Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 40 z 77 PierwszyPierwszy ... 3036373839404142434450 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 391 do 400 z 761

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #391

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,196
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,939
    Podziękowano
    219,968(11,089)
    Reklama:
    Nie ma ładowania QI. Znaczy miała mieć ale zablokowali. Moja się nie grzeje

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #392

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.07.2015
    Posty
    18
    Telefon
    Lumia 640 XL
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    7
    Podziękowano
    1
    Dzień dobry,

    oglądałam dzisiaj w sklepie niebieską Lumię 640. Obudowa wygląda jakby była z dwóch różnych odcieni plastiku (boki inne i plecy inne) co bardzo mi się spodobało. Czy pomarańczowa też tak ma czy jest jednolita jak biała?

  • #393

    OFF-LINE
    Awatar bmicza

    Dołączył
    12.07.2013
    Lokalizacja
    Goleszów
    Posty
    205
    Telefon
    ATIV S --> LUMIA 640 LTE
    Operator
    Play
    Dziękuję
    78
    Podziękowano
    8(8)
    Z tego co widziałem pomarańczową to ma podobnie jak niebieska, sam mam niebieską i jest to fajne, choć trochę się rysuje z tyłu , ale kwestia dokupienia etui

  • Jeden użytkownik podziękował bmicza za ten post:

    katarzyna.wa (19-07-2015)

  • #394

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,484
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    RS3,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    325
    Podziękowano
    298(262)
    Cytat Zamieszczone przez katarzyna.wa Zobacz posta
    była z dwóch różnych odcieni plastiku (boki inne i plecy inne)
    To raczej nie o odcień chodzi. Tu jest chyba ta sama zasada co w 620-kach(620-kę miałem, 640-kę oglądałem, stąd wniosek), że składa się z dwóch warstw. Od spodu kolorowa, wierzchnia przezroczysta. Stąd wrażenie, że wpada w inny odcień.

  • Jeden użytkownik podziękował Darpi za ten post:

    katarzyna.wa (19-07-2015)

  • #395

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,196
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,939
    Podziękowano
    219,968(11,089)
    ja białą, nie ma takiego wrażenia

  • #396

    OFF-LINE

    Dołączył
    19.07.2015
    Posty
    18
    Telefon
    Lumia 640 XL
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    7
    Podziękowano
    1
    Cytat Zamieszczone przez Darpi Zobacz posta
    składa się z dwóch warstw. Od spodu kolorowa, wierzchnia przezroczysta. Stąd wrażenie, że wpada w inny odcień.
    Ma to sens. Na zdjęciach nie za bardzo to widać, a na żywo prezentuje się sympatycznie.

    Dziękuję za odpowiedzi.

  • #397

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.12.2013
    Posty
    15
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    FW
    8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    19
    Podziękowano
    0(0)
    Mam taki problem.
    Blokuje ekran i po jakiejś chwili odblokowuję go i pojawia się informacja "wznawianie...".
    Problem w tym, że nie mam otwartej żadnej aplikacji w tle i nie bardzo wiem o co chodzi.
    Restart nie pomaga, jest to samo.
    Jakieś pomocne wskazówki?

  • #398

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,196
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,939
    Podziękowano
    219,968(11,089)
    a jaka karta SD?

  • #399

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.12.2013
    Posty
    15
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    FW
    8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    19
    Podziękowano
    0(0)
    Oryginalna od Samsunga 16 GB Class 10.
    Niestety ale nic nie wymyśliłem wczoraj i pozostało mi zrobić soft reset i wrócić do ustawień fabrycznych. Szkoda, bo musiałem wszystko od nowa instalować itp. Nie wiem, co mu się podziało.

  • #400

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    20,196
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,939
    Podziękowano
    219,968(11,089)
    Aplikacje takie hak aparat zamykaj z kart

  • Strona 40 z 77 PierwszyPierwszy ... 3036373839404142434450 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 09:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 20:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 19:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas