Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 11 z 17 PierwszyPierwszy ... 789101112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 167

Wątek: Ocena ogólna i opinie o 950xl DS

  1. #101

    OFF-LINE
    Awatar lynx79

    Dołączył
    29.10.2013
    Posty
    425
    Telefon
    Lumia 950 XL
    FW
    RS1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    43
    Podziękowano
    47(44)
    Reklama:
    U mnie nie ma najmniejszego problemu z jasnością ekranu. W greckim słońcu wykonałem sporo zdjęć i nie musiałem szukać cienia by coś zobaczyć.
    Ja nie mam naklejonej żadnej folii itp. Co prawda folia nie powinna wpływać na czujnik światła, ale cholera wie co jest do niej dodane, by ją wzmocnić (jeśli zasłania czujnik światła). Do 2.08. mam TH2, potem zobaczymy

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #102

    OFF-LINE
    Awatar ali_cja

    Dołączył
    29.08.2014
    Lokalizacja
    Koszalin/Gdańsk
    Posty
    4,548
    Telefon
    L 930, 950XL DS,1320
    Operator
    Plus,Play
    Dziękuję
    594
    Podziękowano
    1,191(747)
    Wpisów na blogu
    36
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    a filtry widoczności w słońcu?
    Cytat Zamieszczone przez aas♥♥♥♥♥ Zobacz posta
    Nie znalazłem takiej opcji w systemie.
    Nie jestem testerem na L950, ale u mnie jest taka opcja: Ustawienia-> Dodatki->Profil kolorów-> Czytelność przy świetle słonecznym (poprawia czytelność ekranu w mocnym słońcu).

    Na Redstone w L930 ta opcja znajduje się również w Dodatki-> Wyświetl.

  • Jeden użytkownik podziękował ali_cja za ten post:

    djtonka (30-07-2016)

  • #103

    OFF-LINE
    Awatar aastelix

    Dołączył
    11.03.2015
    Lokalizacja
    Podbeskidzie
    Posty
    91
    Telefon
    Lumia 950 XL DS
    FW
    10.0.14393.5
    Operator
    T-M + PLUS
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    1
    Zrobiłem downgrade przez komputer i ponownie instaluje RS1 .5
    Zobaczę jeszcze raz.
    PS: te filtry miałem włączone
    PS: folia ma wycięcia na czujniki więc ten problem odpada

    Ale jak piszecie, że jest dobrze to znaczy, że i w moim przypadku musi być dobrze. Będę próbował do skutku.

  • #104

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,639
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    212,749(10,924)
    Ale teraz słońca już nie masz

  • #105

    OFF-LINE
    Awatar aastelix

    Dołączył
    11.03.2015
    Lokalizacja
    Podbeskidzie
    Posty
    91
    Telefon
    Lumia 950 XL DS
    FW
    10.0.14393.5
    Operator
    T-M + PLUS
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    1
    Niestety po resecie downgrade i ponownej instalacji to samo. Mimo, że słońca nie ma a telefon mam w jednym miejscu to ekran raz się rozjaśnia a raz ściemnia. Ale raczej dąży to ciemniejszego. Ustawienie profilu na najjaśniejszej nie pomaga. Te opcje od słońca mam włączone.
    Po downgrade do TH2 problem znika.
    Dziwne jest to, że tylko ja taki problem zgłaszam.

  • #106

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,639
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    212,749(10,924)
    Zależy jeszcze od wersji płyty

  • #107

    OFF-LINE
    Awatar lynx79

    Dołączył
    29.10.2013
    Posty
    425
    Telefon
    Lumia 950 XL
    FW
    RS1
    Operator
    Play
    Dziękuję
    43
    Podziękowano
    47(44)
    A nie masz włączonego oszczędzania baterii?

  • #108

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.08.2016
    Posty
    2
    Telefon
    Lumia 950XL
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Witajcie
    Wczoraj przyszla do mnie Lumia 950XL, na windows przesiadłem się z Androida. Czytałem trochę opinii i wybór padł na 950XL
    Po jednym dniu użytkowania mogę powiedzieć że system Windows bardzo szybko się uruchamia
    Wczoraj podczas jednej rozmowy telefonicznej telefon 9!!!!!! razy mi sam wyłączał i włączał ponownie!!
    Dzisiaj już 2 razy!!!
    Ale na plus trzeba powiedzieć że bardzo szybko się podnosi - przy czym jest to mało pocieszające.
    Po kilku godzinach użytkowania mam takie właśnie opinie .
    Nie robiłem żadnych aktualizacji, z obcego oprogramowania to tylko Yanosika wgrałem
    Tak wiec - telefon jest już zareklamowany i czekam w poniedziałek na nowy , zobaczę czy będzie to WP czy A.

  • #109

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,418
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    AU,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    321
    Podziękowano
    293(257)
    Toś w gorącej wodzie kąpany. Mogłeś chociaż wgrać mu najnowsze, co daje serwer.

  • Jeden użytkownik podziękował Darpi za ten post:

    coyote78 (19-08-2016)

  • #110

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.08.2016
    Posty
    2
    Telefon
    Lumia 950XL
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Wydaje mi się ze kupując telefon za cenę powyżej płacy minimalnej w kraju, w dodatku flagowy jego model - tak w każdym bądź razie reklamowany, nie musze od razu na początku robić upgradów, flaschów i innych.
    Ja bym zwyczajnie chciałbym naładować baterię, włożyć kartę SIM i użytkować telefon.
    Już nabawiłem się chińczykiem który był w chinach w serwisie, i też mi się regularnie włączał i wyłączał.
    Ciężko takie zachowanie telefonu uznać za normalne, w ponoć dopracowanym modelu. Mi się zwyczajnie tego nie chce, bo potem się dowiem że sam cos poprzestawiałem i reklamacja nie będzie uznana.
    A jest mnóstwo użytkowników , nie tylko tego modelu, którzy nie mają bladego pojęcie co to jest serwer, upgrade i forum dyskusyjne gdzie wszystkie informacje można znaleźć
    Kiedy ja kupuję towar, to zakładam że działa i jest pozbawiony wad, podobnie jak sprzedawca zakłada że nie płacę fałszymi pieniędzmi, tylko w "pełnisprawnymi"





    Cytat Zamieszczone przez Darpi Zobacz posta
    Toś w gorącej wodzie kąpany. Mogłeś chociaż wgrać mu najnowsze, co daje serwer.

  • Strona 11 z 17 PierwszyPierwszy ... 789101112131415 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Lumia 950XL Made in Finland
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 67
      Ostatni post / autor: 06-12-2015, 20:23
    2. Opinie tablet 10,1
      Przez CasperPL w dziale Wybór tabletu
      Odpowiedzi: 7
      Ostatni post / autor: 07-07-2015, 22:29
    3. Odpowiedzi: 31
      Ostatni post / autor: 08-10-2014, 01:15
    4. Wasza ocena L925 po dłuższym okresie użytkowania.
      Przez Kudłaty w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 13
      Ostatni post / autor: 26-07-2014, 12:25
    5. Ocena strony
      Przez lubietelefony2 w dziale Poza tematem
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 30-12-2013, 17:05

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas