Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 74 z 77 PierwszyPierwszy ... 24647071727374757677 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 731 do 740 z 761

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #731
    Moderator Globalny Awatar Jarosław Skrzymowski

    Dołączył
    23.09.2013
    Lokalizacja
    Przemyśl
    Posty
    1,191
    Telefon
    Lumia 950 + MS-HD10
    FW
    01078000531623635014
    Operator
    Play PL
    Dziękuję
    172
    Podziękowano
    355(214)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    nie, słaba konstrukcja plamy i piksele
    Nie zgadzam się z Tobą, Kuba. Uważam, że wyświetlacz, to mocny punkt 640LTE. Androidowcy też to przyznają. Swoją 640-tkę maltretuję już 1,5 roku, obecnie mam ustawione powiększenie 150% i nie widzę pikseli nawet w okularach
    Lumia 950 Wersja: 1703; Kompilacja systemu operacyjnego: 10.0.15055.0 + SanDisk SDXC 64 GB + Adapter Microsoft HD-10
    Fujitsu ESPRIMO E3521 E-Star5
    : Wersja: 1607; Kompilacja systemu operacyjnego: 10.0.14393.693 (Intel® Core2 Duo CPU E8500 @ 3,16GHz 3,17GHz; RAM: 4GB DDR3 Elixir Memory; USB 3.0 on board, Intel GMA 4500 Graphics on board)

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #732

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,354
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    AU,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    316
    Podziękowano
    290(254)
    Cytat Zamieszczone przez Grzegoslawrr Zobacz posta
    nie ma reakcji na dotyk,
    To oczywiście subiektywne odczucie, ale miałem ostatnio przez krótki czas L640, co prawda XL, choć to nie ma znaczenia. Reakcja jest, ale że tak powiem, dla nader cierpliwych. Jest ociężały i oporny(choć kolega miał folię, ale twierdził że bez niej było to samo). W każdym razie, mając porównanie do 735 i 930, nie wyobrażam sobie korzystać z tych słuchawek, właśnie przez jakość dotyku. Choć, po pierwsze, jak wspomniałem, to jest moje odczucie, po drugie, to w zasadzie nie feler, on taki po prostu jest. Musisz mieć to na uwadze, najlepiej potestuj na jakimś egzemplarzu, jak możesz.

  • Jeden użytkownik podziękował Darpi za ten post:

    Grzegoslawrr (28-08-2016)

  • #733

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.07.2015
    Posty
    15
    Telefon
    Samsung Omnia 7
    FW
    7.8
    Operator
    Play
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    0(0)
    To trochę lipa bo ma dobre parametry, i przede wszystkim dual sim, a Nokia Lumia 730 dual sim nie jest telefonem jaki chciałbym użytkować

  • #734

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    15,617
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,846
    Podziękowano
    207,154(10,771)
    Ale wiele lepszym niż 640

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    Grzegoslawrr (28-08-2016)

  • #735

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,354
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    AU,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    316
    Podziękowano
    290(254)
    Cytat Zamieszczone przez Grzegoslawrr Zobacz posta
    Nokia Lumia 730 dual sim nie jest telefonem jaki chciałbym użytkować
    Ze względu wielkości ekranu? Bo tylko ona, jak dla mnie, może przemawiać za 640-ką.

  • Jeden użytkownik podziękował Darpi za ten post:

    Grzegoslawrr (28-08-2016)

  • #736

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.07.2015
    Posty
    15
    Telefon
    Samsung Omnia 7
    FW
    7.8
    Operator
    Play
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    0(0)
    Tak, jak by Lumia 730 miała 5" i aparat tył 8 Mpx to bym brał bez zastanowienia

    --- Post Połączono 11:05 --- Poprzedni Post napisano 10:58 ---

    Cytat Zamieszczone przez Darpi Zobacz posta
    Ze względu wielkości ekranu? Bo tylko ona, jak dla mnie, może przemawiać za 640-ką.
    A ty użytkujesz 930? Jeśli tak to jak długo?

  • #737

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,354
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    AU,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    316
    Podziękowano
    290(254)
    Cytat Zamieszczone przez Grzegoslawrr Zobacz posta
    Tak, jak by Lumia 730 miała 5" i aparat tył 8 Mpx to bym brał bez zastanowienia
    Co do wielkości, tak, zgodzę się, to niewiele ale robi różnicę. Co do aparatu, znów spytam przewrotnie, bo 8Mpx? Przy wystarczającej ilości światła, nie ma różnicy, natomiast kiedy zacznie go brakować, zobaczysz przewagę jasnego obiektywu w 73X. A kiedy światła jest już bardzo mało, 73X deklasuje i aparaty pokroju 930.
    A 930 używam już prawie dwa lata i jestem bardzo zadowolony z jej możliwości. Pracuje obecnie na najnowszej wersji systemu i świetnie sobie radzi.
    Ostatnio edytowane przez Darpi ; 28-08-2016 o 11:24

  • Jeden użytkownik podziękował Darpi za ten post:

    Grzegoslawrr (28-08-2016)

  • #738

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.07.2015
    Posty
    15
    Telefon
    Samsung Omnia 7
    FW
    7.8
    Operator
    Play
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    0(0)
    Cytat Zamieszczone przez Darpi Zobacz posta
    A 930 używam już prawie dwa lata i jestem bardzo zadowolony z jej możliwości. Pracuje obecnie na najnowszej wersji systemu i świetnie sobie radzi.
    A jak myślisz dało by radę wrzucić do niej adapter Dual Sim? Adapter taki działa że po wyłączeniu i włączeniu telefonu zmienia się karta sim, a co do systemu to raczej najlepszy jest Windows Phone 8.1
    A i w jakiej cenie kupiłeś tę Lumię?

  • #739

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,354
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    AU,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    316
    Podziękowano
    290(254)
    To już robimy OT. Jeśli chcesz informacji o konkretnym modelu czy zastanawiasz się nad wyborem, pytaj w odpowiednich działach.

  • #740

    OFF-LINE

    Dołączył
    12.07.2015
    Posty
    15
    Telefon
    Samsung Omnia 7
    FW
    7.8
    Operator
    Play
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    0(0)
    Ok, ale coraz bardziej przekonuję się do Lumi 830, ekran również 5", wymiarowo nieco lepszy (cieńszy) od 930 całkiem dobry aparat, bardziej przystępna cena, jest slot na kartę pamięci. Dziękuję wszystkim za wszelkie rady oraz pomoc

  • Strona 74 z 77 PierwszyPierwszy ... 24647071727374757677 OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 10:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 22:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 20:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas