Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 219 z 244 PierwszyPierwszy ... 119169209215216217218219220221222223229 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,181 do 2,190 z 2434

Wątek: Instalujemy WP8.1.1 w wersji Preview na naszych urządzeniach. Problemy i dyskusja

  1. #2181

    ON-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez Darpi Zobacz posta
    natomiast po GDR1 pliki tymczasowe ulokowały mi się w "innych", czyli pliki tymczasowe zawsze zero, rośnie katalog INNE, jeśli usuwam pliki(stan zerowy oczywiście), schodzi mi z INNYCH, ot tak sobie wymyśliła
    Tak, już o tym pisałem, mimo tego usuń pliki tymczasowe a zejdzie z "Innych".

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2182

    OFF-LINE
    Awatar Cacus

    Dołączył
    07.04.2014
    Lokalizacja
    100-lica
    Posty
    222
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    8.1 Denim
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    48
    Podziękowano
    28(20)

    Sent from my Lumia925 using Tapatalk
    Lumia930/WP 8.1 Denim/Tapatalk/Orange

  • #2183

    ON-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Masz tak cały czas? Bo ja też miewam stany zerowe plików tymczasowych i Innych, ale jak się pojawiają megabajty, to właśnie w Innych, wtedy usuwam pliki tymczasowe a schodzi z Innych. Taka sytuacja

  • #2184

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.04.2013
    Posty
    21
    Telefon
    HTC 8S
    FW
    wp 8.1 GDR1 pfd
    Operator
    plus
    Dziękuję
    7
    Podziękowano
    1
    Cytat Zamieszczone przez andryush Zobacz posta
    U mnie pojawił się problem z niektórymi kafelkami dynamicznymi. Występował jeszcze przed aktualizacją. Niektóre kafelki po prostu nie chcą się odwiedzać. Pogoda Accuweather wisi mi od środy i w ogóle się nie aktualizuje. Gdy zmieniam rozmiar kafelka to wtedy działa, ale chciałbym jednak móc korzystać z największego kafla. Jakieś rady?
    Spróbuj zainstalowac aplikacje na pamieci telefonu, tez mialrm ten problem z pogada bing i kafelkiem baterii - po instalacji na pam. tel. wszystko sie na biezaco odswieza.

  • #2185

    OFF-LINE

    Dołączył
    17.12.2012
    Lokalizacja
    Underneath the Stars
    Posty
    686
    Telefon
    Microsoft Lumia 950
    FW
    WM10 CU RP
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    139
    Podziękowano
    97(82)
    Był przejściowy problem z LiveTile dla Accuweather, ale gdzieś od poniedziałku powinno być już OK. Ja natomiast mam inny problem z folderem "Inne" - po zmianie karty SD ładuje mi tam całą muzykę a folder "Muzyka" pokazuje jako pusty.
    wp_ss_20140828_0001.pngwp_ss_20140828_0002.png
    Ostatnio edytowane przez CureMar ; 28-08-2014 o 09:16

  • #2186

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,882
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,846(11,122)
    Ale wcześniej Player normalnie je odtwarzał bo wygląda jakbyś miał nie wspieramy format audio

  • #2187

    OFF-LINE

    Dołączył
    17.12.2012
    Lokalizacja
    Underneath the Stars
    Posty
    686
    Telefon
    Microsoft Lumia 950
    FW
    WM10 CU RP
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    139
    Podziękowano
    97(82)
    No jest to jakiś trop, bo kilku faktycznie nie chce odtworzyć (przy około 20 plikach domyślny player wysypuje się). Tyle, że to są zwykle mp3; takie jak setki innych wgranych do telefonu.
    Ciekawe jest jeszcze to, że MixRadio radzi sobie z tymi "problematycznymi". Można je także odtworzyć z managera plików np. z PocketFileManager.
    Nie wiem, czy to jakoś nie jest związane z tymi problemami z rozpoznawaniem kart SD po aktualizacji do Cyan.

  • #2188

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,882
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,846(11,122)
    To,chyba ponowne ich wgranie może coś poprawić

  • #2189

    OFF-LINE

    Dołączył
    17.12.2012
    Lokalizacja
    Underneath the Stars
    Posty
    686
    Telefon
    Microsoft Lumia 950
    FW
    WM10 CU RP
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    139
    Podziękowano
    97(82)
    Spróbowałem. Też niestety lipa. Sformatowałem w telefonie kartę i zacząłem wgrywać po folderze. Już po pierwszym kopiowaniu "inne" się zwiększyły a "muzyka" bez zmian.

  • #2190

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,882
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,846(11,122)
    czyli pora na flashwanie i wgranie softu od nowa

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    CureMar (28-08-2014)

    Strona 219 z 244 PierwszyPierwszy ... 119169209215216217218219220221222223229 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 218
      Ostatni post / autor: 22-07-2015, 09:16
    2. Odpowiedzi: 25
      Ostatni post / autor: 11-12-2014, 23:34
    3. Odpowiedzi: 571
      Ostatni post / autor: 14-04-2014, 17:42
    4. Double tap to wake na urządzeniach WP7?
      Przez KewinPol w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 10-12-2013, 19:51
    5. Instalacja Licznika Nokii na innych urządzeniach
      Przez djtonka w dziale Poradniki
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 27-08-2012, 11:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas