Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 8 z 77 PierwszyPierwszy ... 4567891011121858 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 761

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #71

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.12.2013
    Posty
    139
    Telefon
    Nokia lumia 620
    Dziękuję
    15
    Podziękowano
    8(7)
    Reklama:
    Podczas testów sklepowych z 930, 830 zaskoczony byłem że 640 robi zdjęcia jakościowo tak samo. No ale to trzeba porównać w różnych warunkach. Chodzi mi o to że wychodziły bardzo ostre a spodziewałem takich jak na mojej 620 w warunkach sklepowych oczywiście. Czy ktoś to może potwierdzić?

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #72

    OFF-LINE

    Dołączył
    22.11.2013
    Posty
    449
    Telefon
    iP 6
    Dziękuję
    3
    Podziękowano
    36(34)
    Sprawdzales na monitorze czy tylko na wyswietlaczach telefonow? Bo jesli to drugie, to takie porownanie mozna o kant rozbic.

  • #73

    OFF-LINE

    Dołączył
    23.09.2014
    Posty
    81
    Telefon
    L930
    Dziękuję
    23
    Podziękowano
    9(9)
    Cytat Zamieszczone przez Paweł72 Zobacz posta
    Podczas testów sklepowych z 930, 830 zaskoczony byłem że 640 robi zdjęcia jakościowo tak samo. No ale to trzeba porównać w różnych warunkach. Chodzi mi o to że wychodziły bardzo ostre a spodziewałem takich jak na mojej 620 w warunkach sklepowych oczywiście. Czy ktoś to może potwierdzić?
    takich samych fot nie robi, robi ladne zdjecia ale do 930 im troszku daleko, wezme i zrobie na tygodniu pare fot 640 i 930 w identycznych warunkach, w 640 jest dobrze z fotami

  • #74

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.09.2014
    Lokalizacja
    Północ
    Posty
    1,162
    Telefon
    L735 L520
    FW
    8.1 GDR2
    Operator
    Play
    Dziękuję
    54
    Podziękowano
    93(77)
    Cytat Zamieszczone przez smpl Zobacz posta
    Być może masz rację ale po przesiadce z Samsunga Galaxy S Advance na Lumie800 zaskoczyło mnie właśnie to, że cisza w słuchawce, gdy nikt nic nie mówił, była uderzająca. Chyba wrócę na moment do starej Lumii żeby porównać

    Szczerze? To nigdy nawet nie ustawiałem głośności rozmowy na więcej niż jest domyślnie w mojej l520. Jest i tak bardzo głośno. Po co inni mają słyszeć rozmowę?

  • #75

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.11.2014
    Posty
    284
    Telefon
    Lumia 930
    Dziękuję
    82
    Podziękowano
    17(14)
    Obecnie posiadam L820 i zastanawiam się właśnie nad zmiana na 640
    Czy ktoś może robił taką przesiadkę?
    Warto?
    Jak wypada porównanie ekranów i zdjęć w L820 i L64O?

    Szczególnie interesuje mnie porównanie jakości zdjęć - niby w obu aparatach jest 8mpx ale 640 nowocześniejsza więc zakładam że pewnie fotki lepsze robi...
    :-)

  • #76

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,331
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,774
    Podziękowano
    202,397(10,597)
    tak to nowy moduł aparatu, niedostępny w żadnym innym

  • #77

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.12.2013
    Posty
    139
    Telefon
    Nokia lumia 620
    Dziękuję
    15
    Podziękowano
    8(7)
    Wiadomo że na ekranie kompa wyjdzie prawda, ale mimo wszystko, bez zbytniego przykładania sie puknięcie w ekran i fota ostra, e mówię sobie udało się ale drugie puknięcie i znowu ostra, jak przybliżyłem zdjęcie to zaczęło siarczyć no ale ogólnie zdjęcia ładnie robi.

    Jaki tam jest DAC? Na gsmarena nie ma testu pod kątem audio.
    Ostatnio edytowane przez Paweł72 ; 19-04-2015 o 22:25

  • #78
    Moderator Globalny Awatar Jarosław Skrzymowski

    Dołączył
    23.09.2013
    Lokalizacja
    Przemyśl
    Posty
    1,102
    Telefon
    Lumia 640LTE Lumia 535DS
    FW
    02177000001514836003
    Operator
    Play PL
    Dziękuję
    167
    Podziękowano
    345(206)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    tak to nowy moduł aparatu, niedostępny w żadnym innym
    Jest tryb HDR (zdjęcie ulepszone), zdjęcia na żywo, migawka od 1/16000 s. do 4 s., ISO od 64 do 3200, pełny manualny zakres ostrości, Lumia moments itd. Niedługo pełna recenzja
    Lumia 640LTE: 1607-W10 Mobile Insider Fast 10.0.14959.1000 (SanDisk Ultra 32GB)
    Lumia 535DS: 1607-W10 Mobile Insider Fast 10.0.14959.1000 (San Disk Ultra 16GB)
    Fujitsu ESPRIMO E3521 E-Star5: 1607-Windows 10 Pro 64 Bit 14393.447 (Intel (R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3,16GHz 3,17GHz; RAM: 4GB DDR3 Elixir Memory; USB 3.0 on board, Intel GMA 4500 Graphics on board)

  • #79

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,331
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,774
    Podziękowano
    202,397(10,597)
    Cytat Zamieszczone przez Paweł72 Zobacz posta
    Wiadomo że na ekranie kompa wyjdzie prawda, ale mimo wszystko, bez zbytniego przykładania sie puknięcie w ekran i fota ostra, e mówię sobie udało się ale drugie puknięcie i znowu ostra, jak przybliżyłem zdjęcie to zaczęło siarczyć no ale ogólnie zdjęcia ładnie robi.

    Jaki tam jest DAC? Na gsmarena nie ma testu pod kątem audio.
    To WCD9302

  • #80

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.12.2013
    Posty
    139
    Telefon
    Nokia lumia 620
    Dziękuję
    15
    Podziękowano
    8(7)
    Czyli tak jak w moto G, a ta z kolei gra według użytkowników jak clip+.

  • Strona 8 z 77 PierwszyPierwszy ... 4567891011121858 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 10:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 22:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 20:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas