Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 115 z 244 PierwszyPierwszy ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,141 do 1,150 z 2434

Wątek: Instalujemy WP8.1.1 w wersji Preview na naszych urządzeniach. Problemy i dyskusja

  1. #1141

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.12.2013
    Lokalizacja
    Kielce
    Posty
    25
    Telefon
    Lumia 920
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    16
    Podziękowano
    4(4)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez t0maszku Zobacz posta
    Ale powiedz mi czego Ty oczekujesz od testowej wersji systemu, która nie jest dla użytkownika końcowego, a dla Microsoftu?
    Zaczynam powoli wierzyć, że publiczne programy beta to kompletna pomyłka firm.

    Nie ma oficjalnego WP 8.1!
    Jeśli ktoś oczekuje stabilności i niezawodności, braku problemów z wydajnością, baterią, aparatem, dźwiękiem - używa najnowszej stabilnej wersji systemu.
    Zgodnie z tematem zgłaszam problem. Przypominam, to jest dyskusja o niedoróbkach.
    Ostatnio edytowane przez pmatlun ; 01-05-2014 o 18:14

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #1142

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.02.2014
    Lokalizacja
    Rydułtowy, Rybnik
    Posty
    158
    Telefon
    Nokia Lumia 1320
    FW
    3056.40200.1407.0002
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    45
    Podziękowano
    20(18)
    Najlepiej zgłaszać każdy napotkany problem i co sie zrobiło aby go usunąć/pozbyć jeżeli była taka akcja wykonana ponieważ przyda sie to użytkownikom WP 8.1, którzy napotkali lub napotkają ten sam lub podobny problem i już będą wiedzieli jak sobie poradzić. Dla mnie takie informacje są i będą przydatne więc nie wiem o co tu sie kłócić. Pozdrawiam

    Tapnięte z WP 8.1

  • #1143

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.11.2013
    Posty
    1,746
    Telefon
    Aktualnie brak
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    66
    Podziękowano
    343(100)
    A ja się właśnie rozstałem z wersją preview. Mój telefon po prostu nagle padł i nie chciał się uruchomić. Pierwotnie myślałem, że to przez baterię, ale niestety telefon nie reagował po podłączeniu ładowarki.
    Przywróciłem wersję oficjalną przez Nokia Recovery Tool i trochę nie chce mi się znów aktualizować.
    Tak czy inaczej byłem bardzo zadowolony. Bateria trzymała długo, a telefon chodził szybko i sprawnie. Nie zauważyłem żadnych problemów.
    Wydaje mi się, że w WP8.1 poprawili też jakość dźwięku w słuchawce.

  • #1144

    OFF-LINE
    Awatar spokeros

    Dołączył
    19.12.2013
    Posty
    15
    Telefon
    nokia lumia 625
    Operator
    t-mobile
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    1
    tak gwoli ciekawości... myślicie że ktoś z Microsoft czyta te nasze posty? (na tym i na każdym innym forum o tym traktującym)
    byłoby logiczne gdyby ktoś z Microsoftu pochylił się nad naszymi spostrzeżeniami o błędach w wersji preview, bo powinny być wyeliminowane w wersji finalnej wp8.1, a posty z tego wątku/foruma zawierają wiele dostrzeżonych błędów, ale czy tak się dzieje?
    ma ktoś wiedzę o tym może?

    --- Post Połączono 11:03 --- Poprzedni Post napisano 10:59 ---

    dziś rano po wybudzeniu własnym i telefonu :-) zobaczyłem że wszystko na ekranie tel jest powiększone ok 3-4x i nie mieściło się na nim, jakieś 3/4 elementów ekranu było poza nim
    restart naprawił przypadłość
    przyczyna nieznana, wieczorem było ok, rano powiększony - być może preview 8.1 albo coś innego, takie coś zarejestrowałem pierwszy raz

  • #1145

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,959
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,085(11,127)
    Ms zbiera logi z Preview a dodatkowo dzięki aplikacji którą wypuścił użytkownicy zgłaszają problemy i także tam zbierane się logi monitorujące

  • #1146

    OFF-LINE
    Awatar skubi07

    Dołączył
    19.07.2013
    Lokalizacja
    Tarnów
    Posty
    1,435
    Telefon
    Xiaomi Mi3W
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    216
    Podziękowano
    221(183)
    Cytat Zamieszczone przez spokeros Zobacz posta
    tak gwoli ciekawości... myślicie że ktoś z Microsoft czyta te nasze posty? (na tym i na każdym innym forum o tym traktującym)
    byłoby logiczne gdyby ktoś z Microsoftu pochylił się nad naszymi spostrzeżeniami o błędach w wersji preview, bo powinny być wyeliminowane w wersji finalnej wp8.1, a posty z tego wątku/foruma zawierają wiele dostrzeżonych błędów, ale czy tak się dzieje?
    ma ktoś wiedzę o tym może?

    --- Post Połączono 11:03 --- Poprzedni Post napisano 10:59 ---

    dziś rano po wybudzeniu własnym i telefonu :-) zobaczyłem że wszystko na ekranie tel jest powiększone ok 3-4x i nie mieściło się na nim, jakieś 3/4 elementów ekranu było poza nim
    restart naprawił przypadłość
    przyczyna nieznana, wieczorem było ok, rano powiększony - być może preview 8.1 albo coś innego, takie coś zarejestrowałem pierwszy raz
    Włączona lupa w ułatwieniach dostępu. Podwójne stuknięcie dwoma palcami uaktywnia tą opcje.

  • #1147

    OFF-LINE
    Awatar spokeros

    Dołączył
    19.12.2013
    Posty
    15
    Telefon
    nokia lumia 625
    Operator
    t-mobile
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    1
    Cytat Zamieszczone przez skubi07 Zobacz posta
    Włączona lupa w ułatwieniach dostępu. Podwójne stuknięcie dwoma palcami uaktywnia tą opcje.
    lupa faktycznie włączona, jednak tel leżał niedotykany na szafce nocnej
    ekran nie reagował na nic, a powiększenie z lupy można zmiejszyć znów stukając podwójnie w ekran, a to nie działało - stąd uzanłem to za bląd (prawdopodobnie)
    ekran wybudzam przyciskiem, opcja dwukliku do wybudzania wyłączona, bo uaktywniał się mi w czasem sam w kieszeni
    normalnie włączona lupa/powiększenie działa bez zarzutu - powiększa i zmniejsza, a tamto to chyba jakiś jednorazowy wybryk :-)

  • #1148

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    A została wam kontrola pamięci?(ta wbudowana oczywiście), bo u mnie na l620 zniknęła po aktualizacji, więc myślałem że tak ma być, ale dzisiaj rano znajoma poprosiła mnie żeby zaktualizować jej 520-kę,i u niej została.

  • #1149

    OFF-LINE
    Awatar andryush

    Dołączył
    13.04.2013
    Posty
    295
    Telefon
    Nokia Lumia 620
    Dziękuję
    54
    Podziękowano
    12(12)
    Cytat Zamieszczone przez Darpi Zobacz posta
    A została wam kontrola pamięci?(ta wbudowana oczywiście), bo u mnie na l620 zniknęła po aktualizacji, więc myślałem że tak ma być, ale dzisiaj rano znajoma poprosiła mnie żeby zaktualizować jej 520-kę,i u niej została.

    U mnie wszystko jest. Tzn kontrola pamięci wbudowana w 8.1 i ta od beta labs, którą sam instalowałem przed aktualizacją.





    Sent from my RM-846_eu_poland_363 using Tapatalk

  • #1150

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Ja przyjąłem że zamiennie tą rolę ma pełnić teraz czujnik pamięci,ale cóż wygląda na to że z Preview to jak w filmach u Barei:"cham się uprze,i mu daj"

  • Strona 115 z 244 PierwszyPierwszy ... 1565105111112113114115116117118119125165215 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 218
      Ostatni post / autor: 22-07-2015, 09:16
    2. Odpowiedzi: 25
      Ostatni post / autor: 11-12-2014, 23:34
    3. Odpowiedzi: 571
      Ostatni post / autor: 14-04-2014, 17:42
    4. Double tap to wake na urządzeniach WP7?
      Przez KewinPol w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 10-12-2013, 19:51
    5. Instalacja Licznika Nokii na innych urządzeniach
      Przez djtonka w dziale Poradniki
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 27-08-2012, 11:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas