Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 5 z 43 PierwszyPierwszy 12345678915 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 428

Wątek: Nieprawidłowości w działaniu strony

  1. #41

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,205(432)
    Wpisów na blogu
    1
    Reklama:
    Po dogłębnym sprawdzeniu stwierdzam iż taki problem nie występuje. Właśnie wszedłem na forum z drugiego firmowego komputera na którym nigdy nie była otwierana strona windowsmania.pl i na firefoxie nie ma żadnych błędów opisanych przez Ciebie. Być może korzystałeś z forum ze stylu którego teraz nie ma bo go wyłączyłem i po prostu style się pomieszały. W każdym bądź razie nowi użytkownicy nie powinni mieć problemów ze stylem.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #42

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.09.2012
    Posty
    162
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    Zawsze najnowsze
    Operator
    Play
    Dziękuję
    48
    Podziękowano
    27(19)
    No to dziwna sprawa bo taki problem miałem na dwóch różnych komputerach. Na obu specjalnie chrome instalowałem, żeby sprawdzić jak to działa. No ale może faktycznie to coś u mnie. Jeszcze dzisiaj sprawdze na świeżym systemie

    Dodatkowo chatbox czasem mi się wysypuje (podejrzewam, że w momencie w którym kończy się sesja logowania). Zamiast treści chatboxa pojawia się zawartość tej strony Emotikony - WindowsMania.pl - Windows Phone.

  • #43

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.01.2013
    Posty
    53
    Telefon
    HTC 8s/ Lumia 820/ 630
    FW
    8.1 Preview
    Operator
    PLAY
    Dziękuję
    87
    Podziękowano
    141(13)
    Mam problem, jak wchodzę na windowsmanie w telefonie to pokazuje mi wszystko po angielsku, myślałem że to jakiś błąd serwera ale gdy sprawdziłem na laptopie to wszystko jest normalnie po polsku. Mam tak od paru dni.

  • #44

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar to_ja

    Dołączył
    30.09.2012
    Lokalizacja
    127.0.0.1
    Posty
    4,522
    Telefon
    Samsung Galaxy S7
    FW
    7
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    705
    Podziękowano
    1,255(661)
    Nie mogę zalogować się do forum z poziomu mobilnego IE. Ciacha wyczyszczone, gdy podam login i hasło następuje przekierowanie i okazuje się, że jestem niezalogowany. Co ciekawe mój nick widnieje na liście zalogowanych użytkowników(sic!). Tak na marginesie w 50% przypadków po kliknięciu "zaloguj się" nie ukazuje się okienko logowania, a następuje odświeżenie strony głównej forum.
    Samsung Galaxy S7

  • #45

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,205(432)
    Wpisów na blogu
    1
    Tylko na stronie głównej forum działa logowanie. Powinno działać ja nie mam problemu na telefonie

  • #46

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar to_ja

    Dołączył
    30.09.2012
    Lokalizacja
    127.0.0.1
    Posty
    4,522
    Telefon
    Samsung Galaxy S7
    FW
    7
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    705
    Podziękowano
    1,255(661)
    Właśnie sęk w tym, że próbuję zalogować się na stronie głównej forum. Na każdym stylu jest to samo.
    Samsung Galaxy S7

  • #47

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,205(432)
    Wpisów na blogu
    1
    Spróbuj teraz

  • #48

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar to_ja

    Dołączył
    30.09.2012
    Lokalizacja
    127.0.0.1
    Posty
    4,522
    Telefon
    Samsung Galaxy S7
    FW
    7
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    705
    Podziękowano
    1,255(661)
    Dzięki, teraz już poszło.
    Samsung Galaxy S7

  • #49

    OFF-LINE
      Awatar marass82

    Dołączył
    26.09.2012
    Posty
    6,232
    Telefon
    L820/O7/AtivS
    Dziękuję
    1,018
    Podziękowano
    52,404(1,462)
    W ciągu ostatniej godziny co jakiś czas pojawia mi się

    Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
    More information about this error may be available in the server error log.

  • #50

    OFF-LINE
    Awatar ptero80

    Dołączył
    24.01.2013
    Posty
    30
    Telefon
    lumia 610
    Operator
    play
    Dziękuję
    58
    Podziękowano
    6(3)
    Witam ....

    Nie wyświetla mi sie sygnatura graficzna
    dodam ze wielkość i rozmiar grafiki jest zgodna

  • Strona 5 z 43 PierwszyPierwszy 12345678915 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Reset po wysłaniu sms
      Przez sutysut w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 28-02-2014, 23:17
    2. Strony w flashu
      Przez Michał Przybył w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 11-02-2014, 17:29
    3. Czy Was też wywala z tej strony?
      Przez kaeres w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 18:55
    4. Ocena strony
      Przez lubietelefony2 w dziale Poza tematem
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 30-12-2013, 17:05
    5. [Lumia 920] Nieprawidłowe kodowanie wysyłanych maili
      Przez ramzio13 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 12-04-2013, 14:15

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas