Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 111 z 244 PierwszyPierwszy ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,101 do 1,110 z 2434

Wątek: Instalujemy WP8.1.1 w wersji Preview na naszych urządzeniach. Problemy i dyskusja

  1. #1101

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.03.2013
    Posty
    1,847
    Telefon
    8S, L620, S4 mini
    Dziękuję
    394
    Podziękowano
    160(131)
    Reklama:
    Jeśli mamy w powiadomieniach takie opcje do wyboru jak jasność, vpn, wyświetl mój ekran, to dlaczego ma nie być transmisji danych? To taka moja uwaga Szczególnie, że wiele osób jak widać chciałaby szybki dostęp do tej opcji Co do stwierdzenia, że jak masz smartfona, to miej internet. Budniu, ostatnio się na to nabrałem. Miałem internet, włączoną transmisję. Żyć nie umierać. Nagle trach i dostaję wiadomość, że przekroczyłem dość sporą sumę Okazało się, że błąd leżał po stronie operatora (pakiet internetu się nie przedłużył, a ja wesoło traciłem kolejne złotówki), i jedyną opcją było zablokowanie transmisji, do czasu wyjaśnienia sprawy. Po miesiącu mi odliczyli (+bonus) koszty za ten internet, lecz gdybym nie wyłączył na czas transmisji, miałbym więcej problemów Uważam, że ta opcja jest tak samo niezbędna, jak dla kogoś może być niezbędne VPN, czy kącik dziecięcy Pamiętajmy, że w sklepach czy u operatorów wciskają teraz smartfony każdemu. Czasami osoba nieświadoma posiada taki telefon, bo "pan taki miły był i zachwalał"

  2. Jeden użytkownik podziękował nynek za ten post:

    andryush (27-04-2014)

  3. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #1102
    Budniu
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez nynek Zobacz posta
    i jedyną opcją było zablokowanie transmisji,
    No i tę opcję masz w ustawieniach przecież - wyłączasz i z głowy. Piszę przecież o tym, że szybki dostęp do tej funkcji (z poziomu centrum notyfikacji) IMO jest zbędny.

  • #1103

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.03.2013
    Posty
    1,847
    Telefon
    8S, L620, S4 mini
    Dziękuję
    394
    Podziękowano
    160(131)
    No mam, ale to było do słów "Masz smartfona, miej internet"

    Tak mi się wydaje, że jeszcze parę opcji dorzucą do tego centrum powiadomień. Może nie w oficjalnej 8.1, ale w przyszłości raczej na pewno. Tak poczytałem, i burza jest o to. Jeden by chciał jeszcze to, a ten to, a tamten to. Wydaje mi się, że MS dorzuci jeszcze jakieś opcje

  • #1104

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.01.2014
    Lokalizacja
    Radom
    Posty
    10
    Telefon
    HTC 8X
    Operator
    Red Bull
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    Witam Panowie,

    Posiadam HTC 8X, próbuje ściągnąć na niego Windows Phone 8.1 i bez skutku Konto posiadam na App Studio, wraz z Dev, pobrałem na telefon Preview for Developers tapnąłem na aplikacje, poprowadziła mnie przez szereg regulaminów itp, oczywiście wszystko Accept plus logowanie poprzez swoje konto czyli (mój nick)@live.com,zalogowało, zaznaczyłem ptaszkiem "Enable Preview For Developers" i wróciło do menu telefonu czyli do kafelków, wchodzę do ustawienia i aktualizacje i po wyszukaniu cały czas jedno i to samo że nie ma aktualizacji albo została pobrana ale nie można jej otworzyć itp. Co z takim fantem, Panowie?
    Nie ukryje że bardzo się napaliłem na 8.1 bo cholernie mi się podoba!

    Załączam jeszcze dwa screeny jaki system posiadam na tą chwile:

    http://1drv.ms/1jVRYyT
    http://1drv.ms/1jVRLfd
    Ostatnio edytowane przez BlackOwen ; 27-04-2014 o 11:48

  • #1105

    OFF-LINE
    Awatar andryush

    Dołączył
    13.04.2013
    Posty
    295
    Telefon
    Nokia Lumia 620
    Dziękuję
    54
    Podziękowano
    12(12)
    Cytat Zamieszczone przez Budniu Zobacz posta
    No i tę opcję masz w ustawieniach przecież - wyłączasz i z głowy. Piszę przecież o tym, że szybki dostęp do tej funkcji (z poziomu centrum notyfikacji) IMO jest zbędny.



    Ja uważam, że jeśli dla kogoś taka opcja jest zbędna, to po prostu nie będzie jej dodawać do menu powiadomień. Komuś się przyda i doda ją zamiast np trybu samolotowego. Skoro jest opcja wyłączania włączania wifi czy bt, to czemu nie transmisja danych? Każdy trzyma się swojej ideologii i dopasowuje telefon do własnych potrzeb. Większy wybór to zawsze większa wygoda dla użytkownika.





    Sent from my RM-846_eu_poland_363 using Tapatalk

  • Jeden użytkownik podziękował andryush za ten post:

    kpeerae (27-04-2014)

  • #1106

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,921
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,930(11,123)
    Cytat Zamieszczone przez Jarek Obłąk Zobacz posta
    Witam Panowie,

    Posiadam HTC 8X, próbuje ściągnąć na niego Windows Phone 8.1 i bez skutku Konto posiadam na App Studio, wraz z Dev, pobrałem na telefon Preview for Developers tapnąłem na aplikacje, poprowadziła mnie przez szereg regulaminów itp, oczywiście wszystko Accept plus logowanie poprzez swoje konto czyli (mój nick)@live.com,zalogowało, zaznaczyłem ptaszkiem "Enable Preview For Developers" i wróciło do menu telefonu czyli do kafelków, wchodzę do ustawienia i aktualizacje i po wyszukaniu cały czas jedno i to samo że nie ma aktualizacji albo została pobrana ale nie można jej otworzyć itp. Co z takim fantem, Panowie?
    Nie ukryje że bardzo się napaliłem na 8.1 bo cholernie mi się podoba!

    Załączam jeszcze dwa screeny jaki system posiadam na tą chwile:

    http://1drv.ms/1jVRYyT
    http://1drv.ms/1jVRLfd
    jaki masz numer błędu?

  • #1107

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.01.2014
    Lokalizacja
    Radom
    Posty
    10
    Telefon
    HTC 8X
    Operator
    Red Bull
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    jaki masz numer błędu?
    Aktualizacja została pobrana, ale nie można jej otworzyć. (8018830f)

    To co dalej?

  • #1108
    Budniu
    Gość
    Pudel donosi, że jest właśnie "po cichu" dystrybuowany jakiś UPD systemu: Microsoft pushing out a WP8.1 DP update with “additional language support” | WMPoweruser piszą coś o obsłudze dodatkowych języków, ale nie wiedzą co dokładnie M$ miał na myśli. W komentarzach ludzie piszą, że to zdaje się nie obsługa Cortany. Ja nic nie mam - sprawdźcie u siebie.

  • #1109

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,921
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,930(11,123)
    to tyczy się kolegi też, miałeś wstrzxymany Preview dla swojego urządzenia i czekać trzeba na nowe Preview

  • #1110

    OFF-LINE

    Dołączył
    30.01.2014
    Lokalizacja
    Radom
    Posty
    10
    Telefon
    HTC 8X
    Operator
    Red Bull
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    to tyczy się kolegi też, miałeś wstrzxymany Preview dla swojego urządzenia i czekać trzeba na nowe Preview
    Cholera ;/ To pozostaje czekać na oficjalną wersje albo na nowe Preview.

  • Strona 111 z 244 PierwszyPierwszy ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 218
      Ostatni post / autor: 22-07-2015, 09:16
    2. Odpowiedzi: 25
      Ostatni post / autor: 11-12-2014, 23:34
    3. Odpowiedzi: 571
      Ostatni post / autor: 14-04-2014, 17:42
    4. Double tap to wake na urządzeniach WP7?
      Przez KewinPol w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 10-12-2013, 19:51
    5. Instalacja Licznika Nokii na innych urządzeniach
      Przez djtonka w dziale Poradniki
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 27-08-2012, 11:49

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas