Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 178 z 244 PierwszyPierwszy ... 78128168174175176177178179180181182188228 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,771 do 1,780 z 2434

Wątek: Instalujemy WP8.1.1 w wersji Preview na naszych urządzeniach. Problemy i dyskusja

  1. #1771

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,887
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,854(11,122)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez christo Zobacz posta
    Djtonka odpowiedz jest do mojego postu o prawym kanale ? Dla mnie nie jest to jakas straszna tragedia , robie restart i działa , pisze tylko dlatego zeby było info dla innych którym też sie to przytrafia na Pfd , że nie są sami
    Tak do ciebie, napotykasz na jeden problem potem drugi i nadal korzystasz. Dziwię się

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #1772

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.11.2013
    Lokalizacja
    Centrum centruma Europy
    Posty
    308
    Telefon
    Lumia 920 Lumia 735 Lumia
    Operator
    play
    Dziękuję
    41
    Podziękowano
    15(15)
    @christo miałem dokładnie to samo tyle, że dwa razy i potem się nie powtórzyło. Powrót do 8.0 rozumiem, że nie wchodzi u Ciebie w grę bo stracisz BT 4.0 i możliwość parowania pulsometru ?.

  • #1773

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,887
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,854(11,122)
    Wsparcie dla BT4.0 rozpoczęło się wraz z Black

  • #1774

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.11.2013
    Lokalizacja
    Centrum centruma Europy
    Posty
    308
    Telefon
    Lumia 920 Lumia 735 Lumia
    Operator
    play
    Dziękuję
    41
    Podziękowano
    15(15)
    Faktycznie..

  • #1775

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.05.2013
    Posty
    100
    Telefon
    950
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    44
    Podziękowano
    7(6)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    Tak do ciebie, napotykasz na jeden problem potem drugi i nadal korzystasz. Dziwię się
    To jest jeden problem tylko wystąpił 3 razy ... taki problem to nie problem . Patrząc na problemy innych z ich 920tkami to moja jest idealna zawsze trzeba patrzeć pozytywnie

  • #1776

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.01.2014
    Posty
    10
    Telefon
    lumia 920
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    witam, pewnie już gdzieś to było ale niestety nie mogę znaleźć .
    Mianowicie jeśli wejdzie oficjalnie 8.1 będzie można go zainstalować na telefon posiadajac windows phon 8.1 preview.
    Jak to zrobić ?? czy usunąć aplikację preview i wrócić do 8 ? absolutnie nie mam pojęcia

  • #1777

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.11.2013
    Lokalizacja
    Centrum centruma Europy
    Posty
    308
    Telefon
    Lumia 920 Lumia 735 Lumia
    Operator
    play
    Dziękuję
    41
    Podziękowano
    15(15)
    Nic nie trzeba robić po prostu będzie aktualizacja.
    Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk

  • #1778

    OFF-LINE
    Awatar andryush

    Dołączył
    13.04.2013
    Posty
    295
    Telefon
    Nokia Lumia 620
    Dziękuję
    54
    Podziękowano
    12(12)
    A ja wróciłem do 8.1 po downgrade do 8.0. Okazało się, że moje problemy z zasięgiem to nie wina PfD, a i praca baterii na Black wcale nie była o niebo lepsza. Skoro nie widać różnicy, to nie widzę też powodu, dla którego miałbym rezygnować z nowych funkcji systemu.

    Lumia620/WP8.0/Tapatalk
    Ostatnio edytowane przez andryush ; 25-06-2014 o 21:42

  • #1779

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,887
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,854(11,122)
    ale ciągle wina samego telefonu może być prawda?

  • #1780

    OFF-LINE
    Awatar andryush

    Dołączył
    13.04.2013
    Posty
    295
    Telefon
    Nokia Lumia 620
    Dziękuję
    54
    Podziękowano
    12(12)
    Prawda, niewykluczone.
    Lumia620/WP8.0/Tapatalk

  • Strona 178 z 244 PierwszyPierwszy ... 78128168174175176177178179180181182188228 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 218
      Ostatni post / autor: 22-07-2015, 09:16
    2. Odpowiedzi: 25
      Ostatni post / autor: 11-12-2014, 23:34
    3. Odpowiedzi: 571
      Ostatni post / autor: 14-04-2014, 17:42
    4. Double tap to wake na urządzeniach WP7?
      Przez KewinPol w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 10-12-2013, 19:51
    5. Instalacja Licznika Nokii na innych urządzeniach
      Przez djtonka w dziale Poradniki
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 27-08-2012, 11:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas