Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 32 z 77 PierwszyPierwszy ... 2228293031323334353642 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 761

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #311

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,572
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,876
    Podziękowano
    212,614(10,921)
    Reklama:
    prędzej czy później i ty wypatrzysz

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #312

    OFF-LINE
    Awatar grabek71

    Dołączył
    29.04.2014
    Lokalizacja
    Kraków
    Posty
    742
    Telefon
    N95-2 / L625 / L640XL LTE
    Operator
    T-Mobile
    Dziękuję
    157
    Podziękowano
    98(83)
    Z moim wzrokiem to nie prędko, znaczy oczy dobre tylko ręce za krótkie. Szybciej pewnie telefon zmienię 😊
    grabek...

  • #313

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,572
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,876
    Podziękowano
    212,614(10,921)
    Patrz tylko na białe tło

  • #314
    Moderator Globalny Awatar Jarosław Skrzymowski

    Dołączył
    23.09.2013
    Lokalizacja
    Przemyśl
    Posty
    1,223
    Telefon
    Lumia 950 + MS-HD10
    FW
    01078000531623635014
    Operator
    Play PL
    Dziękuję
    173
    Podziękowano
    360(216)
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    prędzej czy później i ty wypatrzysz
    Chyba Ci się Chinol trafił, ja pixela nawet ze szkłem powiększającym nie widzę

  • #315

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,572
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,876
    Podziękowano
    212,614(10,921)
    Hmm ile młodszy jestem nie dużo

  • #316

    OFF-LINE

    Dołączył
    20.06.2013
    Posty
    77
    Telefon
    Nokia Lumia 720
    Dziękuję
    4
    Podziękowano
    15(6)
    Uzywam ML640 LTE (nie dual) od ok 6 tygodni, wiec czuje sie uprawniony do podzielenia sie z Wami swoimi wrazeniami z obcowania z tym fonem. Najprosciej i najkrocej bedzie operowac klasycznym podzialem plusy i minusy.
    Co sie mi podoba?
    Wyglad (kolor niebieski...mniam!), bardzo dobry ekran (kompletnie nie rozumiem o czym do mnie rozmawiacie piszac o jakiejs rzekomej pikselozie tudziez innych artefaktach), swietna bateria, stabilnosc i plynne dzialanie, jakosc rozmow i dzwieku (rewelacja!)jakosc filmow.
    Minusy? Sa IMO tylko i wylacznie trzy:
    -jakosc zdjec w trudnych warunkach oswietleniowych jest duzo slabsza jak w przypadku mojej poprzedniej sluchawki tj L720.
    - jakosc ladowarki jest tak BEZNADZIEJNA, ze az zęby bolą. Cieniusieńki kabelek, rzecz jasna bez mozliwosci polaczenia z kompem. Ladowarke wzialem zatem od L720, a ten shit z MSL640 dalem tesciowej wraz z L720 wlasnie ;-)
    -obudowa (kolor niebieski) jest daleka od nazwania jej mianem dobrze spasowanej. Trzeszczy niemilosiernie po nacisnieciu ekranu na obu gornych narożach.
    generalnie jednak jestem bardzo zadowolony i jesli komus nie przeszkadzaja wady ktore wymienilem to bardzo polecam.
    Teraz juz tylko czekam na WP10 ;-)

  • #317

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,572
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,876
    Podziękowano
    212,614(10,921)
    aparat w L720 to ten sam co w L735, powstał do zdjec w trudnych warunkach oswietleniowych

  • #318

    OFF-LINE

    Dołączył
    11.04.2015
    Posty
    19
    Telefon
    Kruger
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    1
    Dla osób które denerwuje "wznawianie aplikacji " proponuję przytrzymać guzik "wstecz" i raz na jakiś czas pozamykać wszystko co jest w "tle" wtedy nic się nie wznawia, a i włącza się wszystko szybciej. Też mnie to na początku denerwowało zanim się zorientowałem, że tak należy robić.
    Cytat Zamieszczone przez djtonka Zobacz posta
    to zamykasz też to co używasz co chwila i odpalasz od nowa?
    Jeżeli przeczytasz to co napisałem jeszcze raz to dojdziesz do wniosku co napisane zostało.

    Btw. Raz na jakiś czas u mnie akurat znaczy 1-4 razy dziennie.

  • #319

    OFF-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    17,572
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,876
    Podziękowano
    212,614(10,921)
    więc się pytam jaki sens zamykać coś co się używa, jak nie korzystasz w tedy zamknij zakładkę

  • #320

    OFF-LINE

    Dołączył
    28.06.2015
    Posty
    31
    Telefon
    Lumia 640
    Dziękuję
    1
    Podziękowano
    0(0)
    Jeszcze takie szykie pytanko. Czy w Lumi 640 i ogolnie WIndows Phone jest opcja ze pisze sms\a głosowo? Że dytkuję go a telefon zapisuje?

  • Strona 32 z 77 PierwszyPierwszy ... 2228293031323334353642 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 09:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 20:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 09:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 19:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas