Tweety na temat @windowsmaniapl
r   e   k   l   a   m   a
Strona 30 z 77 PierwszyPierwszy ... 2026272829303132333440 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 761

Wątek: [Lumia 640] Spostrzeżenia, opinie, uwagi.

  1. #291

    OFF-LINE

    Dołączył
    23.06.2015
    Posty
    1
    Telefon
    Samsung
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    0(0)
    Reklama:
    witam wszystkich uzytkownikow Lumia 640 rozwazam zakup tego telefonu. Jak konkretnie w Lumii 640 sygnalizowane są nieodebrane polaczenia i nieodczytane smsy? jak sie domyslam sa jakies ikonki, a czy dodatkowo sygnalizacja dzwiekowa? jezeli nie ma systemowo, to moze ktos zna jakas aplikacje do takich alertów?
    Obecnie korzystam z Samsunga i rozwiazuje sobie ten problem wlasnie aplikacja
    dzieki z gory za pomoc
    Ostatnio edytowane przez magmag ; 26-06-2015 o 17:41

  2. Pani SponsorPanna Google jest aktywna
    Avatar Panny Google


    Dołączył
    24-08-2012
    Skąd
    Internet
    Telefon
    Lumia 900
    Operator
    Play
    Postów
    2134
    Podziękowano
    871(239)
  • #292

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.06.2015
    Lokalizacja
    Warszawa/Płock
    Posty
    40
    Telefon
    Lumia 640 DS
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    3(3)
    Dźwięk, kafelek, powiadomienie na górnym pasku

  • #293

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,219
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,769
    Podziękowano
    202,148(10,584)
    dźwięk to przy przychodzącym połączeniu, potem nie ma

  • #294

    OFF-LINE

    Dołączył
    25.06.2015
    Lokalizacja
    Warszawa/Płock
    Posty
    40
    Telefon
    Lumia 640 DS
    Operator
    Orange
    Dziękuję
    0
    Podziękowano
    3(3)
    Fakt źle zrozumieniem. Wyświetla się na Glance Scenie za to

  • #295
    rakers
    Gość
    Po 2 tygodniach używania l640 przypomniałem sobie dlaczego głównym produktem moim jest HTC Desire EYE (obecnie). Nie będę pisał bo głupia dyskusja się wytrąci. Obsługa chmury, apek google jest fatalna. Szybkość działania systemu uważam że jest daleko w tyle, animacje i ciąąąągłe wznawianie.
    Ten system to taka ciekawostka na rynku. Używam na codzień dwóch innych i jest naprawdę dużo do zrobienia.
    Jest to moja opinia i nie pytam się nikogo o ocenę i porady.

    Jestem ciekawy Windows 10 i jako taka obsługa TrekBuddy to jedyne powody dlaczego nie idzie słuchawka na allegro.
    Ostatnio edytowane przez rakers ; 29-06-2015 o 11:00

  • #296

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,219
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,769
    Podziękowano
    202,148(10,584)
    Czyli problem nie dotyczy modelu chyba

  • #297

    OFF-LINE

    Dołączył
    11.04.2015
    Posty
    19
    Telefon
    Kruger
    Dziękuję
    2
    Podziękowano
    1
    Cytat Zamieszczone przez rakers Zobacz posta
    Po 2 tygodniach używania l640 przypomniałem sobie dlaczego głównym produktem moim jest HTC Desire EYE (obecnie). Nie będę pisał bo głupia dyskusja się wytrąci. Obsługa chmury, apek google jest fatalna. Szybkość działania systemu uważam że jest daleko w tyle, animacje i ciąąąągłe wznawianie.
    Ten system to taka ciekawostka na rynku. Używam na codzień dwóch innych i jest naprawdę dużo do zrobienia.
    Jest to moja opinia i nie pytam się nikogo o ocenę i porady.

    Jestem ciekawy Windows 10 i jako taka obsługa TrekBuddy to jedyne powody dlaczego nie idzie słuchawka na allegro.
    Dla osób które denerwuje "wznawianie aplikacji " proponuję przytrzymać guzik "wstecz" i raz na jakiś czas pozamykać wszystko co jest w "tle" wtedy nic się nie wznawia, a i włącza się wszystko szybciej. Też mnie to na początku denerwowało zanim się zorientowałem, że tak należy robić.

  • #298

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,219
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,769
    Podziękowano
    202,148(10,584)
    to zamykasz też to co używasz co chwila i odpalasz od nowa?

  • #299
    rakers
    Gość
    Działanie na baterii jest mocną strona 640 tki. 8 h trekbuddy i 50% w trybie samolotowym. Włączony GPS.

    Sent from my HTC Desire EYE using Tapatalk

  • #300

    ON-LINE
    Awatar djtonka

    Dołączył
    19.08.2012
    Posty
    13,219
    Telefon
    jakiś amerykański
    FW
    fresz
    Operator
    rydzyk
    Dziękuję
    7,769
    Podziękowano
    202,148(10,584)
    jak patrzysz pod kątem od dołu nie dobija cię pikseloza?

  • Strona 30 z 77 PierwszyPierwszy ... 2026272829303132333440 ... OstatniOstatni

    Informacje o wątku

    Użytkownicy przeglądający ten wątek

    Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

    Podobne wątki

    1. [Lumia 532 DS] Wrażenia i opinie
      Przez pejo84 w dziale Dyskusja ogólna
      Odpowiedzi: 58
      Ostatni post / autor: 24-08-2015, 10:05
    2. Odpowiedzi: 280
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 22:20
    3. L720 L1320 L1520 - wrażenia, różnice, opinie
      Przez buladag w dziale Wybór smartfona
      Odpowiedzi: 10
      Ostatni post / autor: 02-02-2015, 21:42
    4. [Nokia X] Pierwsze opinie i wrażenia
      Przez Potok666 w dziale Android
      Odpowiedzi: 27
      Ostatni post / autor: 19-03-2014, 10:09
    5. Odpowiedzi: 17
      Ostatni post / autor: 12-05-2013, 20:58

    Uprawnienia umieszczania postów

    • Nie możesz zakładać nowych tematów
    • Nie możesz pisać wiadomości
    • Nie możesz dodawać załączników
    • Nie możesz edytować swoich postów
    •  
    Kontakt
    administracja[at]windowsmania.pl

    Kopiowanie zawartości strony bez zezwolenia zabronione
    Dołącz do nas