
    Lokalizacja
    Okszów
    Posty
    48
    Telefon
    Nokia lumia 520
    FW
    8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    73
    Podziękowano
    8(7)
    Tak podłączałem z przodu i z tyłu. I nic.

    --- Post Połączono 13:27 --- Poprzedni Post napisano 13:18 ---

    Usunąłem programem Revo Unistaller i zainstalowałem ponownie i działa Dzięki za pomoc

    --- Post Połączono 13:43 --- Poprzedni Post napisano 13:18 ---

    A jednak nie obyło się bez problemu. Po wybraniu Product mode: Test, przez około minutę pisze set Produce Mode. A potem rozłącza się z telefonem, a na ekranie telefonu widnieją takie napisy IMG_1052.JPG

  • Jeden użytkownik podziękował Ins3rt za ten post:

    Potok666 (17-07-2014)

  • #36

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,935
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,993(11,125)
    To dobrze masz w tym trybie NCS przeprowadza testy

  • #37

    OFF-LINE

    Dołączył
    27.05.2014
    Lokalizacja
    Okszów
    Posty
    48
    Telefon
    Nokia lumia 520
    FW
    8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    73
    Podziękowano
    8(7)
    No nie wiem czy tak dobrze. Tak jest już od 5 minut.
    Bez♥tytułu.png

    --- Post Połączono 14:08 --- Poprzedni Post napisano 13:50 ---

    I jeszcze Menedżer urządzeń
    Bez♥tytułu.png
    Ostatnio edytowane przez Ins3rt ; 17-07-2014 o 14:11

  • #38

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,935
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,993(11,125)
    Rozwiń okno tam gdzie no connetion i wybierz

  • #39

    OFF-LINE

    Dołączył
    27.05.2014
    Lokalizacja
    Okszów
    Posty
    48
    Telefon
    Nokia lumia 520
    FW
    8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    73
    Podziękowano
    8(7)
    Tylko że tam nic nie ma.
    Bez♥tytułu.png

  • #40

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,935
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,993(11,125)
    W MU możesz mieć do 7 nieznanych urządzeń rozumiem że przed zmianą trybu było ok? Pobierz paczkę sterowników i aktualizuj po kolei każdy wykrzyknik. Któryś załapie

  • Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 820] Diagnostyka podzespołów
      Przez djtonka w dziale Poradniki
      Odpowiedzi: 61
      Ostatni post / autor: 16-04-2016, 15:14
    2. [Lumia 920] Diagnostyka podzespołów
      Przez djtonka w dziale Poradniki
      Odpowiedzi: 200
      Ostatni post / autor: 08-12-2015, 15:21
    3. [Lumia 620] Diagnostyka podzespołów
      Przez djtonka w dziale Poradniki
      Odpowiedzi: 51
      Ostatni post / autor: 20-01-2015, 15:08
    4. [Lumia 625] Diagnostyka podzespołów
      Przez djtonka w dziale Poradniki
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 05-12-2013, 11:46
    5. [Lumia 710] Diagnostyka GPS
      Przez djtonka w dziale Poradniki
      Odpowiedzi: 7
      Ostatni post / autor: 22-06-2013, 18:59

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas