Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 63 z 244 PierwszyPierwszy ... 135359606162636465666773113163 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 621 do 630 z 2434

Wątek: Instalujemy WP8.1.1 w wersji Preview na naszych urządzeniach. Problemy i dyskusja

  1. #621
    Budniu
    Gość
    Reklama:
    WPPT działa normalnie - właśnie sprawdziłem, xap-y wchodzą tak jak dotychczas.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #622

    OFF-LINE
    Awatar prusiu

    Dołączył
    10.11.2013
    Lokalizacja
    Kościesze
    Posty
    480
    Telefon
    Brak telefonu z Win
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    69
    Podziękowano
    183(73)
    Filmy które mam na karcie są w aplikacji wideo a filmiki nagrane telefonem w zdjęciach tak jak było zawsze więc jest ok

    Sent from my GT-I8750 using Tapatalk
    Proszę o wsparcie na nowy telefon abym mógł tworzyć więcej nowych i lepszych aplikacji na Windowsa
    Adres email playpal: [email protected]

  • #623

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.12.2013
    Posty
    5
    Telefon
    L920
    Operator
    Play
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez basia8622 Zobacz posta
    Mi konto Google Mail niedziala. Wyskakuje nieaktualne. Da sie cos z tym zrobic? Usunelam i z powrotem zalozylam i dalej po synchronizacji, nieaktualne.

    Tapatalk via Lumia 920

    mam to samo, nie działa Google Mail.

  • #624

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.03.2013
    Posty
    1,847
    Telefon
    8S, L620, S4 mini
    Dziękuję
    394
    Podziękowano
    160(131)
    Cytat Zamieszczone przez zwierzux Zobacz posta
    Kraj/Region ustawiony na W. Brytania i restart.
    Możesz podrzucić link z którego pobierałeś HERE Drive +?

  • #625
    lck

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.06.2013
    Posty
    70
    Telefon
    Nokia Lumia 520
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    65
    Podziękowano
    39(14)
    Hmm, chyba jednak ten Developer Preview nie jest zbytnio stabilny, właśnie system zazczął się wysypywać, ścinki, wiadomosci, sklep i ustawienia działają jak im się chce... Chyba czas na ustawienia fabryczne.

  • #626

    OFF-LINE

    Dołączył
    27.03.2013
    Posty
    100
    Telefon
    HTC 8S
    Operator
    Play
    Dziękuję
    22
    Podziękowano
    16(9)
    Cytat Zamieszczone przez nynek Zobacz posta
    Możesz podrzucić link z którego pobierałeś HERE Drive +?
    Ten kod QR: here-drive-qr.png

  • #627

    OFF-LINE
    Awatar prusiu

    Dołączył
    10.11.2013
    Lokalizacja
    Kościesze
    Posty
    480
    Telefon
    Brak telefonu z Win
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    69
    Podziękowano
    183(73)
    A mi Google mail działa. Po aktualizacji wyskoczyło mi że konto mam nie aktualne więc kliknąłem i wyskoczył ekran logowania i dodania uprawnień do aplikacji

    Sent from my GT-I8750 using Tapatalk
    Proszę o wsparcie na nowy telefon abym mógł tworzyć więcej nowych i lepszych aplikacji na Windowsa
    Adres email playpal: [email protected]

  • #628

    OFF-LINE
      Awatar marass82

    Dołączył
    27.09.2012
    Posty
    6,232
    Telefon
    L820/O7/AtivS
    Dziękuję
    1,018
    Podziękowano
    52,873(1,462)
    Cytat Zamieszczone przez lck Zobacz posta
    Hmm, chyba jednak ten Developer Preview nie jest zbytnio stabilny, właśnie system zazczął się wysypywać, ścinki, wiadomosci, sklep i ustawienia działają jak im się chce... Chyba czas na ustawienia fabryczne.

    A czy ktoś obiecywał że będzie
    Ostatnio edytowane przez marass82 ; 15-04-2014 o 09:51

  • #629

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,083(11,127)
    widzę że macie wymagania jakby ten update kosztował 100 dolarów

  • #630

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.04.2013
    Posty
    9
    Telefon
    HTC 8S
    Dziękuję
    3
    Podziekowano
    2
    Zwierzux jak dokładnie to zrobiłeś, że masz Here Drive + na HTC?. Mi na HTC 8S wyskakuje "Aplikacja nie jest dostępna dla Twojego telefonu", choć przestawiłem region na Wielką Brytanię i uruchomiłem ponownie tel. Gdy już uda się instalacja, czy po zmianie z powrotem na region polski Here Drive + przestanie działać?
    ----

    Update - Here Drive + z kodu powyżej nie mogłem zainstalować, ale w powiązanych z nim linkami była też aplikacja Here Drive +, którą udało się zainstalować i wszystko śmiga aż miło.
    Ostatnio edytowane przez regnar ; 15-04-2014 o 10:16

  • Strona 63 z 244 PierwszyPierwszy ... 135359606162636465666773113163 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 218
      Ostatni post / autor: 22-07-2015, 09:16
    2. Odpowiedzi: 25
      Ostatni post / autor: 11-12-2014, 23:34
    3. Odpowiedzi: 571
      Ostatni post / autor: 14-04-2014, 17:42
    4. Double tap to wake na urządzeniach WP7?
      Przez KewinPol w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 10-12-2013, 19:51
    5. Instalacja Licznika Nokii na innych urządzeniach
      Przez djtonka w dziale Poradniki
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 27-08-2012, 11:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas