Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 7 z 77 PierwszyPierwszy ... 345678910111757 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 761

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #61

    OFF-LINE
    Awatar bmicza

    Dołączył
    12.07.2013
    Lokalizacja
    Goleszów
    Posty
    205
    Telefon
    ATIV S --> LUMIA 640 LTE
    Operator
    Play
    Dziękuję
    78
    Podziękowano
    8(8)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez Jarosław Skrzymowski Zobacz posta
    Spokojnie, już dzisiaj napiszę parę konkretnych zdań na temat L640. Kurier dzwonił, że będzie między 13.00 a 14.00
    I jak tam 640 się sprawdza? Jest szał,czy raczej niebardzo? Bo nie wiem czy brać ją,czy może jednak na starą poczciwą NOKIE Lumie się skusić

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #62

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    15,764
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,846
    Podziękowano
    207,337(10,775)
    uściślił byś te pytanie, prośba o napisanie jak trzyma bateria nie ma najmniejszego sensu. Chyba że prześlesz koledze swoja SIM i dasz dane do konta Live i karzesz używać według twojego cyklu życiowego

  • #63

    OFF-LINE
    Awatar bmicza

    Dołączył
    12.07.2013
    Lokalizacja
    Goleszów
    Posty
    205
    Telefon
    ATIV S --> LUMIA 640 LTE
    Operator
    Play
    Dziękuję
    78
    Podziękowano
    8(8)
    Chodziło mi czy w tzw normalnym trybie pracy czyli z wifi lub danymi komórkowymi, przy rozmowach i smsach no i ogólnej"zabawie"z telefonem ile ona wytrzymuje. Bo w moim Ativie to w sumie codziennie byłoby trzeba baterie ładować

  • #64

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    15,764
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,846
    Podziękowano
    207,337(10,775)
    nie ma czegoś takiego jak normalny tryb pracy. chyba że wszyscy to jeden klon

  • #65
    Moderator Globalny Awatar Jarosław Skrzymowski

    Dołączył
    23.09.2013
    Lokalizacja
    Przemyśl
    Posty
    1,206
    Telefon
    Lumia 950 + MS-HD10
    FW
    01078000531623635014
    Operator
    Play PL
    Dziękuję
    173
    Podziękowano
    356(215)
    Cytat Zamieszczone przez rakers Zobacz posta
    Ile czekales od zamówienia? Ja wczoraj rano i mam zweryfikowane

    Sent from my D6503 using Tapatalk
    Zamówiłem 16.04 ok. 23.30, a kurier był u mnie dzisiaj o 13.00.

  • #66

    OFF-LINE

    Dołączył
    10.04.2015
    Posty
    5
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Dziś odebrałem telefon z salonu i spędziłem 4 godziny na niemal ciągłym konfigurowaniu, instalowaniu, synchronizowaniu i przestawianiu kafelków Po tym czasie telefon miał 10% baterii a ile miał na początku? Dokładnie nie wiem ale bylo to ok 50% może mniej. Zdaję sobie sprawę, że taki opis jest mało konkretny. Jak będę wiedział coś więcej to postaram się napisać. Dodam tylko, że mi osobiście telefon bardzo się podoba, ale znalazłem jak na razie jedną wadę. Otóż grupa kontaktów może mieć maksymalnie 25 pozycji. Dla mnie bezsens.
    Ostatnio edytowane przez smpl ; 18-04-2015 o 20:26

  • #67
    Moderator Globalny Awatar Jarosław Skrzymowski

    Dołączył
    23.09.2013
    Lokalizacja
    Przemyśl
    Posty
    1,206
    Telefon
    Lumia 950 + MS-HD10
    FW
    01078000531623635014
    Operator
    Play PL
    Dziękuję
    173
    Podziękowano
    356(215)
    Zgodnie z obietnicą pierwsze wrażenia na gorąco. Wykonanie telefonu jest na wysokim poziomie. Czarne, matowe tworzywo antypoślizgowe idealnie pasujące do korpusu, nigdzie nie wystaje i nie trzeszczy. Ekran wyrazisty o bardzo dobrej widoczności w świetle słonecznym, dźwięk głośny i czysty, przyciski głośności i zasilania bardzo dobrze wyczuwalne pod palcami. Obiektyw aparatu w jednej płaszczyźnie z obudową, ekran o niebo mniej palcujący się niż w mojej poprzedniczce, czyli L720. Łączność LTE w moim mieście ciągła, bez przerw - miałem bezpośrednie porównanie z L735 kolegi w tej samej sieci, która co chwila nerwowo przełącza się pomiędzy H+ i LTE. System WP 8.1 Update 2 w wersji 8.10.15127.138 pracuje bez zarzutu. Lumia Camera w wersji 5.0.2.49 (obrazy na żywo, zdjęcia ulepszone) - wykonuje fotografie jakościowo nierozróżnialne z optyką Carl Zeiss. O baterii na razie nic nie napiszę, za wyjątkiem tego, że nie rozładowuje się w oczach, tak jak w moim LG P880 4X HD. Ogólnie jak na tą chwilę jestem mile zaskoczony. Dotyk funkcjonuje bez zarzutu i zdążyłem się przyzwyczaić do wysuwanego paska funkcyjnego. W poniedziałek ubiorę ją w oryginalne czarne etui, za które wyrzuciłem 90 PLN.
    Lumia 950 Wersja: 1703; Kompilacja systemu operacyjnego: 10.0.15063.0 + SanDisk SDXC 64 GB + Adapter Microsoft HD-10
    Fujitsu ESPRIMO E3521 E-Star5
    : Wersja: 1607; Kompilacja systemu operacyjnego: 10.0.14393.969 (Intel® Core2 Duo CPU E8500 @ 3,16GHz 3,17GHz; RAM: 4GB DDR3 Elixir Memory; USB 3.0 on board, Intel GMA 4500 Graphics on board)

  • 3 następujących użytkowników podziękowało Jarosław Skrzymowski za ten post:

    Bastik (27-09-2015),mokimoki (20-04-2015)

  • #68

    OFF-LINE

    Dołączył
    10.04.2015
    Posty
    5
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    To ja mam jeszcze jedną uwagę. Przy maksymalnej głośności podczas rozmowy słychać szum w słuchawce. Przy głośności nastawionej na 6/10 (dla mnie wystarczająca) jest ok i nie słychać szumów

  • #69

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.09.2014
    Lokalizacja
    Północ
    Posty
    1,162
    Telefon
    L735 L520
    FW
    8.1 GDR2
    Operator
    Play
    Dziękuję
    54
    Podziękowano
    96(78)
    Cytat Zamieszczone przez smpl Zobacz posta
    To ja mam jeszcze jedną uwagę. Przy maksymalnej głośności podczas rozmowy słychać szum w słuchawce. Przy głośności nastawionej na 6/10 (dla mnie wystarczająca) jest ok i nie słychać szumów



    Szum to przez jakość połączenia. Tak samo jak np mp3 niski bitrate. Wiec jest ok telefon, to nie wada. Każdy telefon tak ma. Ci innego hd Voice.
    Ostatnio edytowane przez marcin19883 ; 18-04-2015 o 23:45

  • #70

    OFF-LINE

    Dołączył
    10.04.2015
    Posty
    5
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Być może masz rację ale po przesiadce z Samsunga Galaxy S Advance na Lumie800 zaskoczyło mnie właśnie to, że cisza w słuchawce, gdy nikt nic nie mówił, była uderzająca. Chyba wrócę na moment do starej Lumii żeby porównać

  • Strona 7 z 77 PierwszyPierwszy ... 345678910111757 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 09:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 20:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 19:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas