Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 13 z 31 PierwszyPierwszy ... 39101112131415161723 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 306

Wątek: Założenie konta developerskiego i uzyskanie kodu weryfikacyjnego do DreamSpark

  1. #121

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,918
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,927(11,123)
    Reklama:
    Po zalogowaniu w Dreamspark klikasz swój profil i masz tam Join

  2. Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    Robertus (27-05-2013)

  3. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #122

    OFF-LINE
    Moderator / Grafik Awatar Robert Hägee K.

    Dołączył
    18.03.2013
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    398
    Telefon
    HTC Titan X310e
    FW
    Dynamics 7 v2.0
    Operator
    Orange PL
    Dziękuję
    53
    Podziękowano
    332(79)
    Ja zdałem te testy w ostatnią sobotę. Pisałem kilkanaście godzin! Jest 15 testów z czego każdy ma 12 pytań, razem wychodzi 180 pytań i na koniec jest egzamin (ze wszystkich 15 testów) 30 pytań, co daje nam 210.
    Wszystkich pytań mają ponad 500 i spośród nich wybierane są losowo. Tak więc ktoś inny ma wiele pytań innych niż druga osoba.

    Zdałem z wynikiem 93%!


    Założyłem konto w Dream Spark, na Windows Phone Dev Center loguję się normalnie, pełna synchronizacja z Win Live, Zune, SDK poinstalowane i gdy chcę zarejestrować telefon w Windows Phone Developer Registration wywala mi błąd 0x80043001
    Pisałem do Microsoftu to odpowiedzieli ze powinno być ok a nie jest bo cały czas wywala mi ten error!
    Na ten temat utworzyłem osobny wątek: Rejestracja telefonu w Windows Phone Device Registration (Error 0x80043001)
    Ostatnio edytowane przez Robert Hägee K. ; 20-03-2013 o 19:59

  • #123

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,222(432)
    Wpisów na blogu
    1
    Zmień nazwę urządzenia Zaloguj się na windowsphone.com sprawdź czy nazwa urządzenia się zmieniła i wtedy powinno pójść wszystko prawidłowo. Ja taki sam problem miałem ale z Chevronem

  • #124

    OFF-LINE
    Moderator / Grafik Awatar Robert Hägee K.

    Dołączył
    18.03.2013
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    398
    Telefon
    HTC Titan X310e
    FW
    Dynamics 7 v2.0
    Operator
    Orange PL
    Dziękuję
    53
    Podziękowano
    332(79)
    Usunąłem całkiem tela i dałem na nowo! I dalej to samo. Sprawdzałem z ustawieniami daty, zegara i też nic! Nie wiem co jest nie tak. Teraz zainstalowałem normalnie apkę przez Windows Phone na tela to znaczy że go widzi normalnie!

    Doradźcie coś!!!

  • #125

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,222(432)
    Wpisów na blogu
    1
    A zmieniłeś jak ci doradziłem nazwę urządzenia na np. Robert HTC Titan? Pamiętam też, że było chyba jakieś ograniczenie co do godziny i dnia tygodnia w którym można zarejestrować urządzenie.

  • #126

    OFF-LINE
    Moderator / Grafik Awatar Robert Hägee K.

    Dołączył
    18.03.2013
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    398
    Telefon
    HTC Titan X310e
    FW
    Dynamics 7 v2.0
    Operator
    Orange PL
    Dziękuję
    53
    Podziękowano
    332(79)
    W Zune zmieniłem nazwę użądzenia to WindowsPhone.com nie widzi nowej nazwy! Nie wiem czemu tak jest ale aplikacje zainstalować się da z poziomu strony.

    Jeszcze chwila, zmienię jeszcze raz nazwę, wyloguję się z Zune i WindowsPhone.com, zaloguję się na oba i zaktualizuję tela w WindowsPhone.com!
    Ostatnio edytowane przez Robert Hägee K. ; 20-03-2013 o 13:34

  • #127

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,222(432)
    Wpisów na blogu
    1
    U mnie nazwa jest ta którą sobie zmieniłem, więc poczekaj cierpliwie i jak się zmieni nazwa to wszystko powinno ruszyć.

  • #128

    OFF-LINE
    Moderator / Grafik Awatar Robert Hägee K.

    Dołączył
    18.03.2013
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    398
    Telefon
    HTC Titan X310e
    FW
    Dynamics 7 v2.0
    Operator
    Orange PL
    Dziękuję
    53
    Podziękowano
    332(79)
    Nic z tego. Nazwy tela widzi takie same wszędzie i nadal 0x80043001

    Wcześniej miałem HD2 (którego żonie dałem, powiedziała że nie chce już żadnego innego jak go tylko do ręki wzięła!) Wrzucałem sobie do niego ROMy jakie chciałem i chyba teraz też tak zrobię bo coś z tym Developerskim odblokowaniem to...
    Ostatnio edytowane przez Robert Hägee K. ; 20-03-2013 o 14:07

  • #129
    Neo

    OFF-LINE
    Awatar Neo

    Dołączył
    28.01.2013
    Posty
    1,794
    Telefon
    L 820/LG X4 HD/ Ace 2
    FW
    WP 8/ JB/JB
    Operator
    2x"+"
    Dziękuję
    232
    Podziękowano
    2,626(166)
    A jaki masz system?
    Możesz mi napisać?

    Nie brakuje ci jakiegoś składnika?
    LG Optimus 4x HD os. 4.1.2 JB
    LG Swift L9 os. 4.1.2 JB
    Samsung Galaxy Ace 2 os. 2.3.6 G

  • #130

    OFF-LINE
    Moderator / Grafik Awatar Robert Hägee K.

    Dołączył
    18.03.2013
    Lokalizacja
    Dąbrowa Górnicza
    Posty
    398
    Telefon
    HTC Titan X310e
    FW
    Dynamics 7 v2.0
    Operator
    Orange PL
    Dziękuję
    53
    Podziękowano
    332(79)
    Przez 2 dni do wczoraj miałem 7.10.8862.144 po trzech aktualizacjach przez ZUNE, ale też wyskakiwał przy rejestracji 0x80043001.
    Przywróciłem przez ZUNE do stanu sprzed 4 dni. Jak i wtedy tak i teraz jest taka sama sytuacja!

  • Strona 13 z 31 PierwszyPierwszy ... 39101112131415161723 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 151
      Ostatni post / autor: 31-03-2015, 08:44
    2. Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 18-12-2013, 14:55
    3. Odpowiedzi: 1
      Ostatni post / autor: 02-08-2013, 16:21
    4. Darmowe przedłużenie konta developerskiego.
      Przez marass82 w dziale Poradniki
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 29-05-2013, 09:53
    5. Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 27-02-2013, 18:55

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas