Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 53 z 76 PierwszyPierwszy ... 34349505152535455565763 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 521 do 530 z 760

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #521

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    109,321
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,968
    Podziękowano
    226,194(11,202)
    Reklama:
    przecież to na ciebie spływa odpowiedzialność za monitorowanie pamięci, czym więcej plików tym gorzej dla systemu. Skup się i zamiast wieszać psy opisz dokładniej

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #522

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.10.2015
    Posty
    21
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Podejrzewam pamięć. Nie jest powiedziane. Po wejściu do sklepu pojawia się ten błąd,który jest w zrzucie. Kod 805a8011 wchodzę do sklepu pojawia się to co na zrzucie i wywala na pulpit. nie ma w instrukcji o pamięci. Poza tym bylo dobre 250mb na ang.forum pisano,ze jak mniej niż 100mb ale to też nie jest pewne,że od tego. To przypuszczenie. Będę wdzięczny za pomoc.
    Ostatnio edytowane przez mateusz30001 ; 14-10-2015 o 23:14

  • #523

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    109,321
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,968
    Podziękowano
    226,194(11,202)
    Jeśli system nie informował o zbyt małej ilości pamięci to można to pogrzebać. Kiedy to się zaczęło? Przecież masz SD @próbowałeś przenieść? Kopia robiona ręcznie dochodzi do 100%?

  • #524

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.10.2015
    Posty
    21
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Kopia robocza? Tzn chodzi o przeniesienie wszystkich danych tzn.zdjęć, plików filmów itd.? Tak wszystko bez problemu jest skopiowane.W zasadzie stało się to po prostu nagle nie było komunikatu typu,, za Malo pamięci '' chciałem wejść do sklepu i wyskoczył ten błąd. I do dziś tak jest. Pamięć wolna w systemie. Próbowałem synchronizacji poczty. Ustawienia zegara. Nie pomogło pisza , ze hard reset a to naprawdę dla mnie fatalne rozwiązanie mam tu inne dane , które same nod wrócą. Hasła , linki, kalendarz itd. Tam masa przypomnień i spotkań nie mam czasu na przepisywanie. Na Microsoft support nie ma pomocy odnośnie tego błędu z tym kodem.

  • #525

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,385
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    326
    Podziękowano
    299(263)
    Przecież kalendarz jest synchronizowany z kontem, nigdy mi nic z kalendarza nie zniknęło. Jeśli po ostatnim wpisie do kalendarza synchronizowałeś konto, to w czym problem?

  • #526

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    109,321
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,968
    Podziękowano
    226,194(11,202)
    przytrzymaj power i v- niech się zrestartuje i sprawdź

  • #527

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.10.2015
    Posty
    21
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Problem w tym ze wszystko wróci do stanu jak w nowym Tel. Duzo roboty wywalanie aplikacji np.play ustawienia typu lokalizacja,brak zapisywania w chmurze tego jest masa. Nawet te kafelki się przestawia.i to mnie nawet wkurza. Brak czasu. Moderatorze 640 resetuje przyciskiem? Bo w ustawieniach tez jest taka opcja. Do resetu. Po resecie na pewno sklep będzie działał,ale liczyłem,ze da radę usunąć problem bez restartu. Czy na czas resetu muszę wyjac sd? Czy też skasuje wszystko?? I czy da sie teraz wszystko wgrać w chmurę? zdjęcia a później zgrać je na Tel. I znowu wyłączyć tę chmurę? A takie aplikacje jak Here drive np. Moje dojazdy"" tez się po kasują?
    Ostatnio edytowane przez mateusz30001 ; 15-10-2015 o 12:12

  • #528

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    109,321
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,968
    Podziękowano
    226,194(11,202)
    nie reset a restart, czytaj uważnie

  • #529

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.05.2015
    Posty
    15
    Telefon
    Microsoft Lumia 640 LTE
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    0
    Podziekowano
    10
    Jak to jest z tym spasowaniem obudowy?Czy faktycznie czarne Lumie są lepiej spasowane?

  • #530

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.09.2014
    Lokalizacja
    Północ
    Posty
    1,080
    Telefon
    L735 L520
    FW
    8.1 GDR2
    Operator
    Play
    Dziękuję
    55
    Podziękowano
    105(78)
    Ja testowałem czarną i jest idealnie spasowana. Zero trzasków nawet podczas dotykania.

  • Strona 53 z 76 PierwszyPierwszy ... 34349505152535455565763 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 09:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 20:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 19:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas