Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: Windows Phone Preview dla Windows 7/8

  1. #11

    OFF-LINE

    Dołączył
    18.03.2013
    Posty
    2
    Telefon
    HTC8S
    Operator
    orange
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)

    Windows Phone (wersja Preview 3)

    Reklama:
    heya mam pytanko, jak zrobic zeby mi dzialal ten cholerny Windows Phone (wersja Preview 3), przed formaten kompa wszytsko bylo ok , a teraz poprostu mnie krew zalewa instaluje poprawnie i nie chce mi sie łaczyc. Jest juz ,, connet your phone'' wpisuje nazwe swojego telefonu daje ,,dalej'' i nic nie przechodzi ! i nie wiem jaka tego jest przyczyna. moze masz jakis pomysl na to ? jak narazei to same minusy dla WP8

    na komp. mam win7

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #12

    OFF-LINE
    Awatar KamilM

    Dołączył
    01.12.2012
    Lokalizacja
    Scarborough UK
    Posty
    66
    Telefon
    NOKIA LUMIA 800
    Operator
    THREE UK
    Dziękuję
    39
    Podziękowano
    1,102(10)
    Siemka. A czy komputer widzi telefon po podlaczeniu? Instalowalem u siebie na win7 x64 to mialem tez podobna sytuacje. Pomoglo mi odblokowanie aplikacji poprzez wejscie we wlasciwosci (prawym przyciskiem myszy) i mialem opcje "Odblokuj". Uruchamialem jako administrator. Jak narazie do tej pory dziala Sprawdz sterowniki do WP8.

  • #13

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.03.2013
    Posty
    1
    Telefon
    HTC 8S
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Witam, dzisiaj kupiłem telefon HTC WP 8S i mam ten sam problem co Carmeluszek. Sterowniki się zainstalowały odrazu po podłączeniu telefonu o kompa (Win 7) program też się zainstalował. Odpalam i muszę podać nazwę telefonu, próbowałem wpisywać pełną nazwę, próbowałem samo "HTC" i co bym nie wpisywał to program nie reaguje na przycisk "continue". Nie wiem co mam zrobić bo już nie mam siły do tego telefonu, cały dzień męcze się żeby go podłączyć do kompa i nie da rady..

  • #14

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,963
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,090(11,128)
    Zamknij program i wejdź w Start->Urządzenia i drukarki potem prawym na Windows Phone 8 i tam można zmienić nazwę. Potem uruchom aplikację i sprawdź

  • #15

    OFF-LINE

    Dołączył
    23.04.2013
    Posty
    22
    Telefon
    Lumia 930
    Operator
    pomarańcz
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    1
    Nie ma czegoś prostrzego w użyciu?

  • #16

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,963
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,090(11,128)
    Jest, Mój komputer i tyle starczy.

  • #17
    Budniu
    Gość
    20 minut temu na Twitterze Joe Belfiore poinformował o dostępności nowej już finalnej wersji preview 3: https://twitter.com/joebelfiore/stat...47491509952512
    Pobieramy stąd: Aplikacja komputerowa Windows Phone (wersja Preview 3) | Windows Phone 8 | Windows Phone — porady | Windows Phone (Polska)
    Muszę powiedzieć, że we wcześniejszych miałem pewne problemy w działaniu to teraz już jest git, nawet jest j. polski w całej aplikacji:
    i3aB0Ejn1sFO1.PNG
    Ostatnio edytowane przez Budniu ; 30-05-2013 o 09:00

  • 2 następujących użytkowników podziękowało Budniu za ten post:

    djtonka (30-05-2013),krupers (09-06-2013)

  • #18

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,963
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,090(11,128)
    Nie widzę szczerze sensu aby tego używać.

  • #19
    Budniu
    Gość
    Pod Win8 oczywiście, że nie ma sensu, jednak dla użytkowników Win7 posiadających telefon z WP8 jest przydatne.

  • #20

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,963
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,090(11,128)
    No właśnie ale jak, mam oba i nie używam.

  • Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Windows 8.1] Zamknij Windows metodą w stylu Windows Phone
      Przez marcinppiotrowski w dziale Poradniki
      Odpowiedzi: 0
      Ostatni post / autor: 03-03-2014, 22:24
    2. SDK Windows Phone 8 Developer Preview
      Przez djtonka w dziale Programowanie
      Odpowiedzi: 8
      Ostatni post / autor: 23-10-2012, 07:22

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas