Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 177 z 244 PierwszyPierwszy ... 77127167173174175176177178179180181187227 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,761 do 1,770 z 2434

Wątek: Instalujemy WP8.1.1 w wersji Preview na naszych urządzeniach. Problemy i dyskusja

  1. #1761

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.11.2013
    Lokalizacja
    Centrum centruma Europy
    Posty
    308
    Telefon
    Lumia 920 Lumia 735 Lumia
    Operator
    play
    Dziękuję
    41
    Podziękowano
    15(15)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez christo Zobacz posta
    "Najtańsze rozwiązanie z pulsometrem to chyba miCoach i z ebaya pulsomter za 33 dolce ( gościu u ktorego kupowalem bez pytania o nic zadeklarowal wartosc 5 usd i spokojnie przeszlo przez cło - calkowity koszt to 33 $ )



    zamiast oryginalnego pulsometru adidasa polecam ten( sprawdziłem działa ) :

    Big Is Bluetooth 4 0 Heart Rate Monitor Sensor for I Phone 4S 5 I Pad Mini | eBay



    miCoach paruje ten pulsometr choc nie pokazuje jego numeru seryjnego ale to chyba w niczym nie przeszkadza, ładnie pokazuje bicie serducha i zapisuje przebieg podczas treningu.



    Moja Lumia 920 nie widzi po BT tego pulsometru w systemie ale miCoach jak najbardziej. Ten pulsometr działa w Trybie BT 4.0 LE ( niski pobór energii ). "



    Wielkiee dzięki.





    Sent from my Lumia 900 using Tapatalk

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #1762

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,009(11,125)
    O pulsometrach jest osobny wątek. Wracamy do Preview

  • #1763

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.03.2013
    Posty
    1,847
    Telefon
    8S, L620, S4 mini
    Dziękuję
    394
    Podziękowano
    160(131)
    Ostatnio miałem dziwny przypadek. Podczas próby odtworzenia czegoś tam z YT wyskoczył mi błąd Decode Error (czy coś takiego) i nie odtwarza. Inne filmiki podobnie, od razu albo 2 sekundy i błąd. Raz działało wszystko dobrze, a raz jakiś błąd. Pierwszy raz mnie coś takiego spotkało. IE teraz głównie używam do przeglądania portali informacyjnych, więc nie sprawdzałem zbytnio jak filmiki na YT działają.

  • #1764

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Cytat Zamieszczone przez Darpi Zobacz posta
    Wczoraj przydarzyła mi się dziwna rzecz, miałem odpalone tunein radio i jednocześnie przeglądałem forum i nagle poczułem ni to swąd palonej gumy, ni to swąd topionego plastiku, nie pomyślałem nawet że to mój fonik się rozpuszcza
    Mała korekta,... że to mój fonik rozpuszcza gumowe badziewie,w które jest obleczony(dorzucili mi za dychę jak brałem kartę pamięci). Wszystko było w porządku, bo telefon problemów z grzaniem się nie miał, dopiero po Preview zaczął się podgrzewać,i wyszło ile warta jest taniocha

  • #1765

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.05.2013
    Posty
    100
    Telefon
    950
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    44
    Podziękowano
    7(6)
    wczoraj znowu przy bieganiu z odpalonym radiem systemowym i miCoach + pulsometr moja 920tka straciła prawy kanał na słuchawkach :/ to juz 3 raz w tym miesiącu

  • #1766

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,946
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,009(11,125)
    Skoro korzystasz w takich sposób z telefonu dziwię się że nie wróciłeś do poprzedniej wersji

  • #1767

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.05.2013
    Posty
    100
    Telefon
    950
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    44
    Podziękowano
    7(6)
    Djtonka odpowiedz jest do mojego postu o prawym kanale ? Dla mnie nie jest to jakas straszna tragedia , robie restart i działa , pisze tylko dlatego zeby było info dla innych którym też sie to przytrafia na Pfd , że nie są sami

  • #1768

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Cytat Zamieszczone przez nynek Zobacz posta
    Ostatnio miałem dziwny przypadek. Podczas próby odtworzenia czegoś tam z YT wyskoczył mi błąd Decode Error (czy coś takiego) i nie odtwarza. Inne filmiki podobnie, od razu albo 2 sekundy i błąd. Raz działało wszystko dobrze, a raz jakiś błąd. Pierwszy raz mnie coś takiego spotkało. IE teraz głównie używam do przeglądania portali informacyjnych, więc nie sprawdzałem zbytnio jak filmiki na YT działają.
    Też się właśnie zdziwiłem,a przy kolejnej próbie zaczęła mi strona mrugać(biały ekran, strona, biały ekran, strona) na zmianę, dość szybko.....lipa
    nynek,a teraz chodzi u ciebie normalnie?
    Ostatnio edytowane przez Darpi ; 21-06-2014 o 16:24

  • #1769

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.03.2013
    Posty
    1,847
    Telefon
    8S, L620, S4 mini
    Dziękuję
    394
    Podziękowano
    160(131)
    Działa normalnie, raz mi się tylko tak wysypało. Zaznaczę, że ja z YT jak i innych portali wideo prawie nie korzystam na telefonie. Z mryganiem strony (tak bez powodu), także zdarzyło się, ale nie pamiętam już jakiej. Na pewno jest problem, gdy chcemy obejrzeć jakiś materiał poprzedzony reklamą (na portalach informacyjnych popularne zjawisko). Wtedy mryga (czarny ekran na zmianę z treścią, np. w onet.pl), gdy wideo (reklama) jest na ekranie. Ja to omijam w ten sposób, że przewijam do jakichś komentarzy czy tekstów, by wideo (reklama) była poza wyświetlaną treścią. Gdy wystartuje materiał właściwy, wtedy przewijam w to miejsce.

  • #1770

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Po trzeciej próbie poszło, teraz już chodzi normalnie

  • Strona 177 z 244 PierwszyPierwszy ... 77127167173174175176177178179180181187227 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 218
      Ostatni post / autor: 22-07-2015, 09:16
    2. Odpowiedzi: 25
      Ostatni post / autor: 11-12-2014, 23:34
    3. Odpowiedzi: 571
      Ostatni post / autor: 14-04-2014, 17:42
    4. Double tap to wake na urządzeniach WP7?
      Przez KewinPol w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 10-12-2013, 19:51
    5. Instalacja Licznika Nokii na innych urządzeniach
      Przez djtonka w dziale Poradniki
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 27-08-2012, 11:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas