Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 46 z 77 PierwszyPierwszy ... 3642434445464748495056 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 761

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #451

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.09.2014
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    94
    Telefon
    Lumia 640xl ds
    FW
    WP8.1
    Operator
    Orange/T-m
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    6(6)
    Reklama:
    Ja bym brał 830.

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #452

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,213
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,769
    Podziękowano
    202,135(10,583)
    pewnie też za 35/m

  • #453

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.05.2015
    Lokalizacja
    Nordkapp
    Posty
    13
    Telefon
    lumia 640 DS
    FW
    WP 8.1 CV PL
    Operator
    Play/Chill
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    0(0)
    witam, czy cos się zmieniło w kwestii współdziałania różnych aplikacji w telefonie ? mam na mysli sytuację że mając np zainstalowaną aplikację allegro, dostaję link do aukcji w smsie, klikam i domyślnie otwiera mi go w przeglądarce a nie w aplikacji. To samo np z messengerem i linkami tam odbieranymi. Np link do youtuba zawsze otwiera mi w przegladarce a nie np w aplikacji metro tube. Podobnie jest ze stronami www gdzie są umieszczone linki do zewnetrznych stron. Czy da się to jakos wyeliminować ?

  • #454

    OFF-LINE
    Awatar Carnage

    Dołączył
    14.03.2013
    Posty
    707
    Telefon
    Lumia 930
    FW
    WP8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    113
    Podziękowano
    143(118)
    Nie da się.

  • #455

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.05.2015
    Lokalizacja
    Nordkapp
    Posty
    13
    Telefon
    lumia 640 DS
    FW
    WP 8.1 CV PL
    Operator
    Play/Chill
    Dziękuję
    14
    Podziękowano
    0(0)
    w takim razie klapa po calosci. ciekawe czy to kwestia windowsa czy pisania aplikacji?

  • #456

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,213
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,769
    Podziękowano
    202,135(10,583)
    ponieważ system otwiera tylko linki w przeglądarce dzięki bogu

  • #457

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.09.2014
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    94
    Telefon
    Lumia 640xl ds
    FW
    WP8.1
    Operator
    Orange/T-m
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    6(6)
    Po dwóch miesiącach użytkowania Lumii 640 ds uzurpuje sobie prawo do opisania swoich obiektywnych i subiektywnych wrażeń.

    Muszę zacząć od tego, że przesiadłem się z innego OS'a, a mianowicie Androida zainstalowanego na Sony Z3 dualsim. Jak widać Lumia nie miała łatwego startu.

    Niewątpliwe zalety:
    + Bardzo dobry ekran z bardzo, bardzo przyzwoitą czytelnością w mocnym świetle słonecznym, bardzo dobre powłoki na ekranie dzięki czemu łatwo go czyścimy,
    + Płynie działający system, jeszcze nie zawiódł,
    + Świetny poziom sygnału gsm (tam gdzie Sony wymiękał, Lumia radzi sobie znakomicie)
    + Bardzo dobra bateria, spokojnie wytrzymuje 2 dni przy włączonej synchronizacji dwóch kont pocztowych, lokalizacji, przesył danych,
    + Niby szybki system, ale troszkę nas okłamują animacje. Nie mniej, cwane rozwiązanie i się sprawdza,
    + Bardzo sprawny czujnik i automatyka jasności ekranu,
    + Bardzo, ale to bardzo szybkie łapanie sygnału gps,
    + Bardzo dobra jakość wykonania, nic nie skrzypi, nic nie piszczy,
    + Dobre materiały z których wykonana jest słuchawka,
    + Dobra jakość rozmów i wysoka głośność,
    + Łatwa i przejrzysta funkcja zarządzania dualsim'em,
    + Bardzo fajna aplikacja aparatu foto + ustawienia manualne, m.in. czas naświetlania, ISO, ekspozycja,
    + Przyzwoita jakość zdjęć dziennych,
    + Przejrzyste i łatwe menu ustawień,
    + Czuje nieodpartą sympatię do dialera,
    + Pałam nieodpartą sympatią do kafelków,


    Niewątpliwe wady:
    - Stock'owa przeglądarka internetowa,
    - Posucha w zakresie dostępnych aplikacji w sklepie,
    - Brak fizycznego spustu migawki aparatu,
    - Brak trybu HDR,
    - Brak potwierdzenia AF,
    - Szata graficzna niektórych dostępnych apek np Yanosik,

    Nie spodziewałem się, że za 550 PLN, mogę kupić tak dobrą słuchawkę. Wygląda na to, że trochę czasu spędzimy razem z Lumią i WinMobile.

  • #458

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,213
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,769
    Podziękowano
    202,135(10,583)
    aż 3 niewątpliwe wady są niewątpliwie winą systemu nie modelu

  • #459

    OFF-LINE
    Awatar GoOx

    Dołączył
    05.01.2014
    Posty
    481
    Telefon
    Lumia 735
    FW
    W10M
    Operator
    Play
    Dziękuję
    70
    Podziękowano
    135(65)
    A czy przypadkiem hdr to nie jest "zdjęcie wzbogacone" w Lumia camera?

  • #460

    ON-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,289
    Telefon
    L930/L735/L730
    FW
    AU,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    311
    Podziękowano
    282(246)
    Cytat Zamieszczone przez GoOx Zobacz posta
    A czy przypadkiem hdr to nie jest "zdjęcie wzbogacone" w Lumia camera?
    Jak najbardziej, trzeba je tylko edytować i można majstrować.

  • Strona 46 z 77 PierwszyPierwszy ... 3642434445464748495056 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 10:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 22:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 20:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas