Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 62 z 76 PierwszyPierwszy ... 125258596061626364656672 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 611 do 620 z 760

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #611

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.09.2014
    Lokalizacja
    Północ
    Posty
    1,163
    Telefon
    L735 L520
    FW
    8.1 GDR2
    Operator
    Play
    Dziękuję
    55
    Podziękowano
    103(78)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    Chodzi o rozpowszechniony problem tego modelu i sieci Play 4G
    To problem sieciowy, nie sprzętowy telefonu. Sieć Play jest dynamicznie rozwijana, więc dziś ten błąd jest a w przyszłości go rozwiążą. Problem zgłaszany, więc muszą to naprawić w końcu.

  2. Jeden użytkownik podziękował marcin19883 za ten post:

    jacek1313 (21-11-2015)

  3. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #612

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.12.2012
    Posty
    85
    Telefon
    L640, Galaxy S5
    Operator
    Play, Oran
    Dziękuję
    36
    Podziękowano
    3(3)
    Ok, co do tego problemu telefon uzywam od wczoraj caly czas w sieci lte i nie mam zadnego problemu gdy ktos dzwoni tel wylacza lte i pojawia sie H lub 3g smsy tez normalnie dochodza, ja dzwonic tez normalnie moge (lte zmienia sie na 3g) itp wiec nie wiem o co chodzi z problemem, moze macie slaby zasieg

  • #613

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.10.2015
    Posty
    50
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    4(4)
    Cytat Zamieszczone przez AMi Zobacz posta
    Z tym, że ja zaraz po zakupie zainstalowałem W10M dla insiderów. A Ty pewnie na 8.1? Może to mieć znaczenie przy tym drugim przypadku. Przy pierwszym - raczej nie.
    I na 8.1 i na 10 ekran zmienia kolor. Co do pierwszego to raczej wadliwy panel dotykowy. Ja to mam szczęście, kolejna wadliwa sztuka i znowu muszę oddać

  • #614

    OFF-LINE

    Dołączył
    21.01.2014
    Posty
    33
    Telefon
    Lumia 640 DS
    Operator
    orange
    Dziękuję
    2
    Podziekowano
    3
    Mam 640 DS.
    Też widzę tą siatkę, tylko w słońcu przy wygaszonym ekranie, przy czytaniu nie widzę jej.
    Przez 4 miesiące kolor zmienił się kilka razy i to nie od początku użytkowania, ale nie pamiętam od kiedy.
    Tapatalk

  • #615

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,952
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,033(11,126)
    taka półka cenowa, modem jest wolny przy udostęnnieniu laptop ma problem z siecią

  • #616

    OFF-LINE

    Dołączył
    02.03.2013
    Posty
    52
    Telefon
    Nokia Lumia 950 XL
    FW
    10.0.10586.420
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    60
    Podziękowano
    4(4)
    Czy u Was też po wejściu w Gry nie widać dolnych przycisków? Jak można w takim przypadku wyjść z aplikacji Gry jeżeli nie ma przycisku cofnij? Mam też Lumię 930 i tam nie ma tego problemu ponieważ przyciski są w ekranie a nie wirtualne

  • #617

    OFF-LINE
    Awatar GoOx

    Dołączył
    05.01.2014
    Posty
    484
    Telefon
    Lumia 735
    FW
    W10M
    Operator
    Play
    Dziękuję
    72
    Podziękowano
    146(67)
    Jest gest który wysuwa belkę z przyciskami, tak jakbyś chciał otworzyć centrum powiadomień tylko z drugiej strony.

  • Jeden użytkownik podziękował GoOx za ten post:

    sxgn (06-12-2015)

  • #618

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,952
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,949
    Podziękowano
    222,033(11,126)
    Żywe obrazy wyłącz

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    Qfalagupagu (06-12-2015)

  • #619

    OFF-LINE

    Dołączył
    18.09.2015
    Posty
    50
    Telefon
    Microsoft Lumia 640 LTE
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    3(3)
    Niestety ponawiam pyatanie i prosze o odpowiedz....
    Czy jest jakas aplikacja dzialajaca nagrywanie rozmow telefonicznych?
    Z powodow osobistych jest mi naprawde bardzo potrzebna....

  • #620

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.01.2015
    Lokalizacja
    Katowice
    Posty
    1,083
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    FW
    Windows 10 Mobile
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    42
    Podziękowano
    192(164)
    Jedyne wyjście to kupno Lumii 950 lub 950 XL Inaczej się nie da.

  • Strona 62 z 76 PierwszyPierwszy ... 125258596061626364656672 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 10:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 22:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 20:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas