Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 55 z 76 PierwszyPierwszy ... 54551525354555657585965 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 760

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #541

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    109,370
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,970
    Podziękowano
    226,283(11,202)
    Reklama:
    na prawo od kamerki czyli ta ma ale nie kupowałem drogiej, tak do 3 funtów

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #542

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.12.2014
    Posty
    15
    Telefon
    Nokia lumia
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    0(0)
    Też tak macie w 640?
    12179967_1516743465317735_1685153084_n.jpg
    Po "wybudzeniu" z glance screen'a ekran zmienia kolor np. cały odcień zielonego lub na niebieski.

  • #543

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    109,370
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,970
    Podziękowano
    226,283(11,202)
    ekran cz tło przycisków?

  • #544

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.12.2014
    Posty
    15
    Telefon
    Nokia lumia
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    0(0)
    Ekran.Po odblokowaniu kafelki i reszta wygląda jakby ktoś nałożył zielony/niebieski kolor na to. Po zablokowaniu i odblokowaniu wszystko wraca do normy.Jak zrobiło mi się to z kolorem niebieskim to zauważyłem że niektóre miejsca są w kształcie kółka i w kolorze takim jak powinny być.

  • #545

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    109,370
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,970
    Podziękowano
    226,283(11,202)
    spróbuj z tapetą Binga

  • #546

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.12.2014
    Posty
    15
    Telefon
    Nokia lumia
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    0(0)
    Ale tak się nie robi za każdym razem tylko np. 1-2 razy dziennie.Jakby coś się działo z wyświetlaczem. Jak ukaże się kolor niebieski to spróbuję zrobić zdj i wstawić

  • #547

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    109,370
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,970
    Podziękowano
    226,283(11,202)
    w tym modelu jest sporo awarii ekranu głównie plamy. nie wiem co tam wgrywałeś ostatnio

  • #548

    OFF-LINE

    Dołączył
    24.12.2014
    Posty
    15
    Telefon
    Nokia lumia
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    0(0)
    Nic nie wrzucałem działam na WP 8.1 ,ale tak jak jeden z użytkowników wyżej zauważyłem jeszcze piksele które odróżniają się od reszty.

  • #549

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    109,370
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,970
    Podziękowano
    226,283(11,202)
    Walnij selftest i wyszukuj ich na ekranie kontrolnym

  • #550

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.11.2015
    Posty
    2
    Telefon
    brak
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Witam.

    Przymierzam sie do zakupu Lumii 640 Lte i mam pare pytan:

    -czy to prawda ze kładąc telefon na biurku ,zasłania się w ten sposób bardzo głośnik telefonu przez co dzwiek dzwonka jest bardzo słabo słyszalny?
    -Nigdy nie mailem smartfona.Jak to jest z tym windowsem , czy znajdę dla siebie potrzebne aplikacje?Czy może mi brakować aplikacji których to jest więcej na androidzie
    -jakie podstawowe i niezbedne aplikacje instalujecie na swoich lumiach?
    -Czy lumia 550 jest lepszym telefonem od 640?

  • Strona 55 z 76 PierwszyPierwszy ... 54551525354555657585965 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 09:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 20:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 19:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas