Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 234 z 244 PierwszyPierwszy ... 134184224230231232233234235236237238 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,331 do 2,340 z 2434

Wątek: Instalujemy WP8.1.1 w wersji Preview na naszych urządzeniach. Problemy i dyskusja

  1. #2331

    OFF-LINE

    Dołączył
    23.10.2012
    Posty
    103
    Telefon
    Lumia 925 i 800
    Dziękuję
    41
    Podziękowano
    10(9)
    Reklama:
    Na kafelku Oszczędzania baterii jest cyfrowo stan naładowania baterii

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2332

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,956
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,061(11,127)
    wow mnie wstrzymuje preview nie chcę go bo telefon za dobrzxe działa

  • #2333

    OFF-LINE

    Dołączył
    10.11.2013
    Posty
    815
    Telefon
    Samsung Ativ S, L 650 DS
    FW
    WP 8.1
    Operator
    T-mobile
    Dziękuję
    218
    Podziękowano
    141(112)
    Po kilku godzinach od aktualizacji już jest błąd bynajmniej u mnie
    Załączone obrazki Załączone obrazki

  • #2334

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.01.2014
    Posty
    302
    Telefon
    nokia lumia 520,735
    Dziękuję
    44
    Podziękowano
    9(9)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    wow mnie wstrzymuje preview nie chcę go bo telefon za dobrzxe działa
    Za dobrze w jakim sensie?

  • #2335

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.08.2013
    Posty
    196
    Telefon
    Lumia 620
    Dziękuję
    49
    Podziękowano
    33(27)
    Zarówno po poprzedniej, jak i obecnej aktualizacji system na nowo instaluje aplikacje. Ich lista przywróciła się poprawnie, ale nie same aplikacje.

  • #2336

    OFF-LINE
    Awatar wilczek67

    Dołączył
    28.08.2013
    Posty
    59
    Telefon
    lumia 930 / 640 XL DS
    Operator
    t-mobile
    Dziękuję
    12
    Podziękowano
    12(9)
    Mnie cały czas wywala do pulpitu ta cała apka od baterii. Reset nie pomaga! Chyba ustawienia fabryczne muszę przywrócić.

  • #2337

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.04.2014
    Posty
    322
    Telefon
    Nokia Lumia 640
    FW
    Oficjalna 10
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    73
    Podziękowano
    16(15)
    mam to samo co roman ale jest to w przedziale gdzies od 79 do 39% wp_ss_20141114_0001.png

  • #2338

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.09.2014
    Lokalizacja
    Północ
    Posty
    1,163
    Telefon
    L735 L520
    FW
    8.1 GDR2
    Operator
    Play
    Dziękuję
    55
    Podziękowano
    103(78)
    Mi bateria jak i kafelek działa dobrze, bo robiłem HR jak zawsze po takich aktualizacjach. Tylko po tym chyba mi się czas od ostatniego ładowania popsuł, ciągle 0 pokazuje. A ładowałem już ponad 12 godzin temu.
    Ostatnio edytowane przez marcin19883 ; 14-11-2014 o 13:05

  • #2339

    OFF-LINE

    Dołączył
    10.11.2013
    Posty
    815
    Telefon
    Samsung Ativ S, L 650 DS
    FW
    WP 8.1
    Operator
    T-mobile
    Dziękuję
    218
    Podziękowano
    141(112)
    Cytat Zamieszczone przez marcin19883 Zobacz posta
    Mi bateria jak i kafelek działa dobrze, bo robiłem HR jak zawsze po takich aktualizacjach. Tylko po tym chyba mi się czas od ostatniego ładowania popsuł, ciągle 0 pokazuje. A ładowałem już ponad 12 godzin temu.

    Wyłącz i włącz telefon powinno wrócić do normy.

  • #2340

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.09.2014
    Lokalizacja
    Północ
    Posty
    1,163
    Telefon
    L735 L520
    FW
    8.1 GDR2
    Operator
    Play
    Dziękuję
    55
    Podziękowano
    103(78)
    Dla wszystkich, którzy mają problemy z kafelkiem proponuje tak jak u mnie HR lub poprostu jak kolega Roman mówi "Wyłącz i włącz telefon"

    to_ja: HR = Hardware Reset, więc mówisz o tym samym...
    Ostatnio edytowane przez to_ja ; 14-11-2014 o 18:24

  • Strona 234 z 244 PierwszyPierwszy ... 134184224230231232233234235236237238 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 218
      Ostatni post / autor: 22-07-2015, 09:16
    2. Odpowiedzi: 25
      Ostatni post / autor: 11-12-2014, 23:34
    3. Odpowiedzi: 571
      Ostatni post / autor: 14-04-2014, 17:42
    4. Double tap to wake na urządzeniach WP7?
      Przez KewinPol w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 10-12-2013, 19:51
    5. Instalacja Licznika Nokii na innych urządzeniach
      Przez djtonka w dziale Poradniki
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 27-08-2012, 11:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas