Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 97 z 244 PierwszyPierwszy ... 478793949596979899100101107147197 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 961 do 970 z 2434

Wątek: Instalujemy WP8.1.1 w wersji Preview na naszych urządzeniach. Problemy i dyskusja

  1. #961

    OFF-LINE
    Awatar Winniczek

    Dołączył
    30.09.2012
    Posty
    786
    Telefon
    LUMIA 920
    Dziękuję
    297
    Podziękowano
    178(137)
    Reklama:
    Ja nie mogłem aktywować nawet na 8.0

    Lumia 920

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #962

    OFF-LINE
    Awatar jaQbek

    Dołączył
    16.09.2013
    Posty
    65
    Telefon
    LG G2 D802
    FW
    Android 5.0.2
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    32
    Podziękowano
    18(14)
    Cytat Zamieszczone przez Darpi Zobacz posta
    Czy może ktoś potwierdzić(na razie sprawdzone na l620 i l920), po restarcie klawiszami, na parę sekund(może ok 10) telefon pokazuje godzinę 02:02,w tym czasie, tych kilku sekund, dotyk nie reaguje, po tym czasie, godzina się uaktualnia i telefon jest aktywny. Druga rzecz to głośność dzwonka, nie wraca do ustawień domyślnych, trzeba samemu ustawić.
    Na L520 nie ma tego zjawiska. Godzina i data są prawidłowe, jedynie przez kilka pierwszych sekund niektóre kafle są przeźroczyste choć być nie powinny (np duży kafel fejsbuka).

  • #963

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.11.2013
    Lokalizacja
    Centrum centruma Europy
    Posty
    308
    Telefon
    Lumia 920 Lumia 735 Lumia
    Operator
    play
    Dziękuję
    41
    Podziękowano
    15(15)
    U mnie też hub gry powrócił... Hurrraaa !

    Sent from my Lumia 920 WP 8.1 Tapatalk

  • #964

    OFF-LINE
    Awatar maxymilian

    Dołączył
    19.02.2014
    Lokalizacja
    Łódź
    Posty
    71
    Telefon
    Lumia 830
    FW
    Lumia Denim
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    72
    Podziękowano
    6(5)
    Cytat Zamieszczone przez Darpi Zobacz posta
    Czy może ktoś potwierdzić(na razie sprawdzone na l620 i l920), po restarcie klawiszami, na parę sekund(może ok 10) telefon pokazuje godzinę 02:02,w tym czasie, tych kilku sekund, dotyk nie reaguje, po tym czasie, godzina się uaktualnia i telefon jest aktywny. Druga rzecz to głośność dzwonka, nie wraca do ustawień domyślnych, trzeba samemu ustawić.
    Potwierdzam na Lumi 820 u mnie występuje to samo, lumia zawiesiła mi się już trzy razy, raz w nocy i budzik też zaspał do roboty .
    Mam pytanie czy jak zrobi reset telefonu wróci mi do 8 czy zostanie 8.1 ?

  • #965

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,888
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,868(11,122)
    jak masz BLack po OTA to pozostaje się modlić żeby jeszcze to działało po Preview. cały soft i Preview dopiero ale i tak nie ma gwarancji

  • #966

    OFF-LINE
    Awatar wioleta1501

    Dołączył
    05.03.2013
    Lokalizacja
    Kalisz
    Posty
    341
    Telefon
    NOKIA Lumia 830
    FW
    WP 8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    59
    Podziękowano
    14(7)
    Cytat Zamieszczone przez maxymilian Zobacz posta

    Mam pytanie czy jak zrobi reset telefonu wróci mi do 8 czy zostanie 8.1 ?





    Pozostanie 8.1



    Wysłano z mojego Ativa (GT-I8750) przez Tapatalk

  • #967

    OFF-LINE
    Awatar maxymilian

    Dołączył
    19.02.2014
    Lokalizacja
    Łódź
    Posty
    71
    Telefon
    Lumia 830
    FW
    Lumia Denim
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    72
    Podziękowano
    6(5)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    jak masz BLack po OTA to pozostaje się modlić żeby jeszcze to działało po Preview. cały soft i Preview dopiero ale i tak nie ma gwarancji
    Wgrywałem czysty 3051.40000.1347.1003 CV PL wiem co się dzieje po OTA, spokojnie . Tylko się zastanawiałem czy wróci do 8. W zasadzie to pierwszy raz robiłbym reset z poziomu telefonu, zawsze, jak była już taka potrzeba wgrywałem soft na nowo.

  • #968

    OFF-LINE

    Dołączył
    01.10.2013
    Posty
    776
    Telefon
    Nokia Lumia 930 Black
    Dziękuję
    25
    Podziękowano
    25(24)
    Była aktualizacja hubu gry.
    Wreszcie są ale nadal rwane przewijanie.

  • #969

    OFF-LINE
    Awatar Galthaver

    Dołączył
    12.01.2014
    Posty
    50
    Telefon
    Nokia Lumia 920
    FW
    WP 8.1 CV PL
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    43
    Podziękowano
    14(11)
    Cytat Zamieszczone przez Krystian Stępień Zobacz posta
    Była aktualizacja hubu gry.
    Wreszcie są ale nadal rwane przewijanie.
    Tylko, że sensowne to będzie wtedy dopiero, gdy znikną zdublowane gry z listy aplikacji.
    W każdym razie idą w dobrą stronę i z tego się należy cieszyć.
    Jak na Preview to i tak nie jest źle

  • #970

    OFF-LINE
    Awatar Cacus

    Dołączył
    07.04.2014
    Lokalizacja
    100-lica
    Posty
    222
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    8.1 Denim
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    48
    Podziękowano
    28(20)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    jak masz BLack po OTA to pozostaje się modlić żeby jeszcze to działało po Preview. cały soft i Preview dopiero ale i tak nie ma gwarancji
    Kupiłem swoją Lumię w kwietniu od kogoś, kto ją kupił przy przedłużeniu umowy. Po pierwszym uruchomieniu był już Black. Miałem po tym tylko jakąś małą aktualizację OTA.
    Później po OTA wleciał 8.1.
    To może być powodem, że nie mam większości problemów opisywanych tu przez innych....?
    Ja mimo niedociągnięć wersji Preview jestem zadowolony z 8.1.👍👌
    Czekam na wersję finalną po poprawkach 😉
    😍
    Lumia925/WP 8.1/Tapatalk/Orange
    Lumia930/WP 8.1 Denim/Tapatalk/Orange

  • Strona 97 z 244 PierwszyPierwszy ... 478793949596979899100101107147197 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 218
      Ostatni post / autor: 22-07-2015, 09:16
    2. Odpowiedzi: 25
      Ostatni post / autor: 11-12-2014, 23:34
    3. Odpowiedzi: 571
      Ostatni post / autor: 14-04-2014, 17:42
    4. Double tap to wake na urządzeniach WP7?
      Przez KewinPol w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 10-12-2013, 19:51
    5. Instalacja Licznika Nokii na innych urządzeniach
      Przez djtonka w dziale Poradniki
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 27-08-2012, 11:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas