Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 1 z 17 1234511 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 167

Wątek: Ocena ogólna i opinie o 950xl DS

  1. #1

    OFF-LINE
    Awatar aastelix

    Dołączył
    11.03.2015
    Lokalizacja
    Podbeskidzie
    Posty
    91
    Telefon
    Lumia 950 XL DS
    FW
    10.0.14393.5
    Operator
    T-M + PLUS
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    1

    Ocena ogólna i opinie o 950xl DS

    Reklama:
    Witam,

    W ojczystym języku nie ma słowa opinii jak działa ten telefon.
    Mnie interesuje najbardziej jak działa dual sim, czy dwie karty działają jednocześnie?
    Ile trzyma na jednym ładowaniu.
    Jak spisuje się antena GSM i jak z zasięgiem WiFi?
    Jaka jest jakość połączeń głosowych, czyli jak ja słyszę rozmówcę i jak on mnie?
    Oraz czy system Windows 10 jest już stabilny na tym urządzeniu?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #2

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,655
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    212,882(10,925)
    Co ma działanie DS do modelu? Coś słabo się przygotowałeś możesz poczytać oDS na L435 i będzie to samo. Jakoś wifi...z twoją siecią sprawdzić będzie trudno a baterię ładuje dwa razy dziennie

  • #3

    OFF-LINE
    Awatar aastelix

    Dołączył
    11.03.2015
    Lokalizacja
    Podbeskidzie
    Posty
    91
    Telefon
    Lumia 950 XL DS
    FW
    10.0.14393.5
    Operator
    T-M + PLUS
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    1
    Dziękuję za ekscytującą wypowiedź.
    W sumie nie odpowiedziałeś na żadne moje pytanie. A pytania są jasne i klarowne.
    Może ktoś ma ten model i potrafi odpowiedzieć ciekawemu?

  • #4

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,655
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    212,882(10,925)
    wpisz Dual sim na forum i poczytaj

  • #5

    OFF-LINE

    Dołączył
    17.01.2015
    Posty
    27
    Telefon
    Lumia 950XL DS
    FW
    RS 1
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    3(2)
    ja ładuję swoją co 2 dni, w pracy 8 godzin telefonów multum cały dzień na blutuch ze słuchawką w uchu , dual sim nie używam bo mam tylko jedną kartę , Wifi działa bez problemu , zasięg GSM jest lepiej jak na 930 , tam gdzie na 930 nie było zasięgu albo był słaby to teraz jest normalny i nawet internet LTE chodzi ,ogólnie to jestem zadowolony reszta to kwestia gustu

  • #6

    OFF-LINE
    Awatar aastelix

    Dołączył
    11.03.2015
    Lokalizacja
    Podbeskidzie
    Posty
    91
    Telefon
    Lumia 950 XL DS
    FW
    10.0.14393.5
    Operator
    T-M + PLUS
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    1
    Dziękuję.
    A jakoś rozmów, czyli jak słychać rozmówcę w telefonie i jak oni Cię słyszą, ktoś narzekał?

    Posted via Passport SE

  • #7
    TSA

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.01.2016
    Posty
    14
    Telefon
    950XL
    Operator
    play
    Dziękuję
    9
    Podziękowano
    3(2)
    witam, mam 950xl DS, win 10 Preview, DS nie działa za dobrze, podczas rozmowy druga karta jest nieaktywna, dzwoniąc na 2 numer podaje ze abonent jest niedostępny lub ma wyłączony tel. i nie przychodzi wiadomość, że ktoś dzwonił...mam nadzieję, że to kwestia niedopracowania systemu w tej wersji i po aktualizacji się zmieni.
    Z zasięgiem GSM i WiFi nie mam problemów, wcześniej miałem S5 samsunga i jest przynajmniej na takim samym poziomie, z GSM może nawet lepiej
    Jakość połączeń OK, głośno i wyraźnie w dwie strony, ale dopiero po serwisowej wymianie głośniczka (20 minut czekania w serwisie po wcześniejszym zgłoszeniu), który skrzeczał i trzeszczał niemiłosiernie...
    Baterię ładuję raz dziennie, czasami też w aucie, przy korzystaniu z nawigacji
    Zdjęcia i filmy super, tu jest moc

  • #8
    rakers
    Gość
    Ja moją używam jako służbowa. Bateria świetnie działa jak na ciągłe LTE, 3g i synchronizacja poczty. Wszystko jest super, jest moc. System operacyjny niestety totalny syf. Nie trawię go używać. Nie mam wyboru. Aparat foto robi bardzo dobre zdjęcia.

  • #9

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.12.2015
    Posty
    7
    Telefon
    Lumia 950 xl
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    0(0)
    Aparat ok. Dual sim używam w ten sposób, że jestem w Norwegii, używam angielskiej karty do internetu a polskiej do rozmów. Ładowanie dwa razy dziennie. System tragedia, zainstalowałem wersję US żeby można było ustawić godziny ciszy i przypomnienia. Cały czas przychodzą jakieś uaktualnienia do programów itd wiec chyba jest coraz lepiej ale I tak coś mnie trafia czasami. Najlepsze jest to że jak któregoś razu zwyzywałem telefon to chyba Cortana podsłuchiwała bo na drugi dzień rano telefon działał jak marzenie. I tak jest od 3 dni. Jeśli ktoś chce wiedzieć czym mu groziłem to numer konta podam w email :-).

    Największy problem jest z brakiem programów na W10.
    Ostatnio edytowane przez slotwik ; 21-01-2016 o 19:45

  • #10

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,655
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,878
    Podziękowano
    212,882(10,925)
    to ostatnie zdanie powinno się znaleźć w instrukcji obsługi

  • Strona 1 z 17 1234511 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. Lumia 950XL Made in Finland
      Przez djtonka w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 67
      Ostatni post / autor: 06-12-2015, 20:23
    2. Opinie tablet 10,1
      Przez CasperPL w dziale Wybór tabletu
      Odpowiedzi: 7
      Ostatni post / autor: 07-07-2015, 22:29
    3. Odpowiedzi: 31
      Ostatni post / autor: 08-10-2014, 01:15
    4. Wasza ocena L925 po dłuższym okresie użytkowania.
      Przez Kudłaty w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 13
      Ostatni post / autor: 26-07-2014, 12:25
    5. Ocena strony
      Przez lubietelefony2 w dziale Poza tematem
      Odpowiedzi: 6
      Ostatni post / autor: 30-12-2013, 17:05

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas