Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 14 z 42 PierwszyPierwszy ... 410111213141516171824 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 419

Wątek: Nieprawidłowości w działaniu strony

  1. #131

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Yziek

    Dołączył
    31.12.2012
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    5,351
    Telefon
    Lumia 920
    FW
    W10
    Operator
    Play
    Dziękuję
    217
    Podziękowano
    1,184(534)
    Reklama:
    Strona nie ładuje się wolno cały czas tylko w niektórych momentach
    Psychologiquement sous-évalué



    Yziekk

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #132

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar Potok666

    Dołączył
    17.11.2012
    Posty
    7,361
    Telefon
    Lumia 920|640|625
    FW
    10586.456 | 14375
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2,469
    Podziękowano
    2,376(796)
    Bez kitu, dzisiaj rano ładowała mi się kilka sekund
    >>Mój kanał na youtube<<|>>Mój fotoblog<<CPU: Intel Core i5 4690K 3500/3900MHzCOOLING: SilentiumPC Fera 2 HE1224GPU: Zotac GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition 1393MHz/1800MHz @ 1500MHz/1950MHzMOBO: ASRock Z97M PRO4 RAM:G.Skill TridentX DDR3 2x4GB 2400MHz CL10SSD: Crucial M500 120GBHDD: Western Digital Caviar BlueSND: DAC uNOSTROMO Black PSU: Corsair Builder Series CX 600W 80+ Bronze
    Samsung Galaxy S7 edge

  • #133

    OFF-LINE
    Awatar Winniczek

    Dołączył
    30.09.2012
    Posty
    786
    Telefon
    LUMIA 920
    Dziękuję
    297
    Podziękowano
    178(137)
    Witam na Lumii 920 nie moge napisać posta w IE. Gdy dotknę pole do wpisu pod ostatnim postem klawiatura pojawia się i po sekundzie chowa. To normalne czy tylko ja tak mam?

  • #134

    OFF-LINE

    Dołączył
    18.10.2012
    Posty
    94
    Telefon
    NOKIA LUMIA 920
    FW
    3051.40000.1349.0007
    Operator
    LYCAMOBILE
    Dziękuję
    148
    Podziękowano
    6(4)
    Wejdź na swój profil, w lewym panelu, odszukaj ustawienia ogólne, tam na dole ustawień, masz opcje dotyczące edytora.
    Ustaw zaawansowany edytor WYSIWYG
    zapisz zmiany i powinno już chulać

  • 3 następujących użytkowników podziękowało krisder za ten post:

    djtonka (19-06-2013),Jendker (21-08-2013),Winniczek (19-06-2013)

  • #135

    OFF-LINE
    Awatar Winniczek

    Dołączył
    30.09.2012
    Posty
    786
    Telefon
    LUMIA 920
    Dziękuję
    297
    Podziękowano
    178(137)
    Działa czego dowodem jest ten post

  • #136

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,171(431)
    Wpisów na blogu
    1
    Z powodu ciągłych błędów bazy danych wykonaliśmy Odzyskiwanie krytyczne bazy danych. Teraz powinno wszystko działać prawidłowo.
    Przepraszamy za kłopot

  • #137
    rakers
    Gość
    Android 4.3 mam pluton forum iż not activate po upgrade który był na nexus do 4.3 z 4.2. Looooknijcie na to? Inne fora ok.

  • #138

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    15,857
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,849
    Podziękowano
    207,543(10,783)
    Chyba Bones to zrozumie

  • #139
    remmyhi
    Gość
    Czesc, od przywrócenia backupu nie działa Tapatalk.Można grzecznie poprosić o uaktywnienie?

  • #140

    OFF-LINE
    Administrator Techniczny Awatar Bones

    Dołączył
    18.08.2012
    Lokalizacja
    Internet
    Posty
    3,738
    Telefon
    Lumia 920, HTC 1st Gen
    FW
    WP 8.1 & Cyan
    Operator
    Play
    Dziękuję
    111
    Podziękowano
    4,171(431)
    Wpisów na blogu
    1
    Już działa. Dla testów musiałem wył wtyczkę. Jest wgrana najnowsza wersja tapatalk

    Wysłane z Mojego Tabcia :-)

  • Jeden użytkownik podziękował Bones za ten post:


    Strona 14 z 42 PierwszyPierwszy ... 410111213141516171824 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Reset po wysłaniu sms
      Przez sutysut w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 28-02-2014, 23:17
    2. Strony w flashu
      Przez Michał Przybył w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 11-02-2014, 17:29
    3. Czy Was też wywala z tej strony?
      Przez kaeres w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 9
      Ostatni post / autor: 03-01-2014, 18:55
    4. Ocena strony
      Przez lubietelefony2 w dziale Poza tematem
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 30-12-2013, 17:05
    5. [Lumia 920] Nieprawidłowe kodowanie wysyłanych maili
      Przez ramzio13 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 12-04-2013, 14:15

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas