Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 113 z 244 PierwszyPierwszy ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,121 do 1,130 z 2434

Wątek: Instalujemy WP8.1.1 w wersji Preview na naszych urządzeniach. Problemy i dyskusja

  1. #1121

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,961
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,087(11,127)
    Reklama:
    znaczy jak policzyłeś ile po instalacji gra zajmuje. może to być 2x lub 3x

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #1122
    Budniu
    Gość
    Zakładam, że próbujesz pobrać i zainstalować przez telefon bezpośrednio z marketu. Spróbuj pobrać xap na dysk, przerzucić na kartę i zainstalować z niej.

  • #1123

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.03.2013
    Posty
    1,847
    Telefon
    8S, L620, S4 mini
    Dziękuję
    394
    Podziękowano
    160(131)
    Na pewno masz ustawione, żeby instalowało na karcie?

    --- Post Połączono 20:41 --- Poprzedni Post napisano 20:38 ---

    Cytat Zamieszczone przez Budniu Zobacz posta
    Zakładam, że próbujesz pobrać i zainstalować przez telefon bezpośrednio z marketu. Spróbuj pobrać xap na dysk, przerzucić na kartę i zainstalować z niej.
    Teraz w ten sposób działa instalowanie na karcie pamięci. Plik instalacyjny jest pobierany jako "plik tymczasowy" na kartę i po zainstalowaniu można bez problemu go usunąć. Przynajmniej u mnie tak to działa.

  • #1124

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,961
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,087(11,127)
    A z komputera na kartę też wam lecą?

  • #1125

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.03.2013
    Posty
    1,847
    Telefon
    8S, L620, S4 mini
    Dziękuję
    394
    Podziękowano
    160(131)
    A tego nie wiem, aktualnie pobieram bezpośrednio na telefon, bo i tak plik ląduje na karcie (i da się go usunąć). Różnica jest taka, że wcześniej to my musieliśmy wrzucić plik na kartę, a teraz on sam tam ląduje (tylko w tych dziwnych miejscach, jak pliki tymczasowe)
    Ostatnio edytowane przez nynek ; 29-04-2014 o 23:02

  • #1126

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,961
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,087(11,127)
    Pytałem o xapy po kablu, według changeloga na kartę lecą też sideloaded

  • #1127

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Cytat Zamieszczone przez Darpi Zobacz posta
    Korzysta ktoś może z apki "Transparency tiles"? Dostępne w niej komunikatory, przestały się komunikować,tzn. dźwięk i wiadomość jest, tylko powiadomienia nie ma.

    Cytat Zamieszczone przez Sigma Zobacz posta
    Transparency Tile nie ma z tym związku - to w końcu tylko apka z kaflami
    Ma związek, aktywne kafelki są nieaktywne, także ciekawa apka żeby ekran "przeszklić", ale bez komunikatorów

  • #1128

    OFF-LINE
    Awatar skubi07

    Dołączył
    19.07.2013
    Lokalizacja
    Tarnów
    Posty
    1,435
    Telefon
    Xiaomi Mi3W
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    216
    Podziękowano
    221(183)
    Mi tam na powiadomienia z vibera i messengera normalnie przychodzą i wyświetla ich liczbe na kafelku

  • #1129

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,961
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,087(11,127)
    to jutro nowa wersja Preview?

  • #1130

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Cytat Zamieszczone przez skubi07 Zobacz posta
    Mi tam na powiadomienia z vibera i messengera normalnie przychodzą i wyświetla ich liczbe na kafelku
    Czyli Preview, jednym coś działa, innym nie

  • Strona 113 z 244 PierwszyPierwszy ... 1363103109110111112113114115116117123163213 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 218
      Ostatni post / autor: 22-07-2015, 09:16
    2. Odpowiedzi: 25
      Ostatni post / autor: 11-12-2014, 23:34
    3. Odpowiedzi: 571
      Ostatni post / autor: 14-04-2014, 17:42
    4. Double tap to wake na urządzeniach WP7?
      Przez KewinPol w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 10-12-2013, 19:51
    5. Instalacja Licznika Nokii na innych urządzeniach
      Przez djtonka w dziale Poradniki
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 27-08-2012, 11:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas