Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Aktualizacja Here Drive+ w WP8.1 Preview (Interop wymagany)

  1. #1

    OFF-LINE
    Awatar wioleta1501

    Dołączył
    05.03.2013
    Lokalizacja
    Kalisz
    Posty
    341
    Telefon
    NOKIA Lumia 830
    FW
    WP 8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    59
    Podziękowano
    14(7)

    Aktualizacja Here Drive+ w WP8.1 Preview (Interop wymagany)

    Reklama:
    Istnieje moziwość darmowej aktualizacji Here Drive+, jednak nie jest ona dla Samsungów. Pokażę wam jak to ominąć:
    1. W edytorze rejestru (na ten moment można korzystać tylko z SamWP8 Tools) zmieniamy producenta telefonu na Nokię.
    Dokładna instrukcja: http://www.windowsmania.pl/poradniki...ykladach-5954/
    2. Zmieniamy region na np. Stany Zjednoczone i czekamy, aż telefon uruchomi się ponownie.
    3. Sprawdzamy czy jesteśmy połączeni z internetem (przez wi-fi lub dane komórkowe) i wchodzimy w Here Drive+ pojawi nam się pytanie czy chcemy zaktualizować aplikację, oczywiście się zgadzamy. Zostaniemy przeniesieni do Sklepu, klikamy aktualizuj i czekamy.
    4. Po aktualizacji przywracamy ustawienia regionu i poprawiamy wpisy w rejestrze. I gotowe!
    (Poradnik dotyczy oczywiście tylko Polski)
    Ostatnio edytowane przez wioleta1501 ; 18-04-2014 o 14:19

  2. Jeden użytkownik podziękował wioleta1501 za ten post:

    mariuszm12 (17-10-2014)

  3. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,928
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,954(11,123)
    znów trzeba dodać że tylko w PL bo ja na Ativie lub Huawei ciągnę HD+ normalnie z marketu

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    wioleta1501 (18-04-2014)

  • #3

    OFF-LINE
    Awatar prusiu

    Dołączył
    10.11.2013
    Lokalizacja
    Kościesze
    Posty
    480
    Telefon
    Brak telefonu z Win
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    69
    Podziękowano
    183(73)
    regionu chyba nie trzeba zmieniać bo ja bez tego pobrałem

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar wioleta1501

    Dołączył
    05.03.2013
    Lokalizacja
    Kalisz
    Posty
    341
    Telefon
    NOKIA Lumia 830
    FW
    WP 8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    59
    Podziękowano
    14(7)
    Mi bez zmiany regionu się nie udało

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.09.2013
    Posty
    26
    Telefon
    Lumia 925
    Operator
    Play
    Dziękuję
    36
    Podziękowano
    0(0)
    Również pobrałem bez zmiany regionu. SamWM8 Tools wywalał mi błąd, że niby nie zmienił nazwy producenta, a w rzeczywistości zmiana przeszła pomyślnie.

    Sent from my GT-I8750 using Tapatalk

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar skubi07

    Dołączył
    19.07.2013
    Lokalizacja
    Tarnów
    Posty
    1,435
    Telefon
    Xiaomi Mi3W
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    216
    Podziękowano
    221(183)
    A ja wam powiem tak. Miałem z inteopem zamigrowane hd+ z gdr3 jeszcze i wywalało aktualizacje. No to chciałem pobrać i nie działa. Dałem sobie spokój. Zrobiłem profilaktyczny reflash z powodu bugów które miałem na wp8.1 i nie ruszałem w ogóle rejestru. Standardowo dałem dalej dalej na ustawieniu języka i regionu więc zostawiłem us. Wchodze w market - hd+ za free Tak więc wystarczy sama zmiana regionu na us lub uk, nie trzeba zmieniać producenta w rejestrze

  • #7

    OFF-LINE
    Awatar Dante18x

    Dołączył
    26.10.2012
    Lokalizacja
    Kamień pomorski
    Posty
    41
    Telefon
    Lumia 1520 L925
    FW
    wp8.1, wp8,
    Operator
    orange
    Dziękuję
    94
    Podziękowano
    3(2)
    witam mam taki problem zmieniłem w rejestrze producenta (Samsunga na nokie) za pomocą SamWP8 Tools i po instalacji nie mogę ponownie zmienić na samsunga w rejestrze. co mogło pójść nie tak wiecie???? :-(

  • #8

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,928
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    221,954(11,123)
    Po prostu zapisz mimo błędu odczytu

  • #9

    OFF-LINE
    Awatar Dante18x

    Dołączył
    26.10.2012
    Lokalizacja
    Kamień pomorski
    Posty
    41
    Telefon
    Lumia 1520 L925
    FW
    wp8.1, wp8,
    Operator
    orange
    Dziękuję
    94
    Podziękowano
    3(2)
    w tym rzecz ze nie mogłem nawet nie było błędu porostu jak by nie było tej opcji ale dałem rade musiałem odinstalować SamWP8 Tools i ponownie zainstalować i dopiero po tym zaczęło działać. ale i tak dziękuje za pomoc

  • Jeden użytkownik podziękował Dante18x za ten post:

    djtonka (20-04-2014)

  • #10

    OFF-LINE

    Dołączył
    07.11.2013
    Posty
    21
    Telefon
    Samsung Ativ
    FW
    Windows Phone 8
    Operator
    play
    Dziękuję
    38
    Podziękowano
    1
    zaktualizowałem swojego samsunga do 8.1 wszedłem do sklepu HD+ była po 152zł zmieniłem w ustawieniach telefonu region na USA wszedłem do sklepu i pobrałem za darmo HD+ działa jak natura chciała

  • Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. aktualizacja przez Preview for Developers
      Przez sledziumen17 w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 13-12-2013, 23:30

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas