Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 182 z 244 PierwszyPierwszy ... 82132172178179180181182183184185186192232 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,811 do 1,820 z 2434

Wątek: Instalujemy WP8.1.1 w wersji Preview na naszych urządzeniach. Problemy i dyskusja

  1. #1811
    Pawelco2
    Gość
    Reklama:
    Telefon się nie zresetował, ale filmu nie da się dodać. Wyskakuje jakiś błąd: Nie można dodać tego pliku (lub coś w tym stylu). Aplikacje przeinstalowywałem, też nic nie dało.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #1812

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Cytat Zamieszczone przez Pawelco2 Zobacz posta
    Witam wszystkich, mam dziwny problem. Próbuj dodać na onedrive film w wielkości 40mb, mniej więcej w połowie ładowania telefon się restartuje. Spotkał się ktoś z podobnym błędem? Jakiś miesiąc temu wysyłalem filmy i nie było wtedy żadnego problemu.
    Miał ktoś taki problem, znaczy ja. Tonka też radził na ładowarce, skutek był owszem, więcej przerzucił lecz i tak poległ, u mnie się nie restartował, tylko wyrzucał błąd. Efekt był taki, że filmy wrzuciłem na kompa,tobie też radzę, mniej nerwów. I pytanie, masz Preview?bo u mnie tak po Preview zaczęło.

  • #1813

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,220(432)
    Wpisów na blogu
    1
    Ja mam włączone automatyczne przekazywanie do OneDrive po WiFi i gdy tylko włączę WiFi w domu to filmy się wrzucają i nie mam z tym żadnych problemów. Filmy są w FullHD i często zajmują ponad 300MB i wszystkie są w chmurze a telefon nie muli, nie zawiesza się albo co gorsza nie restartuje się. Zawsze jak wgrywacie przez OTA wersje Preview sprawdzie czy wgrywaliście cały ROM przez NCS jeżeli to Nokia w najnowszej wersjii. Ja najpierw wgrywałem najnowszego Blacka a potem dopiero PfD i dużo problemów które opisują użytkownicy nie występują u mnie a bateria na najnowszej wersji PfD spisuje się rewelacyjnie tzn. wytrzymuje spokojnie 2-3 dni z ciągłym słuchaniem muzykii i siedzeniu Online na internecie (FB, Messanger czy Tapatalk). ||

    Internet Explorer faktycznie jest baterio żerny i staram się go jak najczęściej unikać Oby naprawili zużycie energii w IE11

  • #1814

    OFF-LINE

    Dołączył
    04.02.2014
    Lokalizacja
    Szczecinek
    Posty
    73
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    Black
    Operator
    Play
    Dziękuję
    18
    Podziękowano
    2(2)
    ak się zastanawiam jak to ruszyć.
    Wgrywałem ostatnio, ale robiłem HR i chyba wywaliło mi aktualizacje, wracając do czystego 8.1
    Próbowałem użyć tego konta z 1szej strony ale pokazuje że ktoś inny je używa

  • #1815

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,890
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,878(11,122)
    tego konta tylko Bill Gates jeszcze nie użył sądząc po mailingu od MS jaki dostaję, raczej już zablokowali

  • #1816
    Pawelco2
    Gość
    Tak, mam prewiev, w końcu piszę w tym temacie Ale najlepsze jest to, że błąd u mnie pojawił się miesiąc temu, a więc chyba po aktualziacji OneDrive.

    @Bones - teraz też włączyłem automatyczne przekazywanie i jest ok, nie włączałem go wcześnie, po poprzednich problemach z katalogiem inne w WP8. IE w oszczędzaniu baterii jest u mnie na drugim miejscu, zaraz za messengerem (którego prawie się nie da używać, bo tak muli, dodatkowo zjadł on przez miesiąc ponad 600mb!)



    wp_ss_20140705_0003.pngwp_ss_20140705_0001.png

  • #1817

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,220(432)
    Wpisów na blogu
    1
    Dziwna sprawa z tym użyciem przez Czujnik danych. Sprawdzałeś jak to wygląda od strony operatora czy faktycznie tyle danych pobiera Twój telefon??
    U mnie zużycie w Facebook Messanger to 20-60mb na miesiąc w zależności ile piszę wiadomości, ale nie zauważyłem tak dużo zużycia jak u Ciebie nawet przy częstym pisaniu. Oczywiście cały czas telefon pracuje w 3G (HSDPA)

  • #1818
    Pawelco2
    Gość
    Ja telefonu używam głównie na wifi i 2G. U operatora wynik jest podobny, jest różnica ok.30mb, ale to pewnie przez te paczki danych (50kb).

    Zapomniałem dodać - ja na messengerze jestem dostępny cały czas, pisze bardzo dużo (zastępuje mi smsy)
    Ostatnio edytowane przez Pawelco2 ; 05-07-2014 o 13:13

  • #1819

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.03.2013
    Posty
    1,847
    Telefon
    8S, L620, S4 mini
    Dziękuję
    394
    Podziękowano
    160(131)
    A masz kontakt z wifi, czy cały czas telefon pracuje Ci na transmisji?

  • #1820
    Pawelco2
    Gość
    Gdzie się da to korzystam z WiFi, wtedy wyłączam transmisję danych (aby oszczędzić baterię)

  • Strona 182 z 244 PierwszyPierwszy ... 82132172178179180181182183184185186192232 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 218
      Ostatni post / autor: 22-07-2015, 09:16
    2. Odpowiedzi: 25
      Ostatni post / autor: 11-12-2014, 23:34
    3. Odpowiedzi: 571
      Ostatni post / autor: 14-04-2014, 17:42
    4. Double tap to wake na urządzeniach WP7?
      Przez KewinPol w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 10-12-2013, 19:51
    5. Instalacja Licznika Nokii na innych urządzeniach
      Przez djtonka w dziale Poradniki
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 27-08-2012, 11:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas