Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 61 z 77 PierwszyPierwszy ... 115157585960616263646571 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 601 do 610 z 761

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #601

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.12.2012
    Posty
    85
    Telefon
    L640, Galaxy S5
    Operator
    Play, Oran
    Dziękuję
    36
    Podziękowano
    3(3)
    Reklama:
    Zamówiłem przed chwilką ten telefon w Play, na dniach napiszę własne zdanie na jego temat. Aczkolwiek mam jedno pytanie na pewno będzie miał brandowany a pierwsze co robię z telefonem to wgrywam czysty soft, który będzie odpowiedni i najnowszy? Chodzi o 8.1 bo 10 jeszcze nie wyszła jako normalna aktualizacja? Ten? [Lumia 640][LTE][GDR2][Stock ROM] 02177.00000.15184.36003 CV EU Pozdrawiam.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #602

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    15,647
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,845
    Podziękowano
    207,083(10,770)
    Tak możesz ten wgrać jako najnowszy

  • #603
    AMi

    OFF-LINE
    Moderator Globalny Awatar AMi

    Dołączył
    13.08.2013
    Lokalizacja
    PL
    Posty
    2,225
    Telefon
    L640, L650
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    259
    Podziękowano
    543(413)
    Cytat Zamieszczone przez Olek0404 Zobacz posta
    Zamówiłem przed chwilką ten telefon w Play, na dniach napiszę własne zdanie na jego temat
    Czyli niedługo znowu będziemy rozważać dlaczego Twój telefon nie dzwoni, a dzwoniący do Ciebie ma info, że jesteś poza zasięgiem.
    "Nigdy nie dyskutuj z idiotą: najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, a potem zabije doświadczeniem"

  • Jeden użytkownik podziękował AMi za ten post:

    djtonka (18-11-2015)

  • #604

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.12.2012
    Posty
    85
    Telefon
    L640, Galaxy S5
    Operator
    Play, Oran
    Dziękuję
    36
    Podziękowano
    3(3)
    Slucham? Chyba mnie z kims pomyliles xd nie skarzylem sie na takie rzeczy bo nie mam takiego problemu. Chyba ze cos z tel jest nie tak?

  • #605

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    15,647
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,845
    Podziękowano
    207,083(10,770)
    Chodzi o rozpowszechniony problem tego modelu i sieci Play 4G

  • #606

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.12.2012
    Posty
    85
    Telefon
    L640, Galaxy S5
    Operator
    Play, Oran
    Dziękuję
    36
    Podziękowano
    3(3)
    Mam nadzieję że jakimś cudem mnie ominie :/

  • #607

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    15,647
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,845
    Podziękowano
    207,083(10,770)
    nie próbuje korzytać z dobrodziejstw sieci 4G

  • #608

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.10.2015
    Posty
    50
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    Dziękuję
    13
    Podziękowano
    4(4)
    U mnie nie ma tego problemu, gdy do kogoś dzwonie i jestem w zasięgu lte to po 1-2 sekundach telefon przełącza sie na H+ i jest ok, tak samo jak ktoś do mnie dzwoni.

    Mam za to do posiadaczy 640-tki pytanie, no dobra dwa pytania.
    Czy u was też widać siatkę digitizera pod lekkim słońcem lub światłem? W poprzednim modelu tak nie było, a po otrzymaniu nowego telefonu strasznie to irytuje czy to na ciemnym czy na białym tle, dodatkowo na białym po przechyleniu telefonu na bok i próbie przeczytania czegoś widzę, że tekst jest nie wyraźny i tak samo jest na czarnym. Tylko na wprost jest ok bo siatka nie przeszkadza inaczej mnie szlag trafia.
    Pytanie 2. Czy u was też co jakiś czas ekran głupieje? Tz robi sie bardzo jaskrawy i jakby był przesyt żółtej barwy, coś jakby przełączał sie na tryb 8 lub 16 to bitowy. Pomaga zablokowanie i odblokowanie telefonu. Na dodatek dotyk jest mniej czuły i dokładny niż wcześniej. Trafiłem na wadliwy model czy coś?

    Wydaje mi sie, że tak bo poprzedni egzemplarz miał wyraźniejszy ekran, bez widocznej siatki, czulszy i dokładniejszy dotyk i nie zmieniał kolorów wyświetlacza co dziś zdarzyło sie juz 3 razy.

  • #609

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.12.2012
    Posty
    85
    Telefon
    L640, Galaxy S5
    Operator
    Play, Oran
    Dziękuję
    36
    Podziękowano
    3(3)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    Tak możesz ten wgrać jako najnowszy
    Wgrałem ten soft i jest brandowany chyab dla francji, podasz jakis czysty dla polski najnowszy? w tym spisie znalazlem tylko 36002 CV PL a ten z play jest nowszy bo 36003

  • #610

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    15,647
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,845
    Podziękowano
    207,083(10,770)
    Wszystko w dziale ROMy na bieżąco. Nie ma nic innego na serwerach

  • Strona 61 z 77 PierwszyPierwszy ... 115157585960616263646571 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 10:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 22:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 20:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas