Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 119 z 244 PierwszyPierwszy ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,181 do 1,190 z 2434

Wątek: Instalujemy WP8.1.1 w wersji Preview na naszych urządzeniach. Problemy i dyskusja

  1. #1181

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.09.2013
    Lokalizacja
    KrK
    Posty
    260
    Telefon
    L640xl L650 L1520 L950xl
    FW
    1030.5612.22500.05
    Operator
    Play
    Dziękuję
    112
    Podziękowano
    25(16)
    Reklama:
    A na W1 dalej lipa i ni ma 8.1

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #1182

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,085(11,127)
    Co ten obcokrajowiec w temacie o Preview dla W1 napisał że wgrał wczoraj ten specyficzny ROM i zrobił update

  • #1183

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.09.2013
    Lokalizacja
    Toruń
    Posty
    82
    Telefon
    lumia 820
    FW
    3051.40000.1347.1029
    Operator
    orange
    Dziękuję
    22
    Podziękowano
    3(3)
    A ja zauważyłem, że Amazing Weather HD niema aktualnego kafelka. Tylko szary jak jest na całą szerokość a jak pomniejszony to tylko graficzna chmurka z piorunem. Żadnej aktualizacji miasta ani pogody, temperatury ani nic.

  • #1184

    OFF-LINE
    Awatar skubi07

    Dołączył
    19.07.2013
    Lokalizacja
    Tarnów
    Posty
    1,435
    Telefon
    Xiaomi Mi3W
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    216
    Podziękowano
    221(183)
    Sam korzystam z amazing weather hd i kafelek mi się normalnie odświeża. Zobacz czy masz włączone w tle dla niej nawet przy oszczędzaniu energii.

    Sent from my GT-I8750 using Tapatalk

  • #1185

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.09.2013
    Lokalizacja
    Toruń
    Posty
    82
    Telefon
    lumia 820
    FW
    3051.40000.1347.1029
    Operator
    orange
    Dziękuję
    22
    Podziękowano
    3(3)
    Włączyłem nawet przy oszczędzaniu baterii. Wszędzie w ustawieniach mam ON (temperatura na żywym kafelku włączona też), a on ciągle szary. Może wersja demo nie działa jednak w pełni. Inna sprawa jak mam kupić coś co nie działa? Nawet już odinstalowałem i zainstalowałem od nowa.

  • #1186

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.11.2013
    Posty
    1,746
    Telefon
    Aktualnie brak
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    66
    Podziękowano
    343(100)
    Nie działa akceptacja spotkania w ramach outlook. Otrzymuję zaproszenie z innego kalendarza outlook i nie mogę go zaakceptować. Wyskakuje błąd.

    wp_ss_20140505_0002.png

  • #1187

    OFF-LINE
    Awatar skubi07

    Dołączył
    19.07.2013
    Lokalizacja
    Tarnów
    Posty
    1,435
    Telefon
    Xiaomi Mi3W
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    216
    Podziękowano
    221(183)
    Cytat Zamieszczone przez qbasss Zobacz posta
    Włączyłem nawet przy oszczędzaniu baterii. Wszędzie w ustawieniach mam ON (temperatura na żywym kafelku włączona też), a on ciągle szary. Może wersja demo nie działa jednak w pełni. Inna sprawa jak mam kupić coś co nie działa? Nawet już odinstalowałem i zainstalowałem od nowa.



    U mnie gra i trąbi bez żadnych problemów i to od dłuższego czasu. A zobacz jeszcze czy masz może miasto wpisane bez pl znaków.





    Sent from my GT-I8750 using Tapatalk

  • #1188

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.01.2014
    Lokalizacja
    Radom
    Posty
    10
    Telefon
    HTC 8X
    Operator
    Red Bull
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    A na HTC 8X jak nie ma tak dalej nie ma aktualizacji do WP 8.1 gdzieś znalazłem tutaj na forum gościa który ma 8.1 na X8 więc czemu nadal mam zablokowany dostęp do preview, a on nie? What the ****?! Może mi ktoś to jakoś łopatologicznie wytłumaczyć?

  • #1189

    OFF-LINE
    Awatar kielon

    Dołączył
    18.11.2013
    Lokalizacja
    Warszawa
    Posty
    136
    Telefon
    iPhone 5
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    43
    Podziękowano
    13(12)
    Ja mam 8.1 od pierwszego dnia, w którym aktualizacja się pojawiła. A wczoraj robiłem aktualizację Lumii 520 i od razu .

    Wysłane z HTC 8X

  • #1190

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.01.2014
    Lokalizacja
    Radom
    Posty
    10
    Telefon
    HTC 8X
    Operator
    Red Bull
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez kielon Zobacz posta
    Ja mam 8.1 od pierwszego dnia, w którym aktualizacja się pojawiła. A wczoraj robiłem aktualizację Lumii 520 i od razu .

    Wysłane z HTC 8X
    Spróbować z inną kartą operatora? Ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Na obecną chwile korzystam z RED BULL MOBILE.

  • Strona 119 z 244 PierwszyPierwszy ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 218
      Ostatni post / autor: 22-07-2015, 09:16
    2. Odpowiedzi: 25
      Ostatni post / autor: 11-12-2014, 23:34
    3. Odpowiedzi: 571
      Ostatni post / autor: 14-04-2014, 17:42
    4. Double tap to wake na urządzeniach WP7?
      Przez KewinPol w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 10-12-2013, 19:51
    5. Instalacja Licznika Nokii na innych urządzeniach
      Przez djtonka w dziale Poradniki
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 27-08-2012, 11:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas