Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 74 z 76 PierwszyPierwszy ... 246470717273747576 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 731 do 740 z 760

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #731

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez Grzegoslawrr Zobacz posta
    nie ma reakcji na dotyk,
    To oczywiście subiektywne odczucie, ale miałem ostatnio przez krótki czas L640, co prawda XL, choć to nie ma znaczenia. Reakcja jest, ale że tak powiem, dla nader cierpliwych. Jest ociężały i oporny(choć kolega miał folię, ale twierdził że bez niej było to samo). W każdym razie, mając porównanie do 735 i 930, nie wyobrażam sobie korzystać z tych słuchawek, właśnie przez jakość dotyku. Choć, po pierwsze, jak wspomniałem, to jest moje odczucie, po drugie, to w zasadzie nie feler, on taki po prostu jest. Musisz mieć to na uwadze, najlepiej potestuj na jakimś egzemplarzu, jak możesz.

  2. Jeden użytkownik podziękował Darpi za ten post:

    Grzegoslawrr (28-08-2016)

  3. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #732

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.07.2015
    Posty
    15
    Telefon
    Samsung Omnia 7
    FW
    7.8
    Operator
    Play
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    0(0)
    To trochę lipa bo ma dobre parametry, i przede wszystkim dual sim, a Nokia Lumia 730 dual sim nie jest telefonem jaki chciałbym użytkować

  • #733

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,877
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,947
    Podziękowano
    221,811(11,122)
    Ale wiele lepszym niż 640

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    Grzegoslawrr (28-08-2016)

  • #734

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Cytat Zamieszczone przez Grzegoslawrr Zobacz posta
    Nokia Lumia 730 dual sim nie jest telefonem jaki chciałbym użytkować
    Ze względu wielkości ekranu? Bo tylko ona, jak dla mnie, może przemawiać za 640-ką.

  • Jeden użytkownik podziękował Darpi za ten post:

    Grzegoslawrr (28-08-2016)

  • #735

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.07.2015
    Posty
    15
    Telefon
    Samsung Omnia 7
    FW
    7.8
    Operator
    Play
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    0(0)
    Tak, jak by Lumia 730 miała 5" i aparat tył 8 Mpx to bym brał bez zastanowienia

    --- Post Połączono 11:05 --- Poprzedni Post napisano 10:58 ---

    Cytat Zamieszczone przez Darpi Zobacz posta
    Ze względu wielkości ekranu? Bo tylko ona, jak dla mnie, może przemawiać za 640-ką.
    A ty użytkujesz 930? Jeśli tak to jak długo?

  • #736

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Cytat Zamieszczone przez Grzegoslawrr Zobacz posta
    Tak, jak by Lumia 730 miała 5" i aparat tył 8 Mpx to bym brał bez zastanowienia
    Co do wielkości, tak, zgodzę się, to niewiele ale robi różnicę. Co do aparatu, znów spytam przewrotnie, bo 8Mpx? Przy wystarczającej ilości światła, nie ma różnicy, natomiast kiedy zacznie go brakować, zobaczysz przewagę jasnego obiektywu w 73X. A kiedy światła jest już bardzo mało, 73X deklasuje i aparaty pokroju 930.
    A 930 używam już prawie dwa lata i jestem bardzo zadowolony z jej możliwości. Pracuje obecnie na najnowszej wersji systemu i świetnie sobie radzi.
    Ostatnio edytowane przez Darpi ; 28-08-2016 o 11:24

  • Jeden użytkownik podziękował Darpi za ten post:

    Grzegoslawrr (28-08-2016)

  • #737

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.07.2015
    Posty
    15
    Telefon
    Samsung Omnia 7
    FW
    7.8
    Operator
    Play
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez Darpi Zobacz posta
    A 930 używam już prawie dwa lata i jestem bardzo zadowolony z jej możliwości. Pracuje obecnie na najnowszej wersji systemu i świetnie sobie radzi.
    A jak myślisz dało by radę wrzucić do niej adapter Dual Sim? Adapter taki działa że po wyłączeniu i włączeniu telefonu zmienia się karta sim, a co do systemu to raczej najlepszy jest Windows Phone 8.1
    A i w jakiej cenie kupiłeś tę Lumię?

  • #738

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    To już robimy OT. Jeśli chcesz informacji o konkretnym modelu czy zastanawiasz się nad wyborem, pytaj w odpowiednich działach.

  • #739

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.07.2015
    Posty
    15
    Telefon
    Samsung Omnia 7
    FW
    7.8
    Operator
    Play
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    0(0)
    Ok, ale coraz bardziej przekonuję się do Lumi 830, ekran również 5", wymiarowo nieco lepszy (cieńszy) od 930 całkiem dobry aparat, bardziej przystępna cena, jest slot na kartę pamięci. Dziękuję wszystkim za wszelkie rady oraz pomoc

  • #740

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.10.2015
    Posty
    21
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    wp_ss_20160929_0001.pngDzień dobry. Mam kolejny raz problem z kolejnym błędem. Tym razem dotyczy on ,,aktualizacji" Telefon nie może wykonać instalacji. Przez co nie mogę zaktualizować map, i zrobić kopii zapasowej. Sęk w tym ,że poprzednim razem,ktoś tutaj zalecił przy błędzie do sklepu, także reset i przywrócenie z kopii. Problem w tym ,że tym razem ostatnia kopia jest z przed 4 miesięcy. Zatem reset odpada , poza tym to nie jest tak jak ktoś tutaj pisał, reset i wszystko będzie jak było. Niestety tak nie jest , do tego pochłania to sporo czasu. W kopii zapasowej pokazuje,że wykonano w niedziele(ostatni raz automatycznie a 4 mies. temu robiłem sam) ale jeśli z tym błędem ,,tworzy" i tak będzie brak aktualizacji po przywróceniu. A jak próbuje sam to jest komunikat ,, nie mogę połączyć z usługą one Drive" i tworzenie kopii odrzuca. Dołączam zrzut ekranu z kodem błędu.
    Ostatnio edytowane przez mateusz30001 ; 29-09-2016 o 15:10

  • Strona 74 z 76 PierwszyPierwszy ... 246470717273747576 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 10:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 22:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 20:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas