Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 59

Wątek: [Optimus 7][e900] Downgrade czyli zaniżanie wersji oprogramowania

  1. #21

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.08.2013
    Posty
    2
    Telefon
    lg e900
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    Witam.
    Po uruchomieniu telefonu pojawia się samo logo LG, jak wykonać etap1? Nie mogę wejść do WP..

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #22

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,085(11,127)
    skoro wcześniej nic nie robiłeś to system nie chce się uruchomić, zrób HR klawiszami wpierw

  • #23

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.10.2013
    Posty
    7
    Telefon
    e900
    Operator
    play
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Witam.zaczne od tego że mam e900 i wczoraj wypadła mi bateria podczas działania telefonu i nie chciał się włączyć wisiał napis LG (czasami się uruchomił i zaraz wyłączył) robie wszystko jak w poradniku poza tym że podłączam kiedy jest napis windows podłączam przez download mode i robi wszystko do punktu 10 i pisze reset chwile to trwa i po prostu wyswietla err 6 open port.A na telefonie pokazuje się ładowanie bateri.zgupiałem proszę o szybką pomoc

    --- Post Połączono 17:31 --- Poprzedni Post napisano 17:14 ---

    ErrNum6 open port dokładnie taki mam komunikat.proszę kogoś o informacje co robię źle .

    --- Post Połączono 19:00 --- Poprzedni Post napisano 17:14 ---

    wyczytałem że ten błąd nie ma znaczenia ale,umnie wyglada to że nie konczy się na punkcie 12 tylko na 10 i telefon nie działa ,tzn na chwile się włączył i znowu miga napis LG nie kumam.nie jest uszkodzony bo jak pisałem po wyjęciu bateri bez wyłączenia przestał działać .

  • #24

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.10.2013
    Posty
    7
    Telefon
    e900
    Operator
    play
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    nikt nie pomoże ??????? telefon się raz na kilkadziesiąt prób włączy ale np jak go wyłącze to już nie chce się znowu włączyć.co to może być może muszę coś innego wgrac?????????

  • #25

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,085(11,127)
    Może bateria, jakie ma napięcie?

  • #26

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.10.2013
    Posty
    7
    Telefon
    e900
    Operator
    play
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    no właśnie że jak się włączy to działa normalnie do wyłączenia ,np baterie naładowałem w 30procentach i pomyślałem że to może to i wyłączyłem a tu dalej nici.kurde nie spadł ani nic,po prostu nie poczekałem z wyłączeniem do konca i wyciągłem baterie i wtedy jak włożyłem już nie chciał się uruchomić.Gdy mi się udało to podłączyłem do zune i przywróciłem poprzednią dobrą wersje i to samo.dla tego dzisiaj wgrałem tego roma i byłem pewien ze będzie ok a tu dalej lipa

    --- Post Połączono 20:37 --- Poprzedni Post napisano 20:26 ---

    może jakieś rejestry czy coś ? siedze nad nim juz 5 godzin i dupa.przeczytalem tyle tematów a dalej jestem daleko od rozwiązania

  • #27

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,085(11,127)
    Bardziej coś z pamięcią. Telefon nie był zalany etc?

  • #28

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.10.2013
    Posty
    7
    Telefon
    e900
    Operator
    play
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Nie był zalany,kompletnie nic nie było z nim zrobione.chodził idealnie aż bateria została wyciagnieta bez wyłączenia telefonu.

  • #29

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,958
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,085(11,127)
    Więc pora na przywrócenie ustawień fabrycznych i ponowna próba skoro znów przywróciłeś system przez Zune

  • #30

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.10.2013
    Posty
    7
    Telefon
    e900
    Operator
    play
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    też próbowałem - ale cały czas włączałem go bez karty sim.Teraz wsadziłem simke i odpala za każdym razem bez problemu nie kumam kurna .Zaczynam aktualizacje do 7.8 a bez sim nie włączy się ;-) posrany telefon

  • Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Odpowiedzi: 134
      Ostatni post / autor: 18-06-2017, 14:14
    2. Odpowiedzi: 75
      Ostatni post / autor: 17-06-2017, 12:17
    3. Odpowiedzi: 638
      Ostatni post / autor: 15-01-2017, 17:47
    4. Odpowiedzi: 259
      Ostatni post / autor: 10-10-2016, 17:27
    5. Odpowiedzi: 110
      Ostatni post / autor: 22-01-2016, 13:30

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas