Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 36 z 77 PierwszyPierwszy ... 2632333435363738394046 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 761

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #351

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    18,793
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,896
    Podziękowano
    216,144(10,998)
    Reklama:
    jak zablokujesz ekran do dupa, pamięć podręczna jest czyszczona

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #352
    Moderator Globalny Awatar Jarosław Skrzymowski

    Dołączył
    23.09.2013
    Lokalizacja
    Przemyśl
    Posty
    1,225
    Telefon
    Lumia 950 + MS-HD10
    FW
    01078000531623635014
    Operator
    Play PL
    Dziękuję
    173
    Podziękowano
    362(217)
    W 10-tce tego problemu już nie ma

  • Jeden użytkownik podziękował Jarosław Skrzymowski za ten post:

    djtonka (12-07-2015)

  • #353

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    18,793
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,896
    Podziękowano
    216,144(10,998)
    też stoper masz?
    ===
    to chyba jakiś bug w systemie zatem

  • #354
    Moderator Globalny Awatar Jarosław Skrzymowski

    Dołączył
    23.09.2013
    Lokalizacja
    Przemyśl
    Posty
    1,225
    Telefon
    Lumia 950 + MS-HD10
    FW
    01078000531623635014
    Operator
    Play PL
    Dziękuję
    173
    Podziękowano
    362(217)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    też stoper masz?
    ===
    to chyba jakiś bug w systemie zatem
    Stoper, minutnik, zegar światowy, rejestrator dźwięki, zaawansowany kalkulator i konwerter i wiele innych ciekawostek w wbudowanych w system.

  • #355

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,455
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    AU,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    323
    Podziękowano
    294(258)
    Cytat Zamieszczone przez Raoul Duke Zobacz posta
    ALe zauważyłem że ja kto potrwa pare minut i np wygasi się ekran to po odblokowaniu telefonu po wejsciu w stoper okazuje się, że jest wyzerowany tak jakby go dopiero co włączył. A może to wina aplikacji? Używam STOPER PRO+
    Może nie ma funkcji blokady, jeśli nie będzie Ci przeszkadzać, że stoper będzie pracował przy świecącym ekranie, zainstaluj Time Counter | Windows Phone Polska: Sklep z aplikacjami i grami

  • #356

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.06.2015
    Posty
    31
    Telefon
    Lumia 640
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Nie nie przeszkadza mi to bo pracuje z włączonym ekranem i się nie wygasza ten mój, ale jak przeszedłem do pliku excel i na nim wygasł mi tel o po dajmy na to 4 min przełączyłem na stoper to się wyzerował. Ale skoro w WP10 tego problemu nie ma o luzik przeboleję i poczekam Tyko coś wiadomo kiedy wychodzi WP 10?

  • #357

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    18,793
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,896
    Podziękowano
    216,144(10,998)
    Dla ciebie na święta

  • #358

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.09.2014
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    94
    Telefon
    Lumia 640xl ds
    FW
    WP8.1
    Operator
    Orange/T-m
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    6(6)
    Witam

    Kochani, w jaki sposób odbywa się synchronizacja kontaktów w WP? Jeżeli wprowadzę nowy kontakt w telefonie, to synchronizuje się automatycznie z kontem? Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedniego guziczka. Jestem świeżutki user WP po przesiadce z androbiedy i jakoś próbuje się odnaleźć

    Dzięki

  • #359

    OFF-LINE
    Moderator Globalny

    Dołączył
    17.04.2014
    Posty
    2,455
    Telefon
    L950XL/L735/L730
    FW
    AU,AU,Denim
    Operator
    optymalny
    Dziękuję
    323
    Podziękowano
    294(258)
    Nie potrzebujesz guziczka, leci z automatu. Łatwo to sprawdzić, wejdź w jakikolwiek kontakt i u góry pod nazwą kontaktu widnieje nazwa Twojego konta.
    Ostatnio edytowane przez Darpi ; 13-07-2015 o 23:53

  • Jeden użytkownik podziękował Darpi za ten post:

    czto (14-07-2015)

  • #360

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.12.2013
    Posty
    15
    Telefon
    Lumia 640 LTE
    FW
    8.1
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    19
    Podziękowano
    0(0)
    Zna ktoś jakiś sposób na dodanie słów do słownika? Czy tylko będzie to możliwe po odblokowaniu telefonu i zrobienia "interop" ?

  • Strona 36 z 77 PierwszyPierwszy ... 2632333435363738394046 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 09:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 20:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 19:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas