Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 34 z 77 PierwszyPierwszy ... 2430313233343536373844 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 761

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #331

    OFF-LINE
    Awatar grabek71

    Dołączył
    29.04.2014
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    742
    Telefon
    N95-2 / L625 / L640XL LTE
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    157
    Podziękowano
    98(83)
    Reklama:
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    no czytam komentarze, do notatek w sam raz i mikropłatności

    Rozejrzałem się trochę. Nie tylko notatki i smsy ale też maile, dyktowanie adresów do nawigacji (u mnie nie działa tylko z MapFactor), wyszukiwanie w YouTube i przeglądarce, nie wspomnę z premedytacją o Wikipedii. Sporo się zmieniło na plus od kiedy miałem to ostatnio zainstalowane. Mi pasi i u mnie zostaje, ciekawe tylko do ilu promili będzie chciało poprawnie działać😊

  2. Jeden użytkownik podziękował grabek71 za ten post:

    djtonka (10-07-2015)

  3. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #332

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    18,770
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,896
    Podziękowano
    216,075(10,998)
    Szybciej z cortana się dogadasz trzeźwy. Dziś słuchawkę wymieniłem nie miałem głosu przy dzwonieniu

  • Jeden użytkownik podziękował djtonka za ten post:

    grabek71 (10-07-2015)

  • #333

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.06.2015
    Posty
    31
    Telefon
    Lumia 640
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Zakupiłem wczoraj Lumię 640 dual sim. Jak na razie jestem bardzo zadowolony. Działa dużo szybciej niż Lumia 630. Nie sądziłem że te dodatkowe pół giga RAM'u da jej takiego powera

    p.s. w opcjach jest usługa rozpoznająca mowę ale nie działa to i nie wiem co to ma na celu. NA youtubie znalazłem tylko, że jak się przełączy na angielski lub US to można dyktować sms\y: https://www.youtube.com/watch?v=3avtoDj9TxY

    Takie pytanko jeszcze, czy Lumia 640 posiada krokomierz?
    Ostatnio edytowane przez Raoul Duke ; 10-07-2015 o 18:05

  • #334

    OFF-LINE
    Awatar grabek71

    Dołączył
    29.04.2014
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    742
    Telefon
    N95-2 / L625 / L640XL LTE
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    157
    Podziękowano
    98(83)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    Szybciej z cortana się dogadasz trzeźwy. Dziś słuchawkę wymieniłem nie miałem głosu przy dzwonieniu


    Z Cortaną? Ja się z Polkami po polsku nie potrafię dogadać, Enigma potrzebna.
    Eee teraz załapałem, najwidoczniej łikend już działa 😉
    Ostatnio edytowane przez grabek71 ; 10-07-2015 o 18:42

  • #335

    OFF-LINE
    Awatar grabek71

    Dołączył
    29.04.2014
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    742
    Telefon
    N95-2 / L625 / L640XL LTE
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    157
    Podziękowano
    98(83)
    Cytat Zamieszczone przez Raoul Duke Zobacz posta
    Zakupiłem wczoraj Lumię 640 dual sim. Jak na razie jestem bardzo zadowolony. Działa dużo szybciej niż Lumia 630. Nie sądziłem że te dodatkowe pół giga RAM'u da jej takiego powera





    p.s. w opcjach jest usługa rozpoznająca mowę ale nie działa to i nie wiem co to ma na celu. NA youtubie znalazłem tylko, że jak się przełączy na angielski lub US to można dyktować sms\y: https://www.youtube.com/watch?v=3avtoDj9TxY





    Takie pytanko jeszcze, czy Lumia 640 posiada krokomierz?


    Napisz, czego oczekujesz od rozpoznawania mowy. Najważniejsze, język wgrany? Na temat smsów jest kilka ostatnich postów wałkowane, łącznie z linkiem do aplikacji.
    Ostatnio edytowane przez grabek71 ; 10-07-2015 o 18:59

  • #336

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.06.2015
    Posty
    31
    Telefon
    Lumia 640
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Wiem wiem czytałem. Tylko wspomniałem ze szkoda iż nie ma takiej możliwości jak na tym filmiku z youtube czyli jak na andoidzie ze np chce wpisać np sms lub w whatsupoe cos ale np prowadze auto wiec klokalem na mikrofon i mpwiem do telefonu a on zamienial moje słowa na tekst.

    Czy jest krokomoerz? I drugie pytanie czy korzysta ktos z was z endomondo? Bo zainstalowałem i niestety nie ma opcji logowania poprzez fb.

  • #337

    OFF-LINE

    Dołączył
    03.06.2015
    Posty
    31
    Telefon
    Lumia 640 DS
    Operator
    NJU
    Dziękuję
    6
    Podziękowano
    2(2)
    Krokomierz jest, aplikacja Zdrowie i Fitness liczy kroki.

  • #338

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    18,770
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,896
    Podziękowano
    216,075(10,998)
    jako sensor core

  • #339

    OFF-LINE

    Dołączył
    13.12.2013
    Posty
    18
    Telefon
    htc one m8
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    dwa pytania od swiezaka:

    robiac kopie do chmury opcji aplikacje i ustawienia, rozumiem, ze kontakty tez sie kopiuja!?
    czy odbierajac telefon w czasie jazdy, musze zawsze odblokowywac ekran!? nie moge za pomoca jednego ruchu reki odebrac? moze jakies polecenie glosowe?

  • #340

    OFF-LINE

    Dołączył
    16.01.2015
    Lokalizacja
    Katowice
    Posty
    1,083
    Telefon
    Nokia Lumia 930
    FW
    Windows 10 Mobile
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    42
    Podziękowano
    191(164)
    Kontakty się kopiują automatycznie, nawet jak masz wyłączoną kopię. Trzeba mieć tylko internet aktywny, żeby od czasu do czasu je synchronizowało.

    //
    W ustawieniach telefonu jest coś takiego jak tryb samochodu. Nie korzystałem z tego. Może to ułatwia odbieranie połączeń?

  • Strona 34 z 77 PierwszyPierwszy ... 2430313233343536373844 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 09:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 20:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 19:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas