Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: [Lumia 710] Błąd połączenia z Zune

  1. #1
    fx2

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.01.2014
    Posty
    7
    Telefon
    535
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    2(2)

    [Lumia 710] Błąd połączenia z Zune

    Reklama:
    Witam od kilki dni mam problem telefon nie może połaczyć się z programem ZUNE wyskakuje mi taki błąd:
    BŁĄD ODCZYTU Oprogramowanie ZUNE nie może uzyskać dostępu do ważnych danych w urządzeniu. Spróbuj je odłączyć i podłączyć jeszcze raz, Jesli sie nie uda skontaktuj sie z dzialem obslugi klietna.
    Próbowałem już usuwać program instalować na nowo lecz dalej bez zmian ciągle ten sam bład proszę o pomoc.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,959
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,085(11,127)
    Podłącz telefon i wejdź do menadżera urządzeń i usuń prawym oba urządzenia telefonu a potem restart komputera i podłącz ponownie niech się zainstalują sterowniki i spróbuj znów.

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    fx2 (13-01-2014)

  • #3
    fx2

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.01.2014
    Posty
    7
    Telefon
    535
    Operator
    Play
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    2(2)
    Dziękuje bardzo pomogło po odinstalowaniu sterowników i zainstalowaniu ponownie i musiałem też kolejny raz usunąć i zainstalować ZUNE temat można zamknąć.

  • Jeden użytkownik podziękował fx2 za ten post:

    djtonka (14-01-2014)

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Błąd połączenia w Zune
      Przez gomal w dziale Pytania i odpowiedzi
      Odpowiedzi: 12
      Ostatni post / autor: 05-09-2013, 00:18
    2. Lumia 820 nie łączy się z Zune
      Przez loozik10 w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 5
      Ostatni post / autor: 15-07-2013, 17:14
    3. Lumia 800 po aktualizacji Zune nie uruchamia się
      Przez b2n w dziale Wsparcie techniczne
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 24-04-2013, 14:49
    4. Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 28-01-2013, 18:31

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas