Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 59 z 77 PierwszyPierwszy ... 94955565758596061626369 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 581 do 590 z 761

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #581

    OFF-LINE

    Dołączył
    01.09.2015
    Posty
    4
    Telefon
    np. Samsung galaxy grand
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    W pudełku miałeś marne 750maA?
    Tak, u ich sklepu partnerskiego powiedzieli że mam złą ładowarkę ta ładowarka może być co najwyżej do Lumii 535. Poszedłem tam z powodu że mój telefon nie wygrywa ładowarki jako ładowarka tylko jako USB i twierdzi że za mało mocy (prądu). Tak było z systemem Windows 10 a Windows 8.1 ciągle wydaje dźwięk jakbym odłączał ładowarkę i ponownie ją wkladał. Dodam że tak jest na wszystkich ładowarkach.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #582

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,560
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,876
    Podziękowano
    212,535(10,920)
    takie dają w PL między innymi, mało wydajne

  • #583
    rakers
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez AMi Zobacz posta
    To kwestia Twojego operatora.
    Play tak ma. Niestety.
    Forum jest pełne utyskiwań użytkowników na tę przypadłość.

    Możesz spróbować pozmieniać tryb transmisji z LTE na 3G albo 2G.
    I jeszcze pozmieniać ustawienia roamingu.
    Niektórym to trochę pomogło
    No nie do końca. Czasem jest tak że jak zmienia się operator to w tym czasie jestem na chwilę poza siecią. Ale nie 2,3 razy. Potem dostaje SMS że ktoś próbował. Automatyczne przełączanie. Jak ktoś jest na granicy LTE, 3g, 2g.
    Jeśli natomiast masz roaming na stałe to nie występuje zjawisko.
    Trzeba zadzwonić do boa albo zgłoszenie napisać w celu wyłączenia priorytetów roamingowych dla sieci play.
    Sent from my XT1092 using Tapatalk
    Ostatnio edytowane przez rakers ; 13-11-2015 o 01:19

  • #584

    OFF-LINE
    Awatar Jash

    Dołączył
    31.01.2013
    Lokalizacja
    Wrocław
    Posty
    1,038
    Telefon
    HTC10, Xiaomi Redmi 4Pro
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    85
    Podziękowano
    82(73)
    Cytat Zamieszczone przez rakers Zobacz posta
    No nie do końca. Czasem jest tak że jak zmienia się operator to w tym czasie jestem na chwilę poza siecią. Ale nie 2,3 razy. Potem dostaje SMS że ktoś próbował. Automatyczne przełączanie. Jak ktoś jest na granicy LTE, 3g, 2g.
    Jeśli natomiast masz roaming na stałe to nie występuje zjawisko.
    Trzeba zadzwonić do boa albo zgłoszenie napisać w celu wyłączenia priorytetów roamingowych dla sieci play.
    Sent from my XT1092 using Tapatalk
    Będąc cztery lata temu "szczęśliwym" abonentem Play miałem ten sam problem. Ponieważ w mojej okolicy najlepszy zasię miał Plus - tego operatora ustawiłem na sztywno. Skutkowało to tym, że 9 na 10 dzwoniących słyszało w słuchawce "abonent czasowo niedostępny". To samo mieliśmy z żoną dzwoniąc do siebie.

  • #585

    OFF-LINE
    Awatar Xvistak

    Dołączył
    12.09.2014
    Posty
    1,952
    Telefon
    Nokia Lumia 625
    FW
    GDR2
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    599
    Podziękowano
    128(115)
    Cytat Zamieszczone przez Darpi Zobacz posta
    Rozumiesz to, co napisałeś?

    To nie wina "Kowala",tu bronić go będę...słownik autopoprawki same mu poprzestawiały pod swoją "bazę słów"i mamy szejka miałem to same i też żeście mnie "zmłotkowali".Do kowala przeedytuj to i jest spoko

  • #586

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,560
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,876
    Podziękowano
    212,535(10,920)
    Kto dzwoni do żony

  • #587

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,416
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    AU,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    321
    Podziękowano
    293(257)
    Cytat Zamieszczone przez Xvistak Zobacz posta
    To nie wina "Kowala",tu bronić go będę...słownik autopoprawki same mu poprzestawiały pod swoją "bazę słów"i mamy szejka miałem to same i też żeście mnie "zmłotkowali".Do kowala przeedytuj to i jest spoko
    Tylko mi nie o poprawność chodzi a o sens.

  • #588
    rakers
    Gość
    Teraz jest handover pełny dla play i t i orange.

    Sent from my XT1092 using Tapatalk

  • #589

    OFF-LINE

    Dołączył
    29.08.2015
    Posty
    47
    Telefon
    Microsoft Lumia 640
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    1
    Zgrałam muzykę w kilku folderach na kartę pamięci. Czy da się zrobić tak, żeby każdy folder to była osobna lista odtwarzania? Wszystkie utwory są razem, a np. na Androidzie każdy folder to była osobna lista.

  • #590
    Moderator Globalny Awatar Jarosław Skrzymowski

    Dołączył
    23.09.2013
    Lokalizacja
    Przemyśl
    Posty
    1,223
    Telefon
    Lumia 950 + MS-HD10
    FW
    01078000531623635014
    Operator
    Play PL
    Dziękuję
    173
    Podziękowano
    360(216)
    Cytat Zamieszczone przez karolina92 Zobacz posta
    Zgrałam muzykę w kilku folderach na kartę pamięci. Czy da się zrobić tak, żeby każdy folder to była osobna lista odtwarzania? Wszystkie utwory są razem, a np. na Androidzie każdy folder to była osobna lista.
    To są dwa różne systemy, skończmy z tymi zdaniami: a na Androidzie działało, a na IOS działało - tutaj szukamy rozwiązania dla systemu WP, a więc tworzymy własne listy odtwarzania, lub zapisujemy je przed wgraniem utworów do telefonu, wykorzystując WMP na PC.
    Lumia 950 Wersja: 1703; Kompilacja systemu operacyjnego: 10.0.15213.0 + SanDisk SDXC 64 GB + Adapter Microsoft HD-10
    Fujitsu ESPRIMO E3521 E-Star5
    : Wersja: 1703; Kompilacja systemu operacyjnego: 10.0.15063.296 (Intel® Core2 Duo CPU E8500 @ 3,16GHz 3,17GHz; RAM: 4GB DDR3 Elixir Memory; USB 3.0 on board, Intel GMA 4500 Graphics on board)

  • Strona 59 z 77 PierwszyPierwszy ... 94955565758596061626369 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 09:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 20:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 19:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas