Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Problem z ładowaniem

  1. #1

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.10.2013
    Posty
    4
    Telefon
    Lumia 900
    Dziękuję
    15
    Podziękowano
    0(0)

    Problem z ładowaniem

    Reklama:
    Witam mam problem z moją lumią 900.
    Zacznę może tak załączyłem telefon na ładowarkę po kompletnym rozładowaniu charakterystyczne było zawsze że przyładowaniu że zapalała się czerwona dioda. Teraz przy próbie podłączenia ładowarki zaświeca się na jedną może nawet pół sekundy dioda na czerwono i zaraz gaśnie.Poczytałem w poradnikach rozebrałem telefon odłączyłem baterie na 10min niedawno podłączyłem telefon na ładowarkę mija teraz 25min odkąd załączyłem ładowarkę do telefonu ale dalej dioda nie świeci się nie wiem co jest czy tak ma być przez godzinę na ładowarce czy coś się zpitoliło.Proszę o pomoc!!!
    Jeszcze jedno nie próbowałem triku z trzymaniem guzika kamery ale nie wiem czy to coś da.
    Nie jestem elektronikiem więc nie mam żadnych mierników.
    Czy przy ładowaniu trzeba odpiąć wyświetlacz??
    Ostatnio edytowane przez Krzysztof Jajko ; 24-01-2014 o 12:58

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,918
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,927(11,123)
    komputer reaguje na przytrzymanie V- i kabel USB?

  • #3

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.10.2013
    Posty
    4
    Telefon
    Lumia 900
    Dziękuję
    15
    Podziękowano
    0(0)
    Witam niestety nie zareagował.Zostawiłem go na całą noc na ładowarce i nic zero oznak życia czas na serwis jak nie to śmietnik.

  • #4

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,918
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,948
    Podziękowano
    221,927(11,123)
    ja nie ma reakcji to jeszcze nadzieja aby boxem postawić a potem już tylko do naprawy

  • Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Problem z ładowaniem baterii
      Przez KKalinowska w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 51
      Ostatni post / autor: 05-09-2016, 20:12
    2. [Lumia 800] Problem z naładowaniem
      Przez Kamol29 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 13
      Ostatni post / autor: 15-09-2014, 22:06
    3. Problem z ładowaniem
      Przez djvampires w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 15
      Ostatni post / autor: 08-03-2014, 13:25
    4. Problem z ładowaniem
      Przez bandyta123 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 4
      Ostatni post / autor: 20-12-2013, 08:55
    5. problem z ładowaniem
      Przez rafi1968 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 2
      Ostatni post / autor: 13-11-2013, 02:46

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas