Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 4 z 77 PierwszyPierwszy 123456781454 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 761

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #31
    Moderator Globalny Awatar Jarosław Skrzymowski

    Dołączył
    23.09.2013
    Lokalizacja
    Przemyśl
    Posty
    1,225
    Telefon
    Lumia 950 + MS-HD10
    FW
    01078000531623635014
    Operator
    Play PL
    Dziękuję
    173
    Podziękowano
    362(217)
    Reklama:
    Przez sklep internetowy - zamówienie gotowe dla kuriera

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #32

    OFF-LINE
    Awatar bmicza

    Dołączył
    12.07.2013
    Lokalizacja
    Goleszów
    Posty
    205
    Telefon
    ATIV S --> LUMIA 640 LTE
    Operator
    Play
    Dziękuję
    78
    Podziękowano
    8(8)
    No ja na sklepie patrzyłem i nie ma, tylko Nokie podaj linki jeśli możesz

  • #33

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.01.2015
    Posty
    36
    Telefon
    na korbkę
    FW
    nieznane
    Operator
    kosmos
    Dziękuję
    81
    Podziękowano
    3(3)
    Cytat Zamieszczone przez Jash Zobacz posta
    Oglądałem dziś w Saturnie właśnie tę czarną matową. Wygląda jaka najtańszy z najtańszych. Te z połyskiem chyba będą ładniejsze i ciekawsze.
    Dziennikarze wszystkich czołowych portali piszą i nie znalazłem,żeby choć jedno słowo źle napisali o L640,tylko niska cena,ale jest dobrze,itd.Ty cały czas krytykujesz ten model,i to w nie jednym poście,nie zniechęcaj innych swymi dziwnymi wpisami.Jak ja coś napiszę nie pomyśli,to moment i postu nie ma.
    Ostatnio edytowane przez japa ; 16-04-2015 o 13:25

  • #34

    OFF-LINE
    Awatar Jash

    Dołączył
    31.01.2013
    Lokalizacja
    Wrocław
    Posty
    1,038
    Telefon
    HTC10, Xiaomi Redmi 4Pro
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    85
    Podziękowano
    83(74)
    Cytat Zamieszczone przez japa Zobacz posta
    Dziennikarze wszystkich czołowych portali piszą ....
    ...a na płocie było napisane "d*pa".

    Co mnie obchodzą dziennikarze i ich opinia? Sugerujesz się takimi dyrdymałami? Ja przed zakupem idę i sam sprawdzam. Zrobiłem tak z 640XL, którą chciałem kupić w miejsce 930 i zrobiłem tak z ciekawości z 640. Moja opinia jest taka, że to szajs i tyle, a to, że dziennikarze pieją, interesuje mnie tyle ile śnieg zeszłej zimy. Mam własne preferencje i zdanie, które wyraziłem. Zwróć uwagę, że napisałem też, że wersja z połyskiem będzie moim zdaniem wyglądać lepiej.
    I na koniec - nikogo nie zniechęcam, wyrocznią nie jestem. Każdy ma swój rozum i oczy i sam oceni. Ja napisałem co widziałem, a widziałem taniość.

  • #35

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    18,836
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,897
    Podziękowano
    216,254(11,001)
    Dziennikarze portali pseudo debilno gsm? Teoretycy są najlepsi. Dostał taki sztukę na testy i w międzyczasie używania iphona pisze o Lumii

  • #36

    OFF-LINE

    Dołączył
    14.09.2014
    Lokalizacja
    Północ
    Posty
    1,162
    Telefon
    L735 L520
    FW
    8.1 GDR2
    Operator
    Play
    Dziękuję
    54
    Podziękowano
    96(78)
    A co z tymi, którzy nie mają możliwości osobiście pomacać? Jeśli portale gsm kłamią? Nie ma komu wierzyć

  • #37

    OFF-LINE
    Awatar Jash

    Dołączył
    31.01.2013
    Lokalizacja
    Wrocław
    Posty
    1,038
    Telefon
    HTC10, Xiaomi Redmi 4Pro
    Operator
    Plus
    Dziękuję
    85
    Podziękowano
    83(74)
    marcin19883 tacy powinni kupować w necie, gdzie jest opcja zwrotu w ciagu 14 dni.
    japa, nie wiem o kim piszesz, ale ja do żadnego klubu nie należę. Po prostu pisze, co mysle i widzę. Może niektórym to nie w smak, ale to ich problem.

  • #38

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    18,836
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,897
    Podziękowano
    216,254(11,001)
    Nie można się opierać na recenzjach w postaci tekstu portali wielobranżowych. Wczoraj pisał testy pralek dziś nowa Lumia. Dlatego wyrzucam z forum wszystkie linki do takich znanych polskich portali. Co chcesz wiedzieć pytaj na forum

  • #39

    OFF-LINE
    Awatar bmicza

    Dołączył
    12.07.2013
    Lokalizacja
    Goleszów
    Posty
    205
    Telefon
    ATIV S --> LUMIA 640 LTE
    Operator
    Play
    Dziękuję
    78
    Podziękowano
    8(8)
    Jaka bateria w PLAY ?
    W opisie 640 pisze że bateria 2500 mAh,a w danych technicznych,że 1905 mAh
    Troszke duża ta różnica

  • #40

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    18,836
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,897
    Podziękowano
    216,254(11,001)
    danych technicznych gdzie? Jest 2.5Ah

  • Strona 4 z 77 PierwszyPierwszy 123456781454 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 09:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 20:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 19:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas